tio i sju

snart ska vi dra och kolla på volcano show at the mirage och fountain show at the bellagio. sen flyger vi ikväll vid elva till miami!! finfint.

las vegas

är ganska tacky faktiskt
det står typ minst tio personer på varje gata och delar ut små kort på nakna brudar, neonskyltar överallt och människor som dricker helt öppet - går runt med en öl i handen innan klockan är tre.


så mycket ångest

svämmar över

universal studios




en quick liten update

yesterday at disneyland, busy philipps(laurie from cougar town) walked by and today at universal(which btw was AWESOME) we walked by brad garrett(robert from everybody loves raymond) when they were shooting a scene for a movie or tv show. it's hollywood alright. we got to see wisteria lane, the set from jaws and psycho.. and a bunch of other kickass things. tomorrow there will be no six flags because it's closed!!!


disneyland


typical LA




we are in los angeles

i will write this in english because it's so much easier. we left san francisco yesterday morning, drove all day and finally found a best western inn in cambria, somewhere far far away, almost. but it was soooooo nice, only paid $27 per person. and before we went to bed, we swum in the pool and then sat in the jacuzzi for a while. pretty awesome. then we ate a great breakfast and drove towards LA. and here we are, impossible to find parking, at least during the day. we've got a computer in the room so i'll probably update more this upcoming week :)

san francisco


och förresten!!

vi var på woodbury common outlet i fredags. köpte ett par converse för 166 kr och en... BETSEY JOHNSON KLÄNNING för typ 800 kr. jag är nöjd.

hello seattle

nu sitter vi på ett litet mysigt hotell i seattle. vi har gått runt i hela stan. åkte till newark vid halv fyra imorse, trötta tjejer. och nu är klockan halv sju här. vi har firat sonias födelsedag med lunch på IHOP, MMMMM PANCAKES. det är galet skönt att vara här, det är ca 10 grader tror jag. i new york var det kallt. imorgon börjar vi vår roadtrip ner till san fran, los angeles, san diego och las vegas. it will be awesome.


bild från liberty island :)


hello!

här sitter jag på vårt hostel i new york. de andra är på madison square garden. tänkte inte skriva så mycket förutom att vi har galet kul och trivs här. och vi har bara varit här i tre hela dagar! fantastiskt. har inte shoppat så himla mycket, sparar det mesta till miami. men imorgon ska vi till woodbury outlet. vi var uppe i empire state building idag, sviiinkallt, blåste galet mycket. men jag tog några fina bilder med mitt nya objektiv - köpte två stycken, plus försäkring och lite grejer för 5500 kr. AWESOME. förresten har det varit SNÖKAOS här, inte alls farligt men det är på nyheterna hela tiden som om det vore världens grej. haha. då skulle dom se sverige. det är inte alls mycket snö här. igår hade vi riktigt roligt, råkade hoppa i en vattenpöl, alla förutom sara, det första vi gjorde när vi kom till soho. så det blev in i första bästa affär och köpa strumpor och få plastpåsar. det gjorde bara dagen bättre faktiskt. det finns så galet mycket trevliga människor här. folk kommer fram och hjälper en när man ser lost ut, och jag har fått tre fina kommentarer om mina kindpiercingar. älskar det här. är riktigt glad, och har inte fått hemlängtan än. på söndag flyger vi till seattle och sen börjar vår roadtrip. hoppas ni har det bra där hemma, så hörs vi snart igen :) PUSS PUSS PUSS

so, this is goodbye.

för nu ska jag snart bege mig till flygplatsen :D
jag är så galet pepp och nervös och ahhhhh. vet inte.

planet lyfter 11.20 och vi mellanlandar i london innan vi flyger till the big apple - new york. stannar där tills på söndag då vi flyget till seattle. sen bilar vi ner till san francisco, los angeles, san diego, las vegas. flyger till miami och avslutar med en kryssning från ft lauderdale och ut till lite små karibiska öar. inte helt fel alltså.

är hemma igen den 15e februari. troligtvis med en extra resväska! tills dess får ni ha det så underbart här hemma. jag kommer njuta till max tänkte jag. blir väl något blogginlägg i alla fall. men ni hittar säkert något att göra i fem veckor :D puss mina fina läsare <3

packa packa packa

har varit lite lat på den delen. men nu fixar jag resten! och så ska jag färga håret.

ibland blir man smickrad, ibland blir man bara rädd.

tack vare en fin läsare så upptäckte jag följande:



en brud från ungern har skapat två bloggar, som hon har underhållit i ett år. hon har använt bilder på mig, på mina vänner och på min familj. alla bilder är från bilddagboken. hur jäkla creepy är det inte? sen har hon ju fått lite inspiration från mina nicknames..

http://cheeruprenykid.blogspot.com/
http://renycupcake.blogspot.com/

tungpiercing

gjorde det ont att pierca tungan?

vet inte om jag har svarat på den här frågan tidigare, men kan lika gärna göra det igen. jag trodde att det skulle göra jätteont! men det kändes knappt, det går ju så himla fort. det jobbiga är ju bara efteråt när tungan svullnar upp och man inte kan äta normalt. annars är det lugnt. :)

nu blir det fest!


packar!!!

eller ja, jag tog en paus från packandet.. för två timmar sen... men jag har i alla fall börjat :D det är jobbigt att packa när det kommer vara vinter - vår - sommar, under våra fem veckor som vi är borta.

att åka till ett annat land betyder annan mat

även om det är usa kommer det antagligen inte finnas tillgång till följande:

kommer sakna mjölk mest <3
men det betyder också att det finns annan god mat som jag har längtat efter sen jag var i usa senast. kommer komma hem tjockare.

längtar mest till pannkakorna och bagels! så satans gott.


always coca cola

har sovit typ fyra timmar, wooh.


canon ef 50 mm f/1,8 ii

tänkte köpa ett nytt objektiv när vi är i new york! det som är lite pinsamt är att jag inte fattar något. men av det jag har läst ska det här objektivet vara ett bra och billigt standard-objektiv, utan zoom då. sen vill jag ha ett vidvinkel med. har ni några tips? please?


cheeks!

Hej! Har lite till frågor angående cheeks. Var det väldigt svårtläkt för dig (har läst många skräckhistorier) och ungefär hur mycket kostade det? :)

för det första:
mina kostade 800 kr
för det andra: ja, dom är svårläkta men jag har haft tur. det enda jag har råkat ut för är att det har blivit irriterat när jag har tagit ut dom, för det kan vara lite knepigt att få in dom igen. men det är ju ganska tjockt vid kinderna. mina har nog inte läkt helt än, för det kommer fortfarande lite gulaktigt klet ur dom ibland. minns inte vad det heter. men jag har inte haft några andra problem :) var jätterädd för att det skulle bli såna fula hudflärpar som en kompis fick.

jag <3 kökshanddukar

JAG VAR TVUNGEN. det räknas som investering.
jag kan inte kolla på ett sånt mönster och INTE köpa.
från lagerhaus ofc.


fin dag, fina människor.


in och vara social då


vissa dagar orkar man inte leva

men så måste man göra det ändå
och det är jobbigt kan ni förstå
en klump i magen hela tiden

vet inte vad jag ska göra

twelve


filmen utspelar sig i new york och kretsar runt mike white(chace crawford), hans bekanta och droger. parallella historier som slutar på en och samma fest. kan erkänna att enda anledningen till varför jag såg den här filmen självklart var chace crawford - snygg!! hade inga höga förväntningar, vilket var bra då filmen var usel. skådespelarna är väldigt tråkiga, ingen och inget som rör några känslor i mig. sen var berättarrösten ganska irriterande. filmen får ett snällt betyg.

betyg: 1,5/5

dagens mini-shopping!


over knee-socks från h&m, 30 kr
anteckningsbok som ska användas som dagbok på resan, 25 kr
hårfärg från h&m, 80 kr
rosett från gina tricot, 29 kr


har ringt arbetsförmedlingen!

helt fantastisk är jag. mamma var imponerad, "vad trevlig du var! jätteduktig! mer sånt!" - haha loves it, ska dit i veckan. sen har jag kollat upp vilka recept jag har kvar. så jag har fixat det mesta inför resan! :)

uppe tidigt..

..kunde inte sova inatt. efter fyra timmar lyckades jag väl somna. efter sju. och sen blev jag väckt vid elva. yay. fast jag sov lite till. men nu ska jag till tandläkaren. ciao.

i början av året gjorde jag en lista..

..över filmer som 2010 hade att erbjuda!
och jag har faktiskt sett de flesta som jag skrev ner.

brothers, daybreakers, hachiko, iron man 2, men who stares at goats, the lovely bones, precious, prince of persia, robin hood, sex and the city 2, shutter island, the road, eclipse, valentine's day, edge of darkness, a single man, an education, wolfman, green zone, clash of the titans, dear john, alice in wonderland och toy story 3.

kan erkänna att jag under året har sett 235 filmer totalt. ganska sjukt, eller?

mr nobody

väldigt konstig film.
men den var ju snyggt gjord iaf.
och jared leto är snygg.
så det blir ett stabilt betyg.

betyg: 3/5


imdb - kryssa av top 250

om man har gjort ett konto på imdb. hur gör man för att fylla i hur många av top 250 man har sett?

grejen är att man måste sätta betyg på alla - tror jag i alla fall - för att dom ska registreras som sedda. vilket kan vara ganska jobbigt, men har man inget bättre för sig så.. haha. här finns länken till top 250 och där står det "track which films you've seen from the top 250"

finns det något snyggare par?

jäkligt tveksamt alltså. och snart kommer ungen!!
lär ju bli världens sötaste unge!!


från nyår


en vecka kvar

det är galet. tiden har gått så jäkla fort. och jag är så peppad inför den här resan. men jag är totalt livrädd samtidigt. vara utan mamma och pappa i fem veckor, inte veta hur mitt humör kommer att vara. inte veta om jag kommer få några stesolid eller inte - ska ringa imorgon. är verkligen mer rädd för hur jag kommer må än om planet kommer störta. ångest 2011.

LIST MAKING TIME

åh mitt huvud bara exploderar av listskapande. har börjat på tre listor nu - vad som ska göras i badrummet innan jag åker, vad jag måste köpa/fixa innan jag åker, vad jag ska städa. sen har jag ju packlistan som nästan är klar och shoppinglistan som är in progress. hets!!!

so many ideas!

jag har så många tatueringsidéer. blir galen. vet inte var jag ska ha dom, eller när jag ska göra dom.. eller när jag ska få pengarna till det. men det ska bli av. är nästan helt säker på en text jag ska tatuera in. JAG ÄR SÅ SUGEN.

hole in the wall


bästa piercaren i göteborg?

Finns det någon piercare du rekommenderar/inte rekommenderar? (:

jag har bara varit på tribe och hos ed. och jag rekommenderar verkligen ed! hur trevlig som helst, jag har gjort tungan, septum och kinderna där :) han är duktig och snackar hur mycket som helst! studion ligger ut mot majorna men tar inte alls lång tid att åka dit.

let's make this night last forever


cat in a box


världens snyggaste man

nya omslaget av vanity fair. jag döööör.
han är 47 år och sviiinsnygg.


RSS 2.0