boys are stupid - true story

david & goliath


kommentarer
Postat av: e

hehe, snacka om nostalgi! :D min kompis hade en tröja med det nedre trycket på för ett par år sen. (på tal om att du la upp bilden här).kommenterar här lite längre ner, för att antagtligen få svar eller, bara för att du kanske ska nämna (till mig över mejl, INTE över länkning helst) att du läst kommentaren jag skrev. (yeye, vet att du får hundratals (mejl/kommentarer och att jag antagligen låter som hälften av dom men ändå..)..försök som försök..?

följt dig på bdb ett par år nu, och på bloggen sen jag visste att du bloggade.. (men har aldrig riktigt tagit "mod" till mig att kommentera), ville väl bara säga att jag gillar ditt sätt att skriva osv, inget "hej jag vill ha publicy" här inte, för det är absolut inte det jag vill. (tolka det hur du vill). ville bara säga att jag uppskattar ditt "skriveri", eller vad vi ska kalla det. och att det.. stödjer, eller vad vi ska säga. iaf, mig, som inte riktigt vågar prata ut om allt irl.

(jag är lite onykter.. skrattar nästan lite åt det jag skrev nyss men anyway. skönt att skriva av sig var det , & svar uppskattas, men på din tid ofc. tack ändå. :))

2009-11-19 @ 03:35:31
URL: http://http//:fuzzbox.blogg.se
Postat av: e

haha ha.. vad många paranteser det blidde! men w/e. tack allefall för en toppen blogg!

2009-11-19 @ 03:37:48
URL: http://http//:fuzzbox.blogg.se

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0