dagens shopping, gör en alltid lite lycklig trots att man är sjuk.

klicka för att bilderna ska bli större :)

1. skor från skopunkten, mysigt foder på insidan.
2. skitsnygga stövlar från skopunkten, med lite nitar.

3. depend nagellack från kicks.
4. hårband från bikbok


5. skjorta från bikbok, jag blev kär första gången jag såg den och var tvungen att köpa. mina favoritfärger + skjorta = sant! köpte även ett par leggings med dragkedja där nere - har redan såna men mina har stoooort hål i grenen :D inte jättecharmigt kanske.


om jag kunde gå i högklackat.. då hade jag gjort det.

alla skor är från bianco.


oj oj, sa farbror doktorn.

vi behövde vänta ungefär 1½ kapitel ur harry potter och halvblodsprinsen, sen fick vi komma till kassan. väntade i typ två minuter, fick komma in i ett rum och sen vänta tjugo minuter på en doktor. han bröt grovt på tyska och jag gjorde mitt bästa för att inte skratta. han konstaterade efter en snabb titt i örat att jag hade både öroninflammation och hörselgångsinflammation, oj oj sa han.

så nu blir det penicillin och sånt där. men jag är glad.
"det finns nog ingen som blir så glad att få reda på att man är sjuk som du"
jag gillar bara att veta läget och slippa gå runt och tro massa saker.

nu ska jag kila iväg, få lite frisk luft osv.


sista september.

vad har jag åstadkommit under denna månaden?
lyckats städa mina gaderober, eller ja, tömt och sen fyllt på med kläder.
sen har jag blivit tatuerad. festat. ramlat. sett otroliga mängder med avsnitt av diverse tv-serier... ja, sen finns det väl inget mer att tillägga direkt.

solen skiner och himlen är blå, tyvärr är det inte över femton grader. hösten har kommit, det är oktober imorgon. frågan är vart året har tagit vägen, om någon har svaret på det så vill jag gärna veta. för jag har fan ingen aning.

det mer bedrift att jag lyckades ta mig upp ur sängen vid tio idag än att jag lyckades dammsuga igår. funderar på om jag orkar göra mig iordning och ta en sväng ner till allum, bara för att lämna huset en lite längre stund än när jag hämtade posten förut. och för att kolla efter skor.

hoppas att ni har lyckats med mer denna månaden än vad jag har.

min säng är min bästa vän.

eller i alla fall den som jag har spenderat mest tid med den senaste veckan. känner mig så jävla tragisk. kan knappt ta mig upp ur sängen även när klockan är efter tre. lyckas oftast inte somna förrän klockan är minst fyra på natten, ibland med en sömntablett till hjälp. har inte tagit ett steg utanför huset sedan i torsdags.

vet inte varför min energinivå är näst intill ickeexisterande. känner ingen större livslust. jag är otålig och vill att tabletterna ska fungera. så att jag kan ta mig upp ur sängen innan klockan tre på dagen och i alla fall försöka ta itu med mitt liv. ska göra ett försök imorgon, men det krävs en rejäl kraftansträngning.

dammsög rummet idag. en jävligt stor bedrift.

har ingen lust att sitta kvar här, ingen anledning heller. har kollat klart alla avsnitt som fanns. väntar på nya. orkar inte kolla på en film. ska läsa lite harry potter istället. godnatt.


gossip girl t-shirtar?

man kanske ska beställa en team chuck-tröja någon dag?
i know you love it, xoxo gossip girl.


i'll probably always feel this way

känner mig så jävla nere

enter shikari till sverige i januari!

göteborg, stockholm & malmö :) någon som ska se dom?


lmfao - i'm in miami bitch

favoritlåten för tillfället.


HOUSE MD - SEASON 1

så jävla grym är han!


GISSA VEM SOM ÄR MED I CALIFORNICATION s03e02?

min älskade ed westwick, såklart!


säsongsstart av dexter, californication & desperate housewives


i don't care if monday's blue.

att jag lyckades ta mig upp ur sängen vid tre känns som en bedrift. trots att jag tänkte gå upp vid tio och vara hurtig och duktig osv. gick sådär. ge mig uppåttjack så att jag klarar av en hel dag. gäsp.

state of play

good acting, good plot. men det är något som jag inte riktigt faller för. spännande är den i alla fall och det händer mycket hela tiden. slutet är för mig oförutsägbart. russell crowe, rachel mcadams, helen mirren och ben affleck i huvudrollerna.
betyg: 3,5/5


jag lyckas aldrig.

kan väl säga att jag inte klarade av listan som jag hade för denna veckan.
- blev inte klar med ett enda skolarbete
- mitt golv är fortfarande smutsigt och har verkligen inte dammsugits
- lyckades bara träna en gång, skyller på att jag har blivit sjuk
- badrummet är inte färdigstädat, men jag kom en liten bit iaf

ska nog skicka tillbaka tröjorna från american apparel och beställa en storlek större.

min tatuering flagnar

det är lite äckligt, men vad ska man göra?

lämnade sängen för en timma sen och gick upp och käkade middag. har mer eller mindre hostat mig igenom natten. örat är som det var igår - blir väl att kolla upp det nu i veckan om det inte går över.
drömde att agneta och björn från abba var hemma hos mig och jag och björn diskuterade all time low..

jag kommer med så jävla bra idéer

igår kom jag på att man kunde göra en spybok, tyckte att sophie skulle pitcha det som sitt projektarbete.. men hon var nog inte så pigg på det. men om vi är knäppa nog så blir det nog av ändå. herre. vi är ju helt blåsta. visst är det kul? haha. och sen så sa jag ju världens roligaste skämt men det kan jag inte lägga ut här för det handlar om en viss person..

och nu... VEM SKA DEJTA JESSECUPCAKE?
det ser ganska tomt ut på killfronten så vi kör på auditions som i idol, frågan är väl vilka som ska sitta i juryn.. blir hundra gånger bättre än linda rosings program. sophie ska leta upp deras hemligaste hemligheter.. sen ska vi ha dom i koppel nere i källaren.

saturday


uhhh. jag orkar inte.

har blivit förkyld, woho. det gör inte ont i örat längre, men istället känns det som om jag har lock för som inte vill försvinna vad jag än gör. orkar inte :(

det blir inte mycket bättre än såhär

bara några av mina många miner.. jag har talang.


jag har ont i örat >_<

tänk om det är öroninflammation? fan. vad ska jag göra?

running scared @ tv3 - kl.23.35

om ni inte har något bättre för er idag, så se den!
en riktigt bra film :) 23.35 på tv3!

i am stuck on your bedroom floor

fredag, händer något spännande? nej inte direkt
vaknade elva och trodde att jag sov hur länge som helst
sen kollar jag på klockan och den är typ ett

det mest spännande idag är det nya avsnittet av grey's anatomy.
vad ska ni göra nu när det är helg?

the last house on the left

såg nyss den här filmen för att få mig själv på lite andra tankar. hade inga höga förväntningar men jag gillade den här filmen! lite drama/horror/thriller.. handlar om några som kidnappar två tjejer och ger sig på dom på lite olika sätt. sen lyckas de hitta skydd för natten i huset hos en av tjejernas föräldrar.. och sen går det utför! den blir lagom brutal och härlig. personligen tycker jag att filmen har jävligt snygga bilder, särskilt för att vara en sån blodig film. se den om ni inte har något bättre för er och gillar när det blir lite brutalt!

betyg: 3/5




jag bryr mig inte tillräckligt om mina vänner

tydligen, fick reda på det nyss. känner mig så jävla sviken. jag har ställt upp som fan hela tiden när det har behövts. jag knuffar undan egna behov för att kunna sätta deras före. jag försöker så gott det går för att ta hand om allt och alla. men nej. inget är tillräckligt.

sometimes perfection can be perfect hell

nej, vet var inte roligt. jag blev aldrig pepp. jag är irriterad och inte bara på mig själv. jag orkar inte med känslor och jag orkar inte med att det redan är höst. jag vet att folk har egna problem och att de för det mesta bara bryr sig om sig själva, fine, jag klandrar dom inte. men det hade varit trevligt om någon brydde sig tillräckligt mycket för att fråga om dom skulle komma och träffa en efter att man sticker därifrån.

ska leta upp något att tröstäta. för annars vet jag inte hur fan jag ska dämpa den där jävla ångesten.

running from lions

jag ska ut idag, sticky ofc. är inte sugen alls just nu. tappade all pepp. men jag ska ta och äta något.. sen kanske peppen kommer tillbaka? vettefan.


jane tog några bilder :)

superpeppade inför gaddning

in pain

fina tatueringar som fan.


psykolog.

fan vad min psykolog är skön att prata med. känns som jag fick ut lite grejer idag som verkligen behövdes. har tid nästa vecka också och då ska vi göra färdigt något test som ingår i utredningen. skönt att kunna prata med någon utomstående om allt som händer.

bild på min första tatuering!

vad dum jag är som inte har lagt upp någon riktig bild på den här än! :)
(åtminstone inte i denna kategorin.. orkar inte leta :D)

den är gjord av miryam och som ni ser så behöver den fyllas i. den har tappat en del färg och linjerna är ojämna :/ men hon har ju blivit lärling nu i nybro. så det blir väl att ta en tripp förbi någon dag och be henne fixa den.


det lilla hjärtat bakom örat

som jag tänker göra större och mörkare rosa någon dag


längtar tills jag får ta bort plasten och tvätta!


MIN TATUERING ÄR AWESOME I KVADRAT

alltså jag tror inte ens att ni kan fatta hur pepp jag har varit och är fortfarande!!!
visst det var typ hemskt och tog nästan tre timmar. jag spände mig som fan självklart, och skakade hur jävla mycket som helst och så jävla onödigt. men det gick bättre på slutet. en jävla massa annat kom självklart upp när det inte ens skulle, typ grina lite och orkade inte.

kan väl konstatera att det gjorde jävligt ont in mot ryggraden och även längst upp. vet inte om det har något att göra med att jag har problem med mina axlar och så.. känns som om det var skälet till att det gjorde ont som fan. men så fort hon stängde av maskinen eller bara tog bort nålen så var allting lugnt..

den är hur jävla fin som helst och jag längtar tills jag får ta bort plasten och tvätta den och när den väl har läkt.. rosetten är så jävla fin och det är hela tatueringen med. marika på buzzstop 28 vet vad hon gör.

the hangover


den här filmen är hilarious!
orkar inte skriva massa, se den bara!
betyg: 4/5

12 timmar kvar

sen tar jag bussen in till stan med jane och då blir det tatuering :D

videoblogg - 09/09/17


ska jag lägga upp den jag spelade in i torsdags?

det blev aldrig av att jag la upp den då och nu är den ju lite out of date.. men jag tycker att den är finfin. ska jag lägga upp den?

jag var en koala i tidigare liv

de sover ca 19 timmar varje dygn.
i wouldn't mind. fan vad trött jag är.

and i'm afraid to sleep because of what haunts me.

jag känner mig tom. nästan död inombords. åtminstone just nu. vet inte om det är tabletterna. jag har ingen direkt ork att göra något, vill inte lämna min säng. tvingar mig upp ändå. lyckades diska och gå till gymmet idag. orkar inte. har ingen lust att sätta mig och göra skolarbeten. känns inte som om det spelar någon roll.

vem bryr sig? jag kommer aldrig att lyckas ändå. jag vet inte ens vad jag vill lyckas med. vad jag vill bli. vart jag vill hamna. jag har inte viljan, styrkan eller motivationen just nu att fixa det här. inte ensam. jag håller på att gå sönder, over and over again. vem bryr sig om jag tar ig i några kurser? vet inte. kan alltid läsa upp det på komvux. vill inte. men det känns som om jag har bättre potential att lyckas då. än nu då jag bara sitter och glor på en skärm och inte vet vad jag ska ta mig till. behöver uppåttjack. behöver energi.

and i'm breaking down. fuckfuckfuckfuck.
det här kommer aldrig att gå.

alex makhlouf från cash cash

sitter här och dreglar lite bara..


hittar ingen motivation

vet inte vart jag ska börja
det sista som är kvar.. bläh

jag skrattar fortfarande

hilarious tycker jag. och annie, haha.


det är nog dags för en zopiklon.

tänkte ta itu med en del grejer imorgon och resten av veckan,
så man måste ju sova.

• försöka träna minst tre gånger - entvåtre
• dammsuga rummet
• städa badrummet
• hämta ut paketet från cdon
• ta emot paketet från american apparel
• göra klart minst ett skolarbete
• träffa min psykolog på torsdag
• diska så att pappa slipper

sen funderar jag på att boka tid för dermals hos ed, tatuerar mig på onsdag och eventuellt blir det sticky på torsdag.

trainspotting

en riktigt grym film, såg den för första gången idag. ewan mcgregor är helt grym. klicka på bilden så kommer ni till imdb och där finns recensioner och allt möjligt.
betyg: 5/5


the vampire diaries

har nyss sett det första avsnittet av the vampire diaries.
twilight och true blood i all ära, där har vi något grymt..
men jag vet inte om jag är jätteförtjust i den här serien hittills.
håller mig till alla andra serier som jag följer for now.


vet inte vad jag är mest lik.. en noshörning eller en flodhäst?


torsdag innan sticky


all time low & the audition @ sticky fingers

överlycklig tjej med alexander william gaskarth

the audition

all time low

jag är fan kär i både alex och jack, hur jävla gulliga som helst. spelningen var awesome och jag skaffade autografer av killarna från the audition.


mat är sjukt gott när man är full

makaroner med ketchup. och gräddfil.. direkt ur burken/förpackningen.

just nu sitter jag här och trycker i mig en halv pizza, en rostad macka och en vanliga macka. bara för att jag är så jävla sugen. galet! ska inte ställa mig och laga makaroner nu. klockan är över tre. alla sover.

update.. later bitches.

jag är upptagen med att festa och sånt.
imorgon blir det uppdatering såklart.

mitt fina knä

har visat upp det för alla jag har träffat
sjuk kväll idag också, fast inte lika rolig alls, bara sjuk
fest imorrn med? tror det va


galen efterfest.

fy fan vilken fest det var igår, var pepp ända ut i tårna!

först blev det förfest för mig själv med en cider och cam med john be och simon, haha. sen åka till sticky. träffa mina älsklingar, börja supa till. träffade hur många människor som helst som jag kände, bland annat en som jag bodde granne med fram tills jag var fem. alla var fest hela kvällen och trots att jag redan var lagom full så bjöd bella mig på två cider så blev jag totalt drunk as fuck. vi skulle på efterfest hemma hos kajsa som hade åkt hem och somnat. så vi tog svarttaxi för 20 spänn av en svensk gubbe, försökte väcka kajsa men hon vaknade inte. så plötsligt stod toby med brandsläckare och sprutade bella i ansiktet och hon blev blind i en timma.

hon ringde till ambulans och berättade och de sa att det var som att få schampo i ögonen och att det inte var farligt. sen sprang vi ifrån en tidningsgubbe, toby busade lite. jag ramlade några gånger. en av gångerna skrapade jag upp mitt knä och andra gången fick jag ett sjuhelvetes jävla blåmärke när jag gick in i en stålgrej. vi gömde oss bakom bilar och allt. det var oslagbart. inte varit så full sen hultsfred.

sen väl hemma hos toby märkte jag att mitt knä blödde. vi ringde och väckte folk och allt var finfint. helt underbar kväll. galen och oslagbar och trevliga människor.

nu är jenny här och vi ska snart på håkan :)

god morgon.

nu är jag uppe, woho. tänkte egentligen gå upp vid elva och träna och sånt hurtigt.. men ja. ska sluta gå och lägga mig när mina föräldrar går upp på morgonen. idag är det sticky och bli drunk as fuck.

nattstädning.

jag har fått in massa kläder i gaderoberna och kommit på att jag behöver ännu mer plats och att jag samlar på mig så jävla mycket skit. men jag orkar inte städa det nu, någon annan dag. dammsuga imorgon, hittade en död spindel på golvet - tur att den inte levde.

storstädning behövs. men jag kan ju iaf låtsas att det är rent på utsidan, stoppa in massa saker i lådor och skåp. syns det inte så finns det inte.

all time low - it was awesome.

träffade annie och emma. sen några av deras kompisar. vinkade först av alla typ till alex och jack i fönstret. dom kastade ner vindruvor, haha. stod i kö, kom in, tänkte: FAN VAD LITET DET ÄR. till och med brewhouse är större. sen efter lite bra musik körde the audition igång, bra som fan. vi stod mest där bak och diggade. sen när all time low skulle spela, då blev det andra bullar.

vi tog oss nästan längst fram, det var varmt och svettigt som fan. min rygg gör ont, mina axlar dör och min nacke med. eftersom att jag hade typ fem stora långa killar framför mig fick jag kolla upp hela tiden, trodde att min nacke skulle fastna. det är charmen med att dra på spelningar. dom var skitbra ofcourse. spelade dock inte hello brooklyn. dreglade lite. sen efter spelningen skaffade jag autografer från killarna i the audition, fick en poster av killen i gaderoben och gick ner till sticky. fick betala 60 spänn inträde. det var hur dött som helst. efter tio minuter med mina kära vänner skulle vi sticka, och gissa vem som är utanför... alex såklart.

eftersom att jag är en jävla chicken så kom toby till undsättning och tog en bild på oss. jag tog även en på toby när han pussar alex på kinden. hilarious. jag pussade honom också, åh. underbart. känner mig som en galen trettonårig fangirl.

all time blows


en vecka kvar!

till tatueringen :D jag är jättepeppad!
ringde nyss och pratade med marika om skissen
de blir nog klar på söndag eller måndag
ahhhhhh jag är helt excited

kommer antagligen få fixa en ny tid också om jag ska ha allt det jag tänkte mig.

snälla tomten, jag vill ha en french bulldog till jul.

HUR SÖT ÄR DEN INTE? <3


GOSSIP GIRL - SÄSONG 3

åh herregud, jag är i extas. gossip girl säsong 3 är äntligen igång!
och det första avsnittet var underbart. lovely. awesome.
jag behöver ed westwick i min säng. dreglar över mig själv.
och om några avsnitt kommer hilary duff dyka upp.

och gissa vilken affär serena och blair går förbi..

KID ROBOT - såklart!
en affär som jag själv för två år sen trippade förbi.
behöver nästa avsnitt nu. nu. nu.


all time low - weightless

WEIGHTLESS @ YOUTUBE

jag behöver ligga med alex gaskarth


nu är jag igång.

gymkort för ett halvår införskaffades idag.
det är bara att köra på.

hur i helvete kan man tillåta sånt här?

förstår verkligen inte hur någon människa kan ha hjärta att vara involverad i något sånt här hemskt. förstår mig inte på männen som gifter sig med de unga flickorna eller föräldrarna som tillåter det. jag blir så jävla arg, hur kan man inte förbjuda det? flickorna får ingen chans att vara barn utan våldtas och blir tvingade till ett öde som ingen förtjänar.

artikel från aftonbladet.se


year one

såg year one igår med jack black och michael cera. hade inga höga förväntningar alls så jag blev faktiskt lite förvånad när det visade sig att filmen inte sög så mycket som jag trodde. jag skrattade till och med en del åt några av skämten. michael cera är hilarious, det är han som är med i superbad och juno. olivia wilde från bland annat o.c och house är med på ett hörn. det kräver nog att man har ganska låg humor om man ska tycka om den här filmen. härligt att dom vågar driva med religion. den är rolig stundtals men också rejält överdriven.
betyg: 2/5


taking time for all the wrong things

fattar ni vad fint det hade varit om jag hade haft kindpiercingar?
jag måste skaffa.


min vardagliga sminkrutin.

1. osminkad och hemsk. sprayar på med face mist från make up store men innan brukade jag använda någon dagkräm som återfuktar huden. bra bas blir det.
2. börjar med att lägga concealer under ögonen för att få bort så mycket som möjligt av de mörka ringarna under ögonen. använder cover all mix från make up store, den gula använder jag på röda partier, den orangea under ögonen och den ljusa brukar jag blanda med och även använda på ögonlocken.

3. foundation, just nu använder jag true match minerals från l'oreal.
4. fyller i ögonbrynen med pensel och skugga från make up store och sen blir det brow set fix för att hålla ögonbrynen på plats.

5. sen blir det rouge, vet inte vilket märke det är dock. rosa ska det vara.
6. böjer ögonfransarna och målar på med mascara, just nu använder jag lash blast från covergirl men det blir mycket kladd. letar fortfarande efter den perfekta mascaran som ger max volym.

det är mer eller mindre hur jag sminkar mig vanliga dagar.
naturlig look eller vad ni nu vill kalla det.

ska försöka lägga upp ett inlägg där jag visar hur jag sminkar mig med lite färgglada ögonskuggor och sånt som ni har frågat om, men det får komma någon annan dag :)


kändes nödvändigt.

tröja, två linnen, leggings - gina tricot, strumpbyxoroch hårnålar - h&m.


americas next top model cycle 13

ni har väl inte missat att top model säsong 13 har dragit igång?
denna gången är det dags för de korta tjejerna att få en chans.


09/09/14

goddag mina kära läsare, idag är det måndag - en ny vecka och nya tag. imorgon ska jag och mamma skaffa träningskort så då är jag tvungen att komma igång. ska alldeles strax åka in till stan och hämta ut min biljett till all time low - bättre sent än aldrig. ska ringa till buzzstop imorgon och prata med marika om skissen. har även fixat en liten grej som jag lägger upp sen!

pusspuss.

the spirit

såg nyss the spirit, med bland annat scarlett johansson, eva mendes och samuel l jackson. det är en jäkligt annorlunda film. i stil med sin city när det gäller effekter och sånt. jag är inte helt såld på den måste jag erkänna. då tycker jag att ni hellre ska se sin city som finns med på imdbs topp 250 lista.

betyg: 2/5



when the sun sleeps


jag gör mitt för att filmindustrin inte ska gå under

beställde nyss detta från cdon.se


such great heights

cover av confide

original av postal service


sugensugensugensugen..

..på att pierca kinderna. jättemycket!
men först blir det andra näsvingen.
frågan är väl bara när...

it's a pleasure to meet you love



nu ska jag bege mig iväg till toby som ändå inte skulle spela match sen för de hade visst inte gått vidare - ahhh, dagens i-landsproblem. men jag är klar för kvällens festande i alla fall. peppad. hoppas att ni får en trevlig kväll. ni är bäst.

beställde nyss från american apparel!

av någon anledning har jag blivit totalförälskad i sportmodeller, den här tröjan är typisk baseball-modell och mina transformers tishor är hockeyshirts. sen har jag mina running shorts som är freaking awesome. jag och sport hör inte ihop på något annat plan än kläder.


hade egentligen bråttom

men toby är så jävla dålig på innebandy att dom gick vidare, så nu får jag chilla hemma fram till sju typ. fan. kunde ha sovit. orkar inte åka in och hämta ut biljett. göre på måndag.


fan vad trött jag är

gick upp vid tolv, kändes jävligt tidigt.
måste vända på dygnet.

ÄR FETT ARJJJJ på blogg.se, vadå 500 server blabla error in my..

dagens outfit - 09/09/11

vettefan, ska jag börja med sånt?


full och jag vet inte

tyckte att jag gjorde ett helt okej jobb med sminket men fick självklart ingen bild på det förrän jag varit ute hela natten och festat och grinat och sånt. efter sticky alltså.


fick min lönespec idag <3


videoblogg - 09/09/10

inlägget som jag spelade in igår och försökte ladda upp typ hundra gånger, äntligen gick det! jag skämmer ut mig själv ännu en gång.


oki hinner inte skriva

måste till stan nu puss

vilken kväll...

kan inte ens berätta allting som har hänt.
det var lagom fest i början iaf. sen gick allt på superspeed. skrek lite, grät lite, pussades och kramades en del. träffade människor som jag älskar och människor som jag har saknat och både och. jag vet inte hur jag ska hantera allting. jag kan inte ens ta hand om mig själv, hur ska jag kunna ta hand om alla andra? de behöver hjälp och jag kan inte lämna dom i sticket. kan inte överge dom. men vad ska man göra? jag är så jävla trasig och skör. jag vill inte att mina vänner ska må dåligt eller ha problem, jag vill ta bort all smärta och oro och ångest. försöker göra allt men lyckas inte med något.

fick inte ens något ragg idag, ingen vill ha mig. jag är värdelös. tror att jag behöver gråta. bläh. känner mig så jävla misslyckad.

when the world comes crashing down, who's ready to party?

det är jag, fast inte internet tydligen. försöker ladda upp ett videoinlägg men youtube bara säger att det är fel. och så försöker jag ladda upp bilder här men det blir bara 500 error osv.

jag ska steka pannkakor, fast det blir lättare med plättare.


lesbian vampire killers

haha, rolig film det där!


lyrica fungerar inte

jag har inte märkt någon skillnad
jag känner mig bara jävligt nere

jag sover hela dagarna, fattar inte ens hur jag lyckas ta mig upp ur sängen.. även om det är sent. sen när jag väl är uppe vill jag inte sova. jag orkar ingenting. allt känns bara jävligt bläh.

osminkad, trött och allmänt nere



crank 2: high voltage

om ni har sett den första crank och tyckte att den var extrem, då ska ni se denna! fyfan alltså. action genom hela filmen, inte en enda lugn minut. jason statham gör rollen som chev chelios ännu en gång, och han är självklart perfekt för den. den här filmen är brutal - en armbåge blir avhuggen, en kille tvingas skära av sina bröstvårtor och som förväntat blir en jävla massa människor skjutna och tarmar väller ut här och där. geri halliwell är med på ett hörn - hon från spice girls ni vet? ginger spice. som sagt, den här filmen är extrem och brutal, full av high voltage.. och friggin awesome. fast den första filmen är ändå lite bättre.
betyg: 4/5


idol 2009!

ni missar väl inte idol? jag är inget stort fan egentligen, men att se folk skämma ut sig i svensk tv är ju nästan oslagbart. tio minuter kvar!! jag hoppas att jag får se folk skämma ut sig.. vilket nästan är givet, men ändå! det är ju enda anledningen till varför jag ser idol.


all time low

all time low, den 16 september, jag är pepp!
måste bara åka och hämta ut min biljett någon dag.
både alex och jack är ju lagom mums.. droolz.


här sitter jag och dreglar..

jag behöver en man. helst med piercingar(ring i näsan!!!!) och tatueringar. snyggt hår är ett plus. stuprör funkar. converse, vans eller snygga sneakers. får gärna ha bra musiksmak.. ska gilla att kramas.. spela i band kanske? fast om killen råkar vara ed westwick är det självklart helt okej för mig också.

tre av de killarna som är snyggast på jorden typ?
det är något särskilt med killar i band.


adventureland

en riktigt skön film :)
adventureland med bland annat kristen stewart.
betyg: 4/5


jag måste börja lägga saker på bättre ställen

letade överallt efter mitt friskis-kort, hittade det längst ner i en påse. nu är det återfunnet iaf och jag antar att vi imorgon ska gå och ladda på ett år för gym eller något. jag ska ju börja träna tre gånger i veckan - det ni! bli en liten muskelknutte osv... tävla i bodybuilding.. köra spraytan.. anabola.. det gamla vanliga.

they will see us waving from such great heights

det är måndag. mitt rum är inte lika kaos som innan, men behöver fortfarande städas. har varit nere och växlat in mina dollar till svenska. blev 1 400 kr för 205 dollar. fått tid på um. köpt nagellack. vet inte vad som händer idag.

coraline

orkar inte skriva något om den, info finns på imdb
betyg: 4/5


just nu är jag jävligt arg och ledsen


jag hade hela min dag planerad

sen sov jag till halv sex, lyckat jessica. men jag får väl ta och göra allt imorgon.

09/08/14 - bilder från chicago


09/08/12 - chicago by night

kan inte förklara hur mycket jag älskar storstäder som till exempel chicago och new york på kvällen


09/08/12 - chicago & willis tower


people love to drink their troubles away

igår var det sticky med fina människor, kan väl säga att jag hade jättekul och blev jääättefull. blev nog lite för mycket med fem cider och två vodka/lime. haha. men kul hade jag iaf! stort tack till alla som var där och gjorde allting underbart, särskilt björn som jag alltid kommer älska något enormt. jennie och sophie är bäst. måns räddade mig. sen var busschauffören hur snäll som helst på bussen och gav mig hans flaska vatten, kan väl inte påstå att jag inte spydde.. bara vätska.

nästa gång blir det mer dans och liiiite mindre alkohol kanske.

det blev mycket mat i usa

korv och bröd - chicago style.
och min turkey burger.


svingoda cupcakes från the swedish bakery.

ben&jerry's i mängder, det slutade med att jag tog peanut butter ice cream with peanut butter cups.. något av det godaste jag ätit i hela mitt liv. dom hade bland annat turtle soup, mint chocolate cookie, chubby hubby, s'mores, oatmeal cookie chunk, mission to marzipan och cinnamon buns.

dunkin donuts är en av de bästa uppfinningarna ever, tillsammans med baskin robbins.. mhm!! drack en svingod citrus- och jordgubbssmoothie där. himmelskt.


på the cheesecake factory hade dom över 30 olika sorters cheesecake, jag åt en bit white chocolate caramel macadamia nut cheesecake. himmelskt.

i new york var jag och mamma galna nog att testa chokladpizza - något som vi hade sett på food channel någon vecka tidigare. från max brenner, chocolate by the bald man. det var helt okej. men efteråt mådde man inte bra!


09/08/11 - chicago



vi var i den svenska delen av chicago
hänvisar till min bilddagbok för fler bilder :)
kommer nog bara lägga upp bilder som jag är nöjd med från resan framöver.. lite annat också kanske, så resten av bilderna kan ni se i min bilddagbok alltså!

090903

idag har jag varit på psykiatrin. en ny läkare. den tredje för i år. förra gången jag var där var det någon annan. jag blir lite trött på att behöva ta allting igen även om det står i journalen. jag har inget emot invandrare, men när alla mina läkare hittills inte har pratat ren svenska och jag blivit sedd på som om jag vore ett litet barn.. då blir man lite trött. menmen. mamma var med iaf, så hon stod för det mesta av pratandet. läkaren sa att jag var omogen - enligt journalen och även impulsiv och inte tänker när jag gör "dumma saker" - ehm, jaha. ska iaf få sluta med mirtazapin och testa lyrica.


chicago


jag lovar att jag ska uppdatera er om allting

men först ska jag bara dra lite tråkiga och ointressanta saker!

jag är inte frisk någonstans haha, det är ganska sorgligt faktiskt när man tänker efter. men idag var jag i alla fall på ifk-kliniken, läkaren trodde att det bästa för mig är att börja träna tre gånger i veckan för att bygga upp muskler. det är inte aktuellt att skära i mig än! han konstaterade att jag var extremt överrörlig - ingen överraskning. så nu ska jag försöka komma igång med att träna.

angående min viktuppgång vet jag nu att det antagligen beror på att jag äter mirtazapin. ska till psykiatrin imorgon och berätta att dom för det första inte fungerar och för det andra gjort att jag gått upp i vikt. så sen blir det väl att pröva ännu fler mediciner. men vad gör man?

ska uppdatera er om saker och ting, måste ladda över 1500 bilder ungefär till datorn från min kamera.. har mycket att ta itu med. har nyss kollat igenom all mail i alla fall. vet inte vart jag ska börja. måste rensa ut min tredje gaderob på skräp så att jag kan ha kläder där istället om allting ska få plats. behöver galgar..

jag är hemma nu, äntligen?

kommer ett längre inlägg lite senare idag om jag orkar,
först ska jag äta, duscha, in till stan och träffa jennie,
försöka få mitt fritidskort tillbaka så att jag kan åka hem igen,
ladda över bilder från kamera till dator.. blablabla

tänkte bara säga att jag har gått upp fem kilo,
det är sjukt. måste börja träna.

RSS 2.0