johnny cupcakes straight outta boston


här var jag idag och köpte en alldeles ny och fin tröja. hade egentligen tänkt köpa två, men den andra fanns inte i min storlek så den får jag väl klicka hem sen. tror till och med att jag pratade med johnny cupcakes himself, fast det kom jag inte på förrän efteråt. han var inte lika skäggig som på bild.

en del av mig längtar hem till mina vänner och den andra delen vill stanna kvar här, i usa, kanske till och med boston? vem vet. det är fint här, jag trivs väldigt bra i usa. vi får se vad som händer om några månader eller kanske till och med år. home is where the heart is.

jag saknar att blogga!

sitter just nu i montreal, klockan är snart elva på kvällen. nästan allt är på franska här, väldigt stor skillnad från toronto. jag längtar ihjäl mig tills vi kommer till boston och sen new york. men jag får väl överleva. saknar min hund något otroligt och mina vänner likaså. att vara tillsammans med mina föräldrar nästan 24/7 är inte lätt. kommer antagligen isolera mig på mitt rum eller vara borta så mycket som möjligt när jag väl kommer hem!

hoppas att alla har det bra hemma i sverige :) pusspuss


little update

the plane didn't crash, the weather is great.
the house we live in is gorgeous, i got my own room.
peggy and harry has got a cupboard filled with candy,
and they told us to help ourselves, they're lovely
and they have biggest tv i've ever seen in the living room

i ate frootloops and toast with peanut butter for breakfast
love it

kära läsare..

nu lämnar jag er och blir borta i tre veckor,
ni får hitta något annat sätt att roa er med än min blogg. jag kommer att sakna er! ni kan ju försöka att njuta av vädret om det blir fint, gå på bio, ha filmkväll, mysa med någon fin person eller gå ut och bli jättepackade med era bästa vänner. det finns mycket att göra i sommar så passa på att njuta. snart är ledigheten slut för de flesta. jag kommer att få se chicago, boston, montreal och mycket mer. det ska bli roligt och jag lär ju komma hem med en extra resväska med kläder..

ni får ha det så bra, så hörs vi om tre veckor :) pusspuss!

nu är det inte långt kvar

har lyckats utesluta ungefär hälften av tröjorna
är inte jättepepp på att packa men det måste göras
jag är nervös ahhh

she don’t want no goody two shoes



hello fascination


idag jobbade jag 13-22
vilket inte var jättekul i extrem värme, hoppas att ni njöt lite mer av vädret och passade på att vara ute i solen och kanske till och med gå och bada :) fick i alla fall stå i daim och med bra personer, så det var helt okej ändå. vi gick och åt pizza på rasten. och idag hände något speciellt - en person som trodde att hon hade fått fel växel tillbaka bad om ursäkt ett flertal gånger. oftast brukar de gapa över att de har fått fel växel och när man förklarar säger dom bara "aha.."

nu tänkte jag bunkra upp med coca cola och popcorn, sen blir det att försöka välja ut kläder från den enorma högen som ligger på golvet just nu. måste packa klart. åker om knappt två dagar. aahhh.

mina kära läsare, det värsta tänkbara har hänt..

min mamma kom hem med ett par crocs till mig

vi ska till usa och där har dom skor på sig inomhus, men alltså.. nej.
det här är inte okej. jag tänker inte ta på mig dom.
crocs är typ värre än att ha gummiband och hårsnoddar på byxorna. vad ska jag ta mig till? jag måste leta upp ett par tofflor som jag kan ha istället. asap.

i may be rude, but i'm the truth

idag har jag inte hunnit göra så mycket, låg och sov rätt länge. sen upp, försöka packa lite. toby och jane kom förbi. käkade. sen var det dags att dra in till stan och jobba! och både imorgon och på söndag jobbar jag 13-22, så jag måste gå upp tidigt om jag ska hinna göra saker.

det var helt okej att jobba, bortsett från att det var så jävla varmt - varför går folk till liseberg då? dra till stranden och sola och bada istället tycker jag. min arbetsledare är rolig, han frågade en som jobbade om hon skulle ta på sig sin namnbricka, och sen såg vi att han inte hade på sig sin. haha.

det är helt omöjligt att packa så lite som möjligt när man ska vara borta i tre veckor, jeez.


they're laughing at you

igår var vi på sticky, roligaste saken hände

jag blev raggad på. av bartendern. han skrev en lapp och frågade om jag var singel. och sen om han fick chans på mig. men jag svarade nej, jag är lesbisk. det var hur roligt som helst ska ni veta. ofta sånt ens händer i verkligheten? tydligen.

nu måste jag packa eller åtminstone ta fram kläder att ha med, sen ska jag jobba halv sju. kommer aldrig hinna allt. woho.

är sjukt sugen på en till i näsan, earl och kinder...




vad tycker ni?
och kom inte med något tjat om att jag förstör mitt ansikte.
piercingar kan man ta ut, chilla påre.
men ja, en till i näsan lär det väl bli till hösten iaf.

har snyggare photoshoppade bilder istället för de svarta prickarna om någon är intresserad att se närmre på det osv. pusspuss!

och helt plötsligt är jag mest opepp i världen


bilder på mina två nya klänningar

som jag hämtade på posten förra veckan :)
tyvärr gick klänningen till höger sönder nästan direkt, men jag får ta och sy ihop det på något sätt. den är ju helt underbart fin.

från stylebystars.com

har redan hunnit göra lite saker idag


var först på psykiatrin, åkte och växlade pengar, köpte steps, hotpants och schampo+balsam.. sen måste jag ta itu med röran som är på mitt golv just nu om jag ska kunna packa inför usa. jag åker om mindre än en vecka. helt sjukt.

jag drömde att jag var gravid

det var ingen rolig dröm

har fått resultaten från proverna nu, mamma ska ringa och prata med dom imorgon.. det var inget normalt resultat på binjuretestet iaf. var hemma från jobbet idag, tänkte bli frisk från min förkylning. har ont i magen dessutom. life is goooooood.

life after god, douglas coupland

"this is not to say my life is bad. i know it isn't... but my life is not what i expected it might have been when i was younger. maybe you yourself deal with this issue better than me. maybe you have been lucky enough to never have inner voices question you abouter your own path - or maybe you answered the questioning and came out on the other side. i don't feel sorry for myself in any way. i am merely coming to grips with what i know the world is truly like."

"these hands - the hands that care, the hands that mold; the hands that touch the lips, the lips that speak the words - the words that tell us we are whole"

läste ut life after god av douglas coupland inatt. den var annorlunda, men bra. vissa stycken mer än andra.

i am not my own

dagen gick fort trots att den kändes oändlig

det är inte alltid tacksamt att jobba. man är så sjukt trött efter en sån här dag. både fysiskt och psykiskt trött. ca tio timmar. varav större tiden man måste stå och vara glad och trevlig mot människor som i många fall inte är ett dugg tacksamma. det är lite synd faktiskt. inte ens när jag och jenny var övertrevliga som sjutton gick det. jobbar imorgon också, sen får jag äntligen njuta av två lediga dagar.

jag bröt ihop lite förut för att jag var så extremt trött, mest psykiskt tror jag. snart kommer provsvaren från salivprovet som jag gjorde. vi får se vad det säger, om jag inte har problem med sköldkörteln så blir det att fortsätta äta tabletter.. frågan är väl bara vilka? på onsdag har jag en tid hos en annan läkare och hoppas att hon inte är lika borta i huvudet som min förra.

jag är en liten indian


det här var inte igår det

09/08/01

nu är det augusti

hela sommaren har försvunnit, jag har inte hunnit njuta av den än ju. vädret har inte tillåtit det och jobbar man så jobbar man. jag är helt slut om jag ska vara ärlig, trots att jag sover blir jag aldrig riktigt utvilad. imorgon ska jag försöka komma upp innan elva så att jag hinner gå ner till allum och växla pengar nu när det snart bara är en vecka kvar tills vi åker.

jobbat hela dagen, trots att jag har varit helt död i energiväg så lyckades jag nog vara rätt trevlig ändå. jobbar 13-22 imorgon, 10.45-20.30 på måndag och samma pass på tisdag. kommer vara lagom död på onsdag känner jag. haha.

hoppas att ni har haft roligare planer än mig den här helgen :)

saknar mitt hår :(


saknar att det var långt och svart
men svart lär det ju bli snart igen!

lite roligt tycker jag


hallihallå, vad är det som händer?

idag jobbade jag från klockan 15
vilket var ganska onödigt eftersom jag knappt behövdes förrän 18.30
men lite extra klirr i kassan är ju helt okej

det var inte jättemycket folk idag, de flesta var väl på u2 antar jag.. jävla as. hade ju inte direkt bangat, men jobbar man så gör man. det har inte hänt så mycket spännande saker. jag jobbar fyra dagar till sen så är jag ledig, men innan dess blir det tyvärr inte så mycket aktivitet här på bloggen!


bjussar på en bild sålänge
puss mina kära läsare

RSS 2.0