min bebis är knäpp

klättrar upp och lägger sig högst upp på kudden <3


jag kan inte sluta lyssna


a walk through hell

idag kom jag äntligen till min psykolog, det var ett tag sen sist. men tyvärr blir man inte lycklig bara sådär. jag är så trött, kropp och själ. det finns ingen ork, ingen gnista, ingen motivation, ingen energi. inte någonstans i mig. förra veckan försvann. när jag tänker tillbaka kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde.. förutom sov då såklart. för det är det enda jag är duktig på nuförtiden. på natten vill den inte infinna sig men när klockan når sex på morgonen så kommer tröttheten. ond cirkel. måste vända tillbaka dygnet.

jag är passiv, likgiltig, apatisk. världen rör sig och jag står still. jag är fast. vet inte varför, vet inte ens om det finns en anledning till att jag inte kan ta mig ur det här. jag är så trött, utmattad, slutkörd. mina ord vill inte ta sig fram och mina tårar har svårt för att ta sig ut. en klump i halsen och hjärtat tynger ner mig.

hon föreslog inläggning. aldrig i livet. vill inte hamna där. vill inte bli ett hopplöst fall. vill vara som alla andra. mina egna ord kan inte beskriva det jag känner. men det är tungt och jag är trött. det är så jävla påfrestande för kropp och själ att må dåligt. och jag vet att jag inte är speciell och jag vet att jag inte är ensam. och jag vet att barnen i afrika har det värre och jag vet att det finns aids, svält, och cancer. och det är så mycket hemskare än något som jag känner inombords. men det gör ändå ont.

jag vill andas utan att det trycker mot min bröstkorg. jag vill leva. jag vill älska. jag vill visa vad jag går för. jag vill rädda världen och allt som hör till. jag vill vara värdefull. jag vill betyda något. jag vill bli ihågkommen. jag vill så jävla mycket. men ibland räcker det inte när energi inte existerar.

and i'm afraid
to sleep because of what haunts me
such as living with the uncertainty
that i'll never find the words to say
which would completely explain
just how i'm breaking down

you told me you loved me


jag är trött. väldigt trött.

vet inte om hösten drar ner mig extra mycket, men jag vill bo i min säng. kan knappt ta mig därifrån på morgonen.. host.. dagen. imorgon ska jag träffa min psykolog och på tisdag få massage och på onsdag firar vi jennie. hoppas att ni har haft en trevlig helg :)

(500) days of summer

jag måste erkänna att jag hade ganska höga förväntningar på den här filmen och att jag känner mig lite besviken. det var ingen dålig film men jag trodde att den skulle vara bättre. det kanske är en sån film som blir bättre om man ser den några gånger? vad vet jag? det är en och bra och annorlunda film som handlar om kärlek - olycklig sådan. huvudrollerna spelas av joseph gordon-levitt (10 things i hate about you och tredje klotet från solen) och zooey deschanel (the happening och yes man). men jag gillar den trots mina höga förväntningar, jag gillar hur filmen är uppbyggd och att den känns äkta, det är inte den typiska amerikanska kärleksfilmen.

"this is not a love story. this is a story about love."

betyg: 4/5


with nobody in your bed, the night is hard to get through.


threadless holiday sale!

om ni gillar t-shirtar med riktigt schyssta prints på så föreslår jag att ni går in på threadless.com! just nu är det holiday sale och de säljer t-shirts för $12 - ca 88 svenska kronor enligt forex! så passa på att kika in och se om ni hittar något najs :D


vilken är din favorit bland julkalendrarna?

sedan 1960 har svt visat julkalendrar varje år, och även om man inte var född redan då så har man ändå fått uppleva några stycken!
mina favoriter är nog de här:

vilken är din favorit?


mitt livs kärlek är på andra sidan atlanten..

..eller något liknande. åh. har hittat världens finaste skor, nästan lika fina som mina sprinkles-sneakers. åh. måste ha dom. men orka att dom inte kan skicka till sverige :C måste hitta en amerikan som kan hjälpa mig att få min kärlek hit..

the ugly truth

en underhållande komedi med katherine heigl och gerard butler! väldigt stereotypisk amerikansk kärlekskomedi och slutet är inte direkt oväntat. men jag tycker ändå att filmen är rolig och huvudrollerna spelas bra! gillar man heigl så är min åsikt den här: filmen är lite bättre än 27 dresses men inte lika bra som knocked up! bra tidsfördriv om man gillar genren :)

betyg: 3,5/5


jennifer's body

jaaa.. vad ska man skriva egentligen? en ganska annorlunda film med mörk och rå humor. blodig är den också. dialogen i filmen är lite speciell. megan fox är självklart skitsnygg. amanda seyfried spelar hennes bästa vän. adam brody spelar sångaren i bandet low shoulder. filmen i sig är väl helt okej som tidsfördriv och underhållning, men den hamnar inte högt uppe på min topplista.

"
you're totally jell-o.. you're lime green jell-o and you can't even admit it to yourself"

betyg: 3/5


damn girl


nästan mer pepp på att stanna hemma än att dra till sthlm


telephone

oh herregud. nu har jag pratat i telefon ganska många gånger med en okänd människa. bevis på min telefonskräck kan nog visas genom att jag sitter och skakar som jag vet inte vad.. haha. blev lite strul och ringa fram och tillbaka till sj men nu är biljetterna från sthlm till gbg köpta iaf :)

sover jag? inte fan gör jag det

låg i sängen i ungefär två timmar men sen gav jag upp. har skickat mass-sms om tågbiljetter till stockholm, spelat texas hold 'em på mobilen.. läste lite.. har vikt en jävla massa tvätt.. ja. gött.

kan man dö om man tränar när man inte har sovit något?
jag och jennie ska käka frukost på egg & milk förresten!! har sett fram emot det här.. bagels.. FINALLY


FUCK YOU - i would if i could


idag fick jag hem mina ponnysar!


obehörig

"Hej, Jessica. Tyvärr är du obehörig att studera på vuxenutbildningen under våren. Saknar man slutbetyg från gymnasiet blir man behörig först höstterminen det år man fyller 20. Du är välkommen att söka till hösten 2010. Ansökningsperioden är 15 april - 31 maj."

bryr jag mig? inte direkt.


blir nog inget stockholm

alla bangar och jag vet inte om jag pallar åka upp


miranda kerr

perfection


oj, jag råkade klicka.

hihi. 76 dollar fattigare men vem bryr sig? vad ska man med pengar till om inte slösa? kanske råkar klicka hem lite grejer imorgon också. hihihi. vi får se. jag blir glad av det iaf.


till: tomten

något sånt här ser väl min önskelista ut.
- smink från mus, mac, smashbox & bare escentuals
- volumaster, värmespolar & plattång
- vidvinkelobjektiv & fjärrutlösare
- tv-serier & film


when i was young life was so wonderful


uneasy hearts weigh the most

jag orkar inte med det här. jag vill bort. jag vill inte vara här. så jävla mycket ångest. allt blir fel. jag håller på att gå sönder.

outro


idag går allting fel

och jag håller på att få en panikångestattack
livet är så jävla underbart

snart är det julafton

och julafton brukar betyda julklappar och för att få julklappar måste man ha en önskelista.. så därför undrar jag: vad önskar ni er i julklapp? :)


ikväll blir det äntligen new moon!

börjar förövrigt bli trött på att folk ska banga hela tiden.


i love you, beth cooper

den här filmen var verkligen inte bra. geek som är kär i en cheerleader och bestämmer sig för att berätta det under sitt graduation-tal inför hela skolan. självklart är filmen full av klyschor och stereotyper och allt slutar i gulligull. inga överraskningar och ingen underhållning.

betyg: 1/5


i am a million fucking bucks


jag har tränat.

var glad ett tag, now i'm not.

gladiator @ kanal 9, 21:00 ikväll!

jag har inte sett den här filmen på evigheter men den är riktigt grym, så grym att den ligger på topplistan på imdb! så det är nog mycket möjligt att jag kryper ner i soffan ikväll under en filt och ser den :)


var hos tandis imorse

upp och hoppa vid klockan sju, trött som en kamel
sen tog dom röntgenbilder och rotade runt i munnen
ska dra ut min tredje visdomstand i januari!! wie :)
plus att jag hade två hål som ska lagas haha

kamera, konsert, ljud..

till dig som undrade hur min canon ixus 95is fungerar på konserter!
kan inte direkt påstå att den är ultimat för just en sån situation - när man ska filma när det är mörkt och mycket ljud. mycket möjligt att den hade fungerat bättre med kvalitén om man skulle haft kameran på ett stadigare ställe och inte när man hoppar runt som en galning.


tim burton - en talangfull mästare.


när jag nyss har sett en film där tim burton har varit med och producerat blev jag sugen på att slänga upp ett inlägg som det här. om ni inte är bekanta med tim burton och hans filmer så får ni se till att bli det!





några av de filmer som jag älskar! och inte bara för att johnny depp och danny elfman är en del av teamet. jag nästintill avgudar burton, han har en enorm talang och jag längtar något extremt tills alice in wonderland kommer ut på bio!



någon mer än jag som gillar tim burton? :)

9

åh, den här filmen är bra. vet inte riktigt vad jag ska skriva. animeringen är grym men jag vet inte vad det är som gör att filmen inte håller hela vägen. tim burton har haft ett finger med i spelet och det känns verkligen när man ser filmen.

betyg: 4/5


team awesome kicks ass

team awesome vann självklart tävlingen där vinsten var 400 gram choklad!


idag borde det inte vara så mycket folk

det ösregnar och arbetsledarna har tydligen fixat tävling!! wie!!!
16-20 idag då :) skönt att bara jobba lite. hoppas att det finns geisha.


försov mig imorse!!

jag hade satt klockan på tio, sen snoozade jag lite.. sen ringde klockan igen. tänkte att jag kunde sätta den så att jag fick sova tio minuter till. vaknar av att pappa kommer in kvart över tolv och frågar när jag börjar. HEH. kvart i ett såklart. men som tur är har jag världens bästa pappa som kör i racerfart in till liseberg så att jag hinner i tid!

idag har det varit JÄTTEMYCKET folk på liseberg, nu är julsäsongen igång på riktigt. i rastrummet fanns det skumtomtar och jag har fått stå med elsa och slog andré i "20 frågor" när jag tänkte på ed westwick. hihi. bra dag. sen tog jag en sväng förbi sandra där dom förfestade, men jag orkade verkligen inte dra ut idag. TRÖTT tjej.

en dag i dumle

jag och elsa hade roligt hela dagen, wie!


jag ska vara med och tävla hos takai :D

efter att noga ha spanat in alla smycken som finns i webshoppen Sweet Adeline bestämde jag mig för det här fina armbandet i grått och svart med hjärtan och en rosett:

så om jag har tur - vilket jag sällan har - så kanske jag kan vinna det :D tävlingen är som sagt hos takai, som har en riktigt grym blogg. men jag antar att några av er redan spanat in den? ni som inte har det borde ta er in på hennes rosa blogg!


dumle hela dagen

idag har jag stått i dumle mer eller mindre hela dagen, från öppning till stängning :) tillsammans med min finaste elsa. wie. kan väl erkänna att större delen av våra samtal bestod av rob och ed. i övrigt har jag nog varit lite extra glad och sånt när jag delat ut vinster. imorgon blir det daim med elsa igen!! wie!!!! sen blir det nog fest.. fast jag är riktigt sugen på att gå på new moon vid halv tolv på kvällen :( vi får se.

byebyejobb


jag är en vampyr, vampyrer sover inte.

jag kunde inte sova alls. jag låg och tänkte på hur mycket jag verkligen måste se new moon. snart. helst nu. åh. jag får flipp. jag måste se den. jag låg och hade damp och tänkte på vampyrer. skickade sms till mamma och pappa och sa att jag var en vampyr. haha. mamma skrattade. sen låg jag och tänkte på london. om vi kommer iväg i februari. åhhhhhhh. hänga med mina killar igen haha. och kanske the blackout och all time low. omgomgomg. måste snacka lite mer med john be och se om han kan fixa backstage-pass eller nåt. hahaha. ja. det var anledningen till att jag inte kunde somna förrän vid åtta imorse. ojoj. vampyrer och snygga killar. kombinerat är det ju grymt.


whale wars

love it. vill också vara med och jaga japaner.

varför dödar man massa valar? blir så jävla arg och ledsen. önskar att någon kunde rada upp de där japanerna som gör det och sen skjuta dom i huvudet. underbart att det finns människor som gör allt de kan för att stoppa det. som räddar valar på riktigt. önskar att politiker kunde ta sånt här på större allvar och verkligen se till att stoppa dödandet av oskyldiga djur, skövling av regnskogar, tjurfäktning och liknande.

när jag blir stor vill jag rädda världen. rädda naturen och rädda djur. jag vill göra skillnad. men vad ska jag jobba med? jag vill jobba med film också, tror jag. vi får se. när jag får fast inkomst ska jag bli djurfadder. finns mycket att tänka på.


he's freaking hilarious


vermont. i want to go back.

kom att tänka på det häromdan, när jag insåg att färgerna höll på att försvinna och att jag inte hunnit märka av hösten alls. inte den fina hösten i alla fall, den med alla vackra färger. den enda hösten jag har fått uppleva är grå och regnig. då kom jag att tänka på vermont. när vi var där var det grönt överallt, men på hösten blir det en explosion av färger och jag önskar att jag får spendera några dagar av höst där snart. då känner man sig nog lycklig en liten stund.


MEW

mew spelar på trädgårn på söndag,
och jag är lite sugen på att gå måste jag erkänna.


torsdag, som vanligt blev ingenting som planerat.

lämnade sängen vid sex, tänkte egentligen gå upp vid tio.. heja mig. känner mig så jävla bra alltså. nej. tänkte gå upp och träna. får köra igång nästa vecka. hoppas att hostan är borta då.

allt som fanns i min kropp när jag vaknade var ångest. jag orkar inte med all ångest. det är så jävla påfrestande. hittade åtminstone ett brev till mig på köksbordet, tid nästa vecka hos min psykolog. bra. just nu vill jag bara gömma mig under mitt täcke som jag redan gjort större delen av veckan blandat med att hålla tankarna borta med tv-serier. allt är påfrestande.

jag känner mig så passiv.. likgiltig inför allt. sticky var planen ikväll. blir inte så. inte för mig. jag har tappat aptiten. lust. orken har aldrig ens funnits, inte på en jävla massa år. jag har slarvat med mina tabletter. åh. jag behöver någonting.. behöver motivation. sen kan jag ju säga att det inte precis hjälper när en viss person inte kan bete sig som en man. grow some balls and talk to me. det är allt jag vill.

jag behöver en kram.

09/11/18


aftonbladet vet vem som kasta

vem bryr sig om terrorattacker?
nu behöver vi inte oroa oss mer!!! om du ser snubben från filmen, så ducka!!
nu vet vi att det va han som kasta.

aftonbladet ser till att vi vet sanningen!!
nu återstår ju bara frågan.. vad gjorde han med sin fakkin skjorta?


london calling

ska försöka sälja in idéen att åka till london hos mina fattiga vänner.
har inte varit där på.. fyra år :(


ladies and gentlemen.. första gången!

nu har det hänt, för första gången.. svalde jag en kula!

gjorde den förra året i slutet på september, varit nära många gånger, men nu försvann den ner i halsen :(

jag är inte road

tänkte ner till allum snart, vet inte om jag orkar ta mig till biblioteket sen bara.. det regnar nämligen. inte aspepp på att gå ut i regnet, eller jo lite faktiskt, men det spelar ingen roll. orkar inte bry mig. mår inte bra. måste ringa till min psykolog nu också. vika tvätt när jag kommer tillbaka maybe. ÅH ORKAR INTE.


boys are stupid - true story

david & goliath


my little pony - cherry blossom & starbeam

snart är dom mina :D tradera är finfint måste jag erkänna


s03e10 - mycket drama i gossip girl! xoxo


lady gaga - bad romance


marabou vinter

luktar jul, smakar jul! med kryddextrakt från:
kardemumma, nejlika, peppar, ingefära, kanel och vanilj.

någon annan som smakat den? vad tycker ni?

det här funkar ju inte :(

skrev en lista på saker som jag tänkte göra idag,
gjorde jag något av det? nej, jag låg kvar i sängen till klockan fem och hade ångest istället. imorgon gör vi ett nytt försök.

- tutorial på sminkningen i fredags som några har frågat efter
- fixa en video på engelska eftersom några från youtube har frågat
- låna bok på biblioteket(förslag?)
- gå till vuxenutbildningen och skriva in mig på historia a
- ringa till psykiatrin och skaffa tid
- ta en sväng till gymmet och träna

it's better to turn and walk away


CSI - crime scene investigation

las vegas, miami eller new york - vilken är bäst?
själv tycker jag las vegas trots att ett par karaktärer har försvunnit ur serien. miami är helt okej förutom att jag inte gillar horatio och hans extremt irriterande one-liners. new york - njae, inget för mig.


förbjud pälsdjursfarmning i sverige!

klicka på bilden, skriv på listan och sprid länken!


har nog inte lagt upp den här bilden än..

..vilket är lite dumt av mig! måste bara skriva att jag verkligen är så sjukt nöjd med min tatuering att det knappt går att beskriva. ska snart ta mig iväg till buzzstop igen för att få en till tid så att jag kan bygga ut den :) och benet med!


gästlösenord till bilddagboken

cupcake - så enkelt är det :) så nu kan ni kolla in mina bilder för er som inte är medlemmar!

glee

har börjat se på glee nu.. och jag älskar det! grym serie :)
och ett par stycken av skådespelarna har varit med i andra serier!
jane lynch - the l word, criminal minds, two and a half men..
jayma mays - entourage, ugly betty, heroes..
jessalyn gilsig - nip/tuck, heroes, prison break..
cory monteith - kyle xy

någon annan som har hunnit se ett avsnitt eller två? vad tycker ni? :)


någon har målat av mig!

åh jag blir så himla glad när jag ser sånt här!
tjejen är grym, tänk om man bara var så duktig.


hemgång = awesome

jag tänkte snooza i tio minuter, gick inte som planerat för jag vaknade när pappa ropade och sa att vi skulle åka. så jag fick slänga på mig kläder och skynda mig upp. därför jag inte har något smink på mig. sen kom jag till jobbet och i rastrummet fanns det en låda med skumtomtar = grymt. sen stog jag med elsa = ännu bättre. och sen ringde min arbetsledare och frågade om jag ville gå hem.
vilket jag självklart ville med tanke på att jag är lika trött som när jag vaknade. gött.


janne josefsson

denna snubben kom förbi och spelade på dumlehjulet idag! hihi


hjul på liseberg

12.45 - 20.30


baby blue eyes


föredetta klasskamrater

visst är det gulligt? och freakin hilarious. hahhah.
dom kallar mig för kattunge.


videoblogg - 09/11/13


jobba, jobba, jobba. ut med piercingarna.

jag tänkte egentligen dra till stan innan, men nu har jag suttit här och fixat håret istället. hmm. känns ovärt att vara i stan i en halvtimma bara. så jag chillar nog på det. vad ska ni göra ikväll?


tomtenisse vs. michelingubbe vs. jag i lisebergskläder

idag börjar det.


saosin - changing

changing, better to turn and walk away
fading, all these lights just turn to grey
changing, better to turn and walk away
but the strange thing
is that i don't feel a thing

one last breath to say goodbye
i tell myself another lie
stripped of all i hold so dear
the moment's lost and i am sinking down lower
i drown myself in the water
and i am watching my life pass before my eyes
it comes as no surprise

you fall apart and then you stop


aladdin.. synd att det inte var paradis.

pappa kom hem med en ask aladdin, gott. han sa att jag fick den förut. och jag kollar på översta lagret och där har mamma varit och pillat. okej tänker jag - det finns ju ett till lager! men vad ser jag där? alla trillingnötter och cocos-kola är borta :( inte okej. dagens i-landsproblem.

fast jag föredrar paradis framför aladdin,
vad gillar ni bäst?


tradera ger mig lite spänning i vardagen

lyckades vinna lite id bare minerals :D dags att testa tänkte jag.


jag kommer aldrig klara mig ute i den stora världen

inte om allting ska ha barnsäkra lock som inte går att få upp :(
tur att man har pappa, och en mamma som skrattar åt en
jag skrattar åt mig själv. oteknisk? det är jag det


nu är den här.. febern alltså.

sitter och trycker i mig esberitox och försöker bli så frisk det går, börjar jobba imorgon. och jag har inte lust att vara sjuk första dagen på julsäsongen. mår väl inte bra på insidan heller, tog mig upp ur sängen vid halv sex idag - ja, på kvällen. drömde en jävla massa grejer. någon som vill kramas?

district 9

man hamnar direkt in i filmen och historien om rymdvarelserna börjar berättas. de är varken gulliga eller blodtörstande, utan mest förvirrade. det finns en hel del motstånd mot rymdvarelserna och folk som vill få bort dom. filmen utspelar sig intressant nog i sydafrika (paralleller till apartheid?) och filmas som en dokumentär med diverse intervjuer och nyhetsinslag. jag vet inte varför filmen inte fastnar hos mig för jag märker efter ett tag ett jag känner mig lite uttråkad trots att det finns en hel del spänning i den. vet att jättemånga har hyllat filmen och den har redan hamnat högt upp på imdb's top 250, men för mig gör filmen inte mycket.

betyg: 3/5

ska begrava mig i sängen

tillsammans med lite phish food och se en film
så jävla nere är jag, great.

cyanide & happiness


harry potter och dödsrelikerna

jag läste ut den inatt, ojojoj. vet inte vad jag ska säga. känns konstigt att det är slut. fast jag är inte riktigt nöjd med allting som hände. ofta alla bara går och dör? :( vad tycker ni om den?


jag känner mig iakttagen

igår drömde jag om skumtomtar, mamma kom hem med en påse godis och bland all lakrits låg några skumtomtar.. idag hade någon skrivit om pizza på sin facebook-status, när jag kommer in i köket ligger det pizza och väntar på mig.

men det bästa är nog att jag hade ett brev som väntade på mig. från folktandvården, så nu har jag en tid den 23e november. och jag behövde inte ens ringa och be om en.

dazed & confused


när jag har kommit ur den här svackan..

..som också är mitt nuvarande liv som består av att sova, kolla tv-serier och gå ut och träffa vänner lite då och då, då ska jag göra lite saker.

- storstädning, innebär att en hel del papper kommer hamna i återvinningen, sätta andra viktigare papper i pärmar, städa bland småsaker och slänga onödiga kartonger som ligger och skräpar och tar plats, rensa bland det som jag tog ut från min tredje gaderob och har placerat tillfälligt på diverse ställen. ska även städa i mina gaderober, se om det är några kläder som jag kan tänka skiljas från osv. en hel del grejer att göra.
- plugga körkortsteori
- fundera på vad jag vill uppnå det kommande året

och antagligen en hel del andra saker också. men städningen kommer först. jag måste ha koll på mina saker. det är för mycket kaos.

zombieland

börjar med att säga att detta är en riktigt skön film. det första jag tänkte innan jag började titta var typ: åh, ännu en zombiekomedi. men det gör faktiskt ingenting när den är så bra. jesse eisenberg, woody harrelson, emma stone och abigail breslin har de fyra huvudrollerna och de gör ett grymt jobb. filmen är underhållande och fylld med zombiedödar-action. och med en speltid på 88 minuter är det nog den kortaste filmen jag sett på länge. så om ni har en sisådär 90 minuter över kan ni ju passa på att klämma in zombieland. förhoppningsvis tycker ni om den lika mycket som jag gör!

betyg: 4,5/5

new moon - movie stills

jag vill se den NU!!!! bilder från lion & lamb love


riktigt skumma drömmar.

häromdagen drömde jag att jag var på h&m nere på allum, skulle shoppa typ, men jag var så trött att jag höll på att somna överallt. dom hade vantar för 4 kronor. sen åkte jag bil med sophie, ute på motorvägen, och sophie envisades med att sitta i passagerarsätet samtidigt som hon körde..

inatt drömde jag att jag var i stockholm med mina vänner. och vi var tvungna att ta ett tåg från spår 38.. och jag minns att jag hoppade mellan massa tåg. det var sommar och några av mina vänner blev fasttagna för att de hade en kniv i väskan. och några killar var svinjobbiga mot mig och en snubbe sa att han skulle slå ihjäl mig typ. sen drömde jag att jag var på mitt rum med fyra andra. vi skulle sova och två av dom var högljudda så jag skrek på dom och sa att om dom inte höll tyst fick dom sova utomhus.

jag drömmer BARA knäppa drömmar. anyway, igår låg jag och hetsläste sisådär 200 sidor av harry potter. delvis för att den är så jävla spännande och delvis för att jag lever en dag i förväg. jag var övertygad om att det var den tionde igår.. men tydligen inte.

oh well.

fyfan säger jag bara. suck och sånt. orkar inte. konstant trötthet. hela tiden, överallt. drömde till och med om hur sjukt trött jag var. känner mig misslyckad och sånt där med. livet leker.. heh. börjar jobba på fredag. äntligen pengar. då blir det nog dermals och boka tid för mer tatueringar. tills dess begraver jag mig i min säng och hoppas på det bästa.

måste ringa psykiatrin imorgon, bäst att få det gjort. ska bara leta upp numret.
men nu ska jag stänga av datorn och fortsätta läsa harry potter. ciao.

cougar town

den nya komediserien med courteney cox från vänner :)
jag tycker att den är svinrolig! någon annan som har sett den?


no one sleeps when i'm awake


DU ÄR EN APELSIIIIN

mamma kom hem nyss och sa:
har du feber? du ser lite svullen ut.. eller nej vänta.. nu ser jag.. DU ÄR EN APELSIIIIN!

sitter och hostar upp diverse inre organ och är bara trött i allmänhet. mår inte svinbra direkt. börjar jobba på fredag. hade ju varit bra om man var frisk tills dess. undra om man blir friskare om man klickar hem lite grejer från internet.. kanske borde testa.

public enemies

såg nyss klart public enemies och den lämnade mig i extas. för det första är två av hollywoods snyggaste skådespelare i huvudrollerna - johnny depp och christian bale - och för det andra är det en jävligt grym film.
betyg: 5/5


hahahahha herregud, vart kom den ifrån?

imorse när jag vaknade upptäckte jag att mitt smycke till piercingen i näsvingen var borta. letade lite på sängen och tänkte till slut kolla under sängen. det blev aldrig av.. men gissa vad som händer när jag sitter här och försöker få bort slem från halsen och snor från näsan... smycken trillar ur näsan.

hahaha jag har ingen aning om hur det hamnade där
men jag hittade det iaf!

watchmen & ice age 3

betyg: 4/5

betyg: 3/5


i finally did it.

för några veckor sen sa jag att jag skulle ta bort all musik på min ipod.. och nu gjorde jag det! 1422 låtar är borta från den och nu måste jag lägga in nytt. wieee.

update: nästan inte ens värt det.. fan vad jobbigt det är :(


twilight + the O.C = sant?

tycker att det är ganska kul att tre av de med relativt viktiga roller i twilight alla har varit med i the o.c - som förövrigt är en av de bästa serierna ever.


vi har cam gigandet som spelar james i twilight och volchok i o.c - badass kille som dejtar marissa och han var också den som gjorde att hon dog! han var med i femton avsnitt.


jackson rathbone som spelar jasper i twilight spelar i o.c justin - en vän till marissas lillasyster. han var med i två avsnitt.


nikki reed spelar rosalie i twilight och sadie campbell i o.c - där är hon med i sex avsnitt och dejtar ryan.

och inte nog med det.. så har vi två till på listan!

josé zúñiga som spelar biologiläraren mr. molina i twilight, är med i o.c och spelar där jason spitz som är vän till sandy cohen om jag minns rätt.

sist men inte minst, justin chon som spelar eric - han som är först med att hälsa på bella när hon kommer till forks high school. i o.c är han med i ett avsnitt där han spelar big korea och följer med summer på deras senior prom.

vare sig det är slump eller inte så är det snart dags för new moon att komma ut på bio. den 20e är premiären och jag hoppas att få se den så snart som det bara går efter det! antar att några av er ska gå och se den också?


lämnad ensam..

..men en godispåse, en nästan hel påse chips och en skål med dipp.
jag gillar ju egentligen varken chips eller dipp..
någon som vill ha?

förövrigt så såg vi twilight

her advice cost us a life


så jävla bitter

vill halshugga någon

postsecret: 7/11

det gör lite ont i hjärtat att läsa dom :(


comhem - judit & judit

loves it!


city and colour - sleeping sickness


friday night..

jag är ledsen eller arg eller irriterad eller allihop
jag är inte riktigt säker, men jag är inte nöjd iaf
orkar inte med sånt här

blubb blubb, finding emo.


deviantART

underbara bilder, önskar att jag också hade sån talang och kreativitet.
tack A :)


09/11/06

gårdagen var trevlig, hetsade här hemma och lagade mat som jag slängde i mig. fixade mig och drog hem till jennie. var där i en kvart och sen stack vi till vagnen. sen vet jag inte riktigt vart kvällen tog vägen, vi drack cider och vodka/lime.. sen kom lite folk som hade varit och sett the devil wears prada. jag och jennie hoppade in i en bil där gustaf och måns satt. åkte hem till måns. chillade. tvingade gustaf att köra jennie till svingeln och mig hem.

väl hemma så bjöd jag på gourmetmiddag.. makaroner, ketchup och gräddfil. det var så värt det.

utgång, kbaiii.


nu är jag en apelsin


dagen försvann så fort att jag inte hängde med.

precis som de senaste månaderna.
jag märker inte av tid längre, det registreras inte i min hjärna. ibland går det dagar när jag bara sitter inne på mitt rum och dämpar ångesten med hjälp av tv-serier. ibland går jag inte ens utanför dörren. jag bara sitter här medan sekunderna tickar förbi. minuter, timmar, dagar, veckor. jag gör inte det jag borde göra. jag borde träna - orkar inte. borde övningsköra - har ingen lust. borde plugga - ingen motivation. borde städa - händer ibland, mest för att jag tror att mitt undermedvetna tror att allt blir bättre om man får bort lite kaos på utsidan. men jag vill bara gräva ner mig under mitt varma täcke och glömma bort att det finns en värld där utanför.

det känns så jävla tragiskt. ibland skrattar jag åt min egen situation. här sitter jag och mår dåligt och har ångest trots att jag stoppar i mig minst sex tabletter varje dag. inte lyckas jag ta mig upp ur sängen på morgonen heller, känns helt okej att lämna den efter klockan är tre på dagen. har ingenting att se fram emot längre. trots att jag inte gör något på dagarna känner jag press på mig. ångest över allt. när jag väl tar mig upp ur sängen och ut ur huset, försöker vara social med folk.. ibland är det bara ångest. det känns som om jag håller på att bli galen. jag vet aldrig vad jag ska säga, vad jag ska göra.. för att folk ska gilla mig och inte tro att jag är helt knäpp. så är det när jag inte är med mina närmsta. hela tiden är det så.

idag fick jag ångest över att vara på liseberg. för jag vet inte om personerna där tycker om mig på riktigt eller inte. för ibland känns det alldeles för pressat och falskt. som om de är tvingade att vara trevliga och prata med mig. jag är så trött på sånt. det ger mig bara mer ångest. jag förutsätter att folk ogillar mig. sen finns det personer där som jag tycker om men ändå känner mig obekväm med. ångesten slutar aldrig. har under de senaste veckorna fått reda på några saker som gör mig riktigt ledsen, men inte direkt överraskad. för jag vet hur människor fungerar. många har snackat skit om mig trots att de aldrig har pratat med mig, alla bara antar. man får reda på att vänner snackar skit bakom ens rygg. det värsta är väl att det har handlat om att jag mår dåligt.

att jag mår dåligt är ingenting som jag har valt. det är ingenting som jag kan styra över. jag vet inte varför jag mår som jag gör. jag har inte blivit misshandlad som barn, jag har inte upplevt ett trauma.. jag vet inte. det finns ingenting i mitt minne som ger mig en förklaring till hur jag mår. ända sedan jag var liten har jag varit överkänslig och gråtit för minsta lilla. jag har alltid haft svårt med andra människor. jag vill inte må dåligt, jag vill inte att andra ska må dåligt.

jag önskar att jag kunde trolla bort all ångest och ledsenhet, inte bara hos mig själv utan främst hos andra. det gör ont i mig när jag vet att andra mår dåligt. då bryr jag mig inte om mig själv. jag önskar att jag kunde göra världen bättre. hitta botemedel mot aids och cancer, ge vatten och mat till de som behöver, ett tak över huvuden.. utbildning och mänskliga rättigheter i u-länder. jag vill hitta ett bättre bränsle som kan ersätta olja. jag vill göra människor medvetna om vad som pågår i världen, stoppa djurplågeri och pälsindustri. jag vill sprida kärlek.

men just nu är allt grått. det är inte ens svart eller vitt. jag kan nästan inte gråta längre. jag ser ingenting när jag kollar i spegeln. jag har ingen aptit men trycker i mig ändå. jag vill skära mig bara för att känna att jag lever. känns som om jag är i tusen bitar. jag vill bli hel.

autumn cold.


liseberg, snart börjar julsäsongen.

vi hade 5-kamp, mitt lag kom trea. yay. fick en julkula.
förresten så ska dom ta bort filmhjulet </3


julintro!!

fula tjejen hihi


paramore i sthlm..

jag antar att det är slutsålt eftersom jag inte hittar några biljetter på livenation..
hahahahahaha jag är så körd


this is halloween -


(lyckoh)JUL PÅ LISEBERG

imorgon är det julintroduktion!
börjar jobba nästa vecka, ojoj.


chains. studs. black. blue.


SMOSH <3


du måste va sjuk.

det är jag.

natten var inte härlig bara för att jag fick min säng. precis som i borås låg jag och kallsvettades mer eller mindre hela natten. nu sitter jag här och fryser, snorar och hostar. misstänkte feber med tanke på att jag ena stunden fryser ihjäl och andra stunden svettas sönder - ingenting. vet inte vad som är fel på mig. bläääääääääh.

the brothers bloom



en film med bland annat adrien brody och rachel weisz i huvudrollerna. den handlar om bröderna bloom som är världens bästa bedragare. nu har de beslutat sig för att göra ett sista jobb tillsammans med sin sidekick bang bang. det bästa med filmen måste nog vara dess karaktärer, foto och scenografi. tyvärr kändes det som om slutet inte var så himla välplanerat.
betyg: 3/5


yo ho yo ho a pirate's life for me


hemma i partille

festen var rolig, dock alldeles för lite folk
orkade inte åka hem igår, orkade knappt idag
det är kallt ute och jag vill gräva ner mig i min säng
peace out

RSS 2.0