blablabla kanske sista inlägget för 2009?

igår blev det ingen bio men jag och elsa såg film hemma istället. sen idag kom dennis och joachim och dom sover här inatt. sen är det nyårsafton imorgon och då blir det nog inte så mycket tid till att skriva. tänkte bara önska alla gott nytt år och hoppas att ni får en trevlig kväll :) kör inte bil om ni är fulla och stå inte för nära raketer. då händer det olyckor!!!

har förövrigt fått tillbaka min mobil efter två veckor typ, försöker vänja tillbaka mig med alla knappar och grejer. synd att smsen inte är kvar, fanns en del fina sms som jag hade fört över till sparade sms men nu hittar jag dom inte på mobilen. däremot hittar jag sms från 2006, då hade jag inte den mobilen och numret måste jag nyss ha fått då. fattar ingenting. menmen.

gott nytt år alla finisar <3

idag är en sån dag då det mesta inte går som det ska

håret är frissigt och jobbigt, sminket blir inte bra - förutom ögonbrynen, men jag har i alla fall på mig min grymma charlie-tröja. och jag ska in till stan nu och träffa toby först och sen ska jag och elsa gå på bio och se the imaginarium of dr parnassus :D puss på er söta läsare.


åhhhh!!!!!! jag är stolt

min fina lilla elsa har tagit körkort
hon är duktig hon

jag vill att råttan ska dö förövrigt

ICA <3


harper's island

that is one crazy show.


gladiator

det finns nog bara två saker som jag inte tycker om med den här filmen.
1.
ljudeffekterna i den sista fight-scenen känns lite överdrivna. 2. filmmusiken påminner stundtals om pirates of the caribbean, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det är hans zimmer som står bakom. sen är resten bara sjukt bra. det är en storslagen film, med grymma skådespelare(russell crowe & joaquin phoenix) och riktigt bra foto.

what we do in life echoes in eternity.

betyg: 5/5


film, film, mera film..

jag har inget annat för mig och jag älskar film. så nu ska jag se gladiator.

min terapeut undrar om jag röker hasch

trodde jag skulle dö lite när hon frågade det,
hon frågade om jag tog något lugnande, men eftersom att jag aldrig fick något annat än atarax utskrivet så frågade hon lite annat också. bland annat om jag rökte hasch eller köpte tabletter på stan.. jag vet att det är deras jobb men jag tyckte bara att det var roligt.

det känns skönt att ha kommit igång igen. har fem nya tider också. nu ska jag försöka ta itu med livet, ångesten och allt som hör till.

min mamma är knäpp


Léon [the professional]

jag ska bara börja med att säga en sak - jag älskar film. och när jag ser en riktigt bra film blir jag helt i extas. det var nog först när jag såg sagan om ringen som min kärlek verkligen vaknade till liv. och det här är en sån film som får mig i extas. den här filmen är ett mästerverk. det finns ingenting som jag inte gillar med den. skådespelarna, musiken, manuset, storyn.. den kommer aldrig ligga så långt upp som sagan om ringen gör på min lista, men den är inte särskilt långt ifrån.

betyg: 5/5


så mycket slem..

..får flipp
den äckliga smaken försvinner inte
AAAAAAAAAAAAAAAH

har nu satt ut lyrican och börjat med voxra
bara vänta och se vad som händer

the shawshank redemption

det finns en anledning till varför den här filmen ligger längst upp på imdb's top 250. och det är för att den är sjukt jävla bra. behöver man säga något annat?

betyg: 5/5


mamma ska köpa en lampa till mig!!!!

överlycklig är jag. den kostar 1 395 kr.
vilket är ganska så mycket billigare än den som vi såg på sova för ett halvår sen. åh. jag ska ta med mig den när jag flyttar hemifrån har jag bestämt.


next year will be a good year

JAG VILL JAG VILL JAG VILL

göteborg:
enter shikari + story of the year
kent

stockholm:
underoath

london:
cobra starship
my passin + all time low + the blackout
breathe carolina
dance gavin dance

och en hemlig grej.. som jag berättar någon annan gång. om det blir av.
nu gäller det ju bara att få som jag vill, lyckas hitta någon som följer med..

snörvel snörvel

jag undrar hur mycket slem som får plats i en nittonårings kropp.. kanske inte är ett jättetrevligt ämne men jag slemmar som fan. slem i halsen och i näsan. är nog sjuk på riktigt, för jag har en äcklig smak i munnen trots att jag borstar tänderna. och det luktar konstigt. JAG ORKAR INTE.

blir ännu en kväll med film.

man kanske skulle sova?

kanske. eller läsa lite.

gamer, julie&julia, groundhog day & my neighbor totoro


gamer: ganska brutal, vilket jag älskar. gillade inte slutet.
betyg: 3/5
julie&julia: härlig film, lite feel-good film sådär.
betyg: 4/5


groundhog day: en ganska bra film även om jag har svårt att se äldre filmer.
betyg: 4/5
my neighbor totoro: helmysig och underbar film. miyazaki är grym.
betyg: 5/5

vincent


julklappar 2009

- björn axén volumaster
- maybelline colossal mascara & kajal
- desperate housewives säsong 2
- kalender för år 2010
- 1700 + 1200 kr


lagom nöjd


jul betyder mat

igår blev det en väldans massa mat.
särskilt för alla andra. jag höll mig till lax, ägg, sardiner osv.
alla var mätta när de lämnade huset och det fanns gott om mat och julgodis kvar. julgodis stod på vardagsrumsbordet. när jag kommer upp idag så säger mamma och pappa att råttan har varit där. hade vält ner choklad och grejer, ätit pepparkakor.. jag ba: WOOOT? kan inte tro det fortfarande. råttan ska döööööööö.

idag blev det mer julmat, lax och sardiner och rödlök och gräddfil. gott som fan. lussebulle med. och så finns det mozartkulor, lakritssnören och choklad kvar ute i garaget. herre. någon som vill smaka?

GOD JUL


making christmas

älskar den <3


jag har varit en charmig tomtenisse


mer svar på frågorna - del 3

är ditt hår slitet?.. vad använder du för produkter, som du skulle rekommendera.
jag tycker inte att det är särskilt slitet, däremot efter att jag hade blekt det hundra gånger var det väl inte så roligt. använder hair repair från schwarzkopf, inget annat särskilt. proffs hårspray har hängt med i några år. jag är sämst på det där med hårprodukter.

gillar din stil kan du berätta vart du köper endel kläder? :)
jag köper en hel del på h&m och gina tricot, sen när jag var i usa kom jag hem med en del kläder. beställer en del tröjor från internet också (:

hur sminkar du dig till fest? berätta märke också!
oj, jag vet inte riktigt. brukar sminka mig som till vardags fast lite mer. mer ögonskugga framförallt. make up store blir det nästan alltid och min älskade smashbox primer.

första kyssen?
jag var 15 haha

bra bok, musik, filmtips?
böcker - twilight och harry potter, där regnbågen slutar.. musik - kolla tidigare inlägg. film - bara att bläddra igenom min kategori film & tv. sen måste jag ju säga att tim burton aldrig kan gå fel, big fish till exempel. sagan om ringen avgudar jag.

Du är bisexuell va? och isf, hur vet du att du är det? har du varit kär/haft sex/vart tillsammans med en tjej?
jag vet inte om jag är bisexuell! personligen så tror jag att alla föds bisexuella. mer eller mindre. man vet aldrig förrän man har testat som sagt. men än så länge har jag inte haft sex/förhållande med en tjej. kär har jag nog inte varit heller. men jag är öppen för förslag, haha.

när du mår dåligt, känner du att det hjälper av att prata med någon du litar på eller håller du det helst för dig själv? vad får dig att orka med dom dagarna då det känns helt hopplöst, som om det aldrig kommer kunna bli bra igen? har bloggen på något sätt hjälpt dig att må lite bättre eller ventilera dina känslor?

jag tycker att det hjälper att prata med någon jag litar på. fast sen beror det på varför jag mår dåligt, ibland känns det inte som om jag kan prata med mina närmsta vänner om vissa saker utan hellre pratar med någon annan. de dagarna då allting känns hopplöst brukar jag mest stanna kvar i sängen, eller hålla tankarna borta genom att se film. ibland så tröstäter/shoppar jag. det fungerar tillfälligt. bloggen har hjälpt mig mycket, det är riktigt skönt att bara få skriva av sig ibland och känna att man inte är ensam trots att man inte vill att andra ska må lika dåligt som man själv gör. när jag mår dåligt brukar jag skriva, och när man får respons känns det bra.

och har du tips på tv-serier, jag börjar få slut på idéer.. :/
samantha who, entourage, true blood, greek, gossip girl, dexter, desperate housewives, greys anatomy, private practice, glee, californication, how i met your mother, big bang theory, house, the mentalist..

vad brukar frakten kosta när du beställer från usa ? och med tull osv

det beror på! ibland slipper man betala tull, men olika sidor brukar ha olika frakt. det brukar oftast stå hur mycket frakten kostar på sidan :) sen beror det ju på hur mycket paketet väger och liknande.

vad hände med dig och charlie?
det tog slut. jag visste inte vad jag kände, hade skrivit på ett forum, hans syster såg det, hon sa till honom att jag inte var kär längre, han åkte ner till gbg och gjorde slut. mer eller mindre. long story short. jag saknar honom. jag var riktigt kär. han sa att vi kunde försöka igen dagen efter men jag var så jävla sårad. jag vet inte riktigt vad som hände.

Bloggar du läser och följer?

jag läser inte jättemånga bloggar faktiskt. brukar klicka in mig på mina vänners bloggar mest. kanske kollar in kenza och foki lite då och då. kissie någon gång ibland.

Favoritdjur?
älskar sälar, tigrar, hundar..

Har du spotify, isf länka din spellista? :D
jag har spotify men använder den sällan, har en party-spellista dock! HÄR

har du någon kontakt meed Miryam? Hon försvann. Vet du något mer än att hon bor i nybro? Om hon ens gör det? Känner ni varandra bra? : )

jag har ingen kontakt med miryam, vet att hon drog till nybro och började tatuera på en studio litegrann. näe vi känner inte varandra bra, har bara träffats några gånger!

mer svar på frågorna - del 2

09/11/13 sminkade du dig helt gudomligt snyggt.
vore kul om du kunde göra en till, visa hur du gjort! vad du använt osv :)

jättekul att ni tyckte om det! har försökt att få upp videon på youtube, men det har inte gått så himla bra. ska försöka att få upp den snart :)

finns miss smith som vanlig affär i gbg?
yes! ligger ganska nära olivedalsgatan (Risåsgatan 6)

går du på några antideppresiva tabletter? vilka isåfall? mina som jag tar funkade i början..men nu är de bara helt nerför.. sen,får man bli vän med dig på facebook?
jag har ätit sertralin i snart 2 år, fungerade i början och sen gick det nerför. äter fortfarande dom dock. sen har jag testat effexor, mirtazapin och lyrica. lyrican håller jag på att sätta ut och ska snart börja med voxra och hoppas att det fungerar. och man får absolut bli vän med mig på facebook :)

kan du visa hur du syr om dina tshirtar till tubtop tröjor? eller ge lite tips osv?
på ett ungefär:

hellu :) dina ögonskuggor är riktigt snygga, har du några tips på bra skuggor som är lite metallic och silveraktiga? använder du torra eller mer "cremiga" när du sminkar dig?
jag använder bara torra ögonskuggor faktiskt. tycker att make up store har en bra utbud på skuggor, älskar alla skuggor som har glitter i! det finns säkert bra skuggor från andra märken också men mus har snygga eyedusts som är mer metallic/silver :)

känner du ibland att du fejkar att verka glad osv, både irl och på typ bdb?

väldigt ofta. haha. känns inte som om folk förstår en riktigt, de förstår inte att man kan må dåligt. fejkar väldigt mycket på jobbet framförallt. på bdb vet jag inte riktigt, de flesta har en uppfattning om att jag är en bitch just för att jag inte fejkar att jag är glad hela tiden.

Hur reagerade du på Michael Jacksons död?

jag bryr mig inte direkt, visst det är väl synd osv men jag är inget stort fan.

Vad lyssnar du på för musik nu för tiden, vad har du för favoritband/artister?

jag lyssnar på lite mer åt electro-hållet, både när det gäller mer glad musik och när det gäller lite mer skrikig. älskar dance gavin dance, emarosa, breathe carolina, cobra starship, panic at the disco, fall out boy, jonny craig.. fullkomligt avgudar dallas green/city & colour.

Hm, kommer ihåg dig som Girlwizard på Hoggy, haha. Då fick man intrycket av att du var väääldigt kaxig - var du det medvetet? För idag verkar du som världens goaste person :)

för det första, för er som inte vet vad hoggy är: hogwarts.nu var en sida som jag hängde på för en väldans massa år sen. älskade den sidan. haha. jag var det inte medvetet nej, jag är inte särskilt kaxig som person utan anledning. innan jag fick min användare borttagen så var jag nästan överdrivet "duktig" men efter det orkade jag typ inte bry mig och började busa lite.

Vad hände mellan dig och den där tjejen du brukade hänga med rätt mycket sommaren år 2007? Hon som hade svart hår, var lite rund och nästan alltid gick runt med pandafrisyr? Glömt hennes namn, (Anneli kanske det var?), undrar därför att hon helt plötsligt försvann ur ditt liv!
anneli hängde jag med sommaren 06, finns många bilder i min bdb bland annat. vet inte om du menar henne eller inte. vet inte om det är rätt att skriva allting som hände här. men jag blev ganska trött på henne utav olika anledningar.

Du är väldigt söt, har alltid beundrat dig lite i smyg haha!

hihi tack :DDD


har du någon kontakt meed Miryam?
Hon försvann.
Vet du något mer än att hon bor i nybro?
Om hon ens gör det?
Känner ni varandra bra? : )


sista dagen på liseberg för i år

det kändes konstigt, skönt, men konstigt.
nu får man äntligen vara ledig ett tag, fundera på vad som kommer sen. ska ta körkort och lite andra grejer. sen blir det liseberg igen, men inte förrän i slutet på april skulle jag tro. kommer sakna en del av människorna faktiskt.

imorgon är det julafton! mat, släkt, paket.. ska bli najs.
love actually och sagan om ringen visas på tv, men jag ska nog mysa i min säng och se the nightmare before christmas. jag är trött, utmattad.

dan före dopparedan

eller något. jag är bakis. igår var det fest.
idag jobbar jag och sen är det slut!!
julafton imorgon.. känns lite konstigt

tjingtjong

pale face


snow


yule be sorry

pillade lite i håret inatt. så blev det. nu ska jag jobba. ciao.


the final destination 4

jaaa, vad ska man säga? ännu en final destination-film. kan inte påstå att skådespelarna är grymma eller att storyn är bra, men det hade jag inte väntat heller. effekterna är helt okej men filmen är rätt typisk och det blir inget oväntat slut. mycket blod och inälvor. helt okej underhållning ändå då filmen inte känns helt seriös.

betyg: 2/5


jag jobbar på det


en sak som finns med på "saker att göra innan jag dör"-listan är att se alla filmer på imdb's top 250! nu finns det ju en sån jättecool grej på facebook där man kan klicka i alla filmer som man har sett. just nu har jag sett 85/250 filmer vilket inte är så imponerande, men jag jobbar på det! rear window och monsters inc är de två senaste, tillsammans med the wrestler.

religion


the wrestler

det här är ingen film som jag blev extremt imponerad av, men det betyder inte att den inte är bra. the wrestler är en välgjord film och den känns äkta, mickey rourke gör en bra roll som en avdankad och gammal wrestler. stundtals kan filmen dock kännas lite seg och det känns som om den saknar något.

betyg: 4/5








ikanawaiamjaaaws


premiär: 25 december

vill se den!!


idag var det SJUUUUKT kallt.

två par strumpbyxor, ett par leggings, två par strumpor, ett par raggsockor, överdragsbyxor, linne, långärmad tröja, hoodie, fleece, jacka, halsduk, mössa, fingervantar och arbetshandskar. det var kallt ändå. och att stå ute ett par timmar är inte direkt uppskattat. särskilt inte i den här göteborgskylan.

lite mer svar på frågorna :)

du som har så förbaskat mycket kläder,
du lär väl ska rensa garderoben någon gång..
och ge oss chansen att köpa lite av det? :)

det är mycket möjligt att jag ska rensa gaderoben snart! och om jag gör det lovar jag att ge er chans att köpa något om det nu finns något vettigt där. haha.

Skulle inte du kunna tipsa om lite bra "bas"-smink? Typ, foundations, puder, concealer, rouge osv.. Skulle vara kul :)

personligen så tycker jag att produkter från make up store är bra, särskilt concealern! sen är det ju inte jättebilligt kanske men jag ser det som en investering. frågar man om hjälp så är dom jättetrevliga och kan ge bra tips! men sen tycker jag att loreal, maybelline och isadora gör jättebra smink också :) använde mest foundation från loreal tidigare, true match - bra budgetalternativ. sen älskar jag smashbox photofinish primer. rouge och puder använder jag knappt om jag ska vara ärlig, måste köpa det snart. då blir det nog från make up store.

Hur känns det att vara lite av en "bilddagboken-kändis" eller vad man ska kalla det?;D

haha, alltså grejen är att jag har lite svårt att förstå det hela. varför vill folk kolla på mina bilder och varför vill folk läsa min blogg? jag ser inte mig själv som "bdb-kändis" så jag vet inte hur det känns! men det är ju kul att folk uppskattar ens bilder och så :)

vad använder du för kamera till dina videobloggar och sånt?
min canon ixus 95is :)


hello! haru nånsin känt att, "shit, jag är verkligen snyggast i världen?!" eller "herregud, jag måste vara den fulaste i universum. fyfan vad hemsk jag ser ut"?

vissa dagar känner man sig så jävla söt/snygg men majoriteten av dagarna vill jag knappt kolla mig själv i spegeln. får ångest. tror alla kan känna så ibland!

kan du inte berätta vad som hände mellan dig och din förre kille, marcus tror jag han hette?

det hände väl egentligen inte särskilt. jag ville inte bli ihop med honom från början pga att han bodde så långt bort, men han sa att han skulle flytta ner. det blev aldrig av.. ja. sen fanns det väl en hel del andra anledningar också. känner inte för att skriva det här dock.

Hur orkar du verka vara så positiv utåt, när du, av bloggen att döma, mår dåligt? Det är starkt.

jag vet faktiskt inte, men det tar verkligen på krafterna. en dag på jobbet kan vara hemsk om jag mår riktigt dåligt inombords. antar att jag oftast försöker trycka ner all ångest och alla känslor tills jag är ensam. mitt humör kan svänga ganska rejält med. vissa stunder är jag helt pepp och andra så vill jag bara lägga mig ner och dö. sen är jag nog inte jättepositiv utåt hela tiden heller. jag gör mitt bästa helt enkelt.

ska svara på resten av frågorna lite senare <3


nyponsoppa och varma kläder

linne, långärmad tröja, strumpbyxor, leggings, benvärmare, två par strumpor.. ja. har med mig ett par extra strumpbyxor och raggsockarna ligger på jobbet .det är fem minus och kommer vara svinigt kallt. satan.


trodde att jag började 14.45 idag

men jag börjar inte förrän 16.30!! woho

såatteeeeee.

sticky blev det ikväll hihih

sexy bitch


the mentalist

har sett klart hela säsong ett nu, ahhhh. så bra.


i look dumb


svar till frågestunden


mini-shopping

underlack + nagellack från kicks & ögonskugga från makeupstore
köpte ett lila linne från gina tricot också


julbak

det blev mozartkulor, knäck och lussebullar


död tills mörkret faller

läste ut den här för ett tag sen, på svenska eftersom att den inte fanns inne på engelska. och visst, det är väl en bra bok men översättningen var katastrofal. usch. läs den inte på svenska. allt känns bara löjligt.


season finale of dexter

jag såg avsnittet igår och får fortfarande ont i magen när jag tänker på det. herregud. längtar till nästa säsong, det kommer bli galet. någon mer som sett sista avsnittet?


idag har jag och jennie varit tillsammans i två år <3

älskar min fina bejbi <3


missing

sliten tjej, indeed. har nu jobbat sex dagar och äntligen är det dags att vara ledig i två dagar!! jag måste inse att det snart är julafton, om en vecka ungefär. har inte köpt en enda julklapp, varit så upptagen med att jobba. så imorgon får jag pallra mig in till stan och handla lite. frågan är väl vad alla vill ha. och vilka jag ska köpa till. julen alltså.. satan. kan ju säga att det var svinkallt igår och nästan lika kallt idag.

IMORGON SVARAR JAG PÅ FRÅGORNA


new moon

tänker inte skriva någon recension på new moon, delvis för att jag inte riktigt hittar orden och delvis för att jag inte vill sätta ett betyg. jag kan i alla fall skriva det här: filmen är bra, inte ens i närheten av boken dock. att jag gillar filmen har mycket med boken att göra, för det finns en hel del brister med den. det känns som om både första och andra filmen hade kunnat bli så himla mycket bättre. de två saker som jag verkligen inte gillar med new moon är det här:

1. volturi, känns som om det finns en hel hög med skådespelare som hade kunnat passa bättre. det känns inte rätt.

2. hur bella hör/ser edward. det ser bara dumt ut.

vad tycker ni om filmen?


jag lever, tro mig, jag har bara inte bloggat

i lördags var det upp ur sängen och sen jobba, efter jobbet var jag död men tvingade mig ut med jennie och toby. drack några cider och drog hem, somnade vid halv fyra. sen var det upp igen och jobba fram till halv sju idag. hur trött och oentusiastisk som helst. men man får ha såna dagar. sen var det att gå runt en timma med familjen och jag vann lite nobless, yay me. sen var jag och elsa och såg new moon!!

jobbar imorgon och på tisdag. sen har jag äntligen två lediga dagar. måste köpa julklappar. julafton nästa vecka. stört. jag vill slakta carola och christer sjögren när de sjunger jullåtar.

luggis


ni är sötnosar.

tycker att det är jättekul med era frågor, fortsätt skriva!

måste bara tycka synd om mig själv lite grann: ont i lederna - ska ha på mig vulkanskydd när jag jobbar idag, lyckats cutta mig på höger långfinger och vänster ringfinger - hur? ingen aning, någon gång igår iaf. sen har jag ett sår på insidan av underläppen som dök upp för 2-3 dagar sen. det svider och har inte läkt någonting. det är inte så att man kan undvika att röra det heller. åh. blir irriterad. vill sätta ett plåster i munnen.

förövrigt fick jag min lönespec idag!!! glad tjej

videoblogg - 09/12/08

ska försöka bli bättre med att lägga upp videbloggarna SAMMA dag som jag gör dom.. haha


FRÅGESTUND nr. 2

som sagt - jag älskar att svara på frågor, göra test och fylla i listor.
det har gått några månader sen den senaste frågestunden och jag är sugen på en ny. så ni får fråga precis vad ni vill och jag kommer svara ärligt! jag vet att jag är ganska dålig på att svara på era kommentarer så en frågestund kan ju underlätta genom att samla alla frågor på en och samma plats. så om ni har något ni har funderat på eller undrar, så kör på!

man behöver inte skriva sitt namn om man inte vill, så det går alldeles utmärkt att vara anonym :)


22:22

jag är hemma och har lugnat ner mig lite.

dagen såg ut såhär: kunde inte sova på natten för att jag hade ont i mina leder. försov mig. var ombytt och klar på jobbet vid 15. jag skulle varit klar vid kvart i ungefär. skyndar mig massa. träffar på en av våra arbetsledare som säger att jag ska ta det lugnt och att det inte är någon fara. kommer till hjulet, där står min favvo!! jag är fortfarande stressad och han säger samma sak - att det är lugnt. dagen går och jag har huvudvärk. elsa kommer och gör min dag bättre. sen vann en gubbe stjärnvinst och blev hur glad som helst och kramade mig!!! (det gjorde mig glad) sen träffade jag joel i trappan och fick en björnkram och då kändes det ännu bättre. sen stängde jag hur fort som helst och körde bil hem, det gick asbra.

ramlade på en sax

bara tillfälligt tror jag


the reader

en film som har legat på min dator ett väldigt bra tag och som jag aldrig haft riktig lust till att se. men idag tog jag äntligen tag i det. filmen utspelar sig från början i slutet på femtiotalet i tyskland. en pojke som är påväg hem från skolan mår dåligt och får hjälp från en kvinna - spelad av kate winslet. sedan inleder de en kärleksaffär och handlingen flyttas mellan dåtid och nutid. tänker inte avslöja hela storyn. två timmar var lite för mycket för den här filmen, redan efter en timma var jag lite uttråkad och även om handlingen är okej så fungerar det inte. det finns inget riktigt tempo och första halvan av filmen är alldeles för separerad från den andra halvan.

betyg: 3/5

lars and the real girl

det här är en speciell film. den handlar om lars, spelad av ryan gosling, han är en ganska ensam person och stöter bort andra när de försöker få kontakt med honom. han beställer en docka på internet som blir hans nya flickvän, hans närmsta tycker att han är galen och de måste börja anpassa sig efter lars som behandlar dockan som en riktig människa. det är en riktigt mysig film, knäpp och härlig, en feel-good film med mycket kärlek i. riktigt bra skådespeleri i filmen förövrigt.

betyg: 4/5




någon annan som har sett den och isåfall, vad tycker ni? :)


personality test

Advanced Global Personality Test Results
Extraversion |||||||||| 36%
Stability |||| 16%
Orderliness |||||||||||||||||| 76%
Accommodation |||||||||||||||||||| 83%
Intellectual |||||||||||||| 60%
Interdependence |||||||||| 40%
Mystical |||||||||||||||||| 80%
Materialism |||||||||||||||||||| 90%
Narcissism |||||| 30%
Adventurousness |||| 20%
Work ethic |||||||||| 40%
Conflictseeking |||||||||||| 50%
Need to dominate |||| 20%
Romantic |||||||||||| 50%
Avoidant || 10%
Anti-authority |||||||||||||||||| 80%
Wealth |||||| 30%
Dependency |||||||||||||||| 70%
Change averse |||||||||||||||| 70%
Cautiousness |||||||||||||||||||| 90%
Individuality |||||||||||| 50%
Sexuality |||||||||||| 50%
Peter pancomplex |||||||||||||||||| 80%
Histrionic |||||||||||| 50%
Vanity |||||||||||||| 60%
Artistic |||| 20%
Hedonism |||||||||||||| 60%
Physicalfitness |||||||||||| 50%
Religious || 10%
Paranoia |||||||||||| 50%
Hypersensitivity |||| 16%
Indie || 10%

Stability results were very low which suggests you are extremely worrying, insecure, emotional, and anxious.
Orderliness
results were high which suggests you are overly organized, reliable, neat, and hard working at the expense too often of flexibility, efficiency, spontaneity, and fun.
Extraversion
results were moderately low which suggests you are reclusive, quiet, unassertive, and secretive.

trait snapshot:
depressed, introverted, neat, needs things to be extremely clean, observer, perfectionist, not self revealing, does not make friends easily, suspicious, irritable, hates large parties, follows the rules, worrying, does not like to stand out, fragile, phobic, submissive, dislikes leadership, cautious, takes precautions, focuses on hidden motives, good at saving money, solitary, familiar with the dark side of life, hard working, emotionally sensitive, prudent, altruistic, heart over mind, unadventurous

Take Free Advanced Global Personality Test

personality test by similarminds.com

the debarted

SÅNT JÄVLA GRYMT AVSNITT OMG


hade man kunnat vakna bakis utan att ha druckit..

..då hade det nog varit en sån här dag
vaknar med svidande hals och huvudvärk
snoozade i två timmar typ

måste bara skriva att jag förövrigt är väldigt bra på att köra bil. övningskörde hem igår från jobbet, stannade på burger king och jag parkerade skitsnyggt! fast sen kompanserade jag det nog med att råka köra upp på en sån grej där skyltarna står.. och lite av en rondell. menmen. hihi.

har fått några av mina tröjor nu! wiho

jag blir så jävla ledsen när jag ser sånt här

vare sig det har med koldioxidutsläpp att göra eller inte, så är det så jävla hemskt. usch. personligen tror jag ju på att människan smutsar ner alldeles för mycket vilket leder till att isarna smälter och gör att det blir svårare för isbjörnarna att skaffa mat. vilket leder till kannibalism. hoppas att kostymnissarna på klimatmötet i köpenhamn tar tag i miljöfrågan. det måste tas på allvar. det måste sättas hård press på usa och kina framförallt. någon måste rädda världen!!

kolla vilken sötnos!!!


more creepy stuff


nu är min önskelista överlämnad

- smink
- volumaster
- tv-serier
- adidasjacka

sen kunde jag inte hitta på något mer. när jag var liten var min önskelista flera sidor lång. högst upp stod en dalmatin eller annan hund. haha. borde önska mig en frenchie eller en corgi. men nä, kan inte komma på något som jag vill ha eller behöver annat än det som står. nu måste man kolla upp vad alla andra önskar sig, sen ut och julhandla. usch.

that is fucking creepy


jobba 14.45-21.15


city and colour - as much as i ever could

Love of mine,
Won't you lay by my side,
And rest your weary eyes,
Before we're out of time,
Give me one last kiss,
For soon, such distance,
Will stretch between our lips,
Now the day's losing light.

don't you bury me six feet under ground

jag önskar att jag kunde fungera som alla andra människor. just nu står allt still. jag tvingar mig igenom allting som måste göras. det enda som är kravlöst är sova, tv-serier, film och dallas green. kan ta mig till jobbet och göra det som krävs av mig, vare sig man sätter på leendet eller inte. men när man är hemma går det inte lika bra. kan inte plugga. finns ingen vilja till det. min aptit går upp och ner.

på onsdag har jag en ledig dag och då är det nog bäst att ta itu med några saker. gå till apoteket, köpa julklappar kanske. känns inte som december, känns inte som jul, jag är inte exalterad. har inte gett min önskelista till mamma och pappa. följer inte julkalendern. har ingen chokladkalender. ingen adventsljusstake. det har inte blivit något pepparkaksbak, julgodis eller lussebullar än. men jag hoppas att det kommer. jag hoppas till och med att det kommer börja snöa. bara för att få en levande känsla. jag vill vara barn igen och åka pulka, bygga snögubbar och dricka varm choklad när man är klar. allt det som man kände när man var liten är som bortblåst.

jag är trött. för trött för att göra något. jag vill vara pigg. vill inte vara fast i det här. all meninglöshet och passivitet. jag är ledsen och arg och besviken och trött. jag vet inte varför. ångesten river hål på insidan.

up

underbar film, hur mysig som helst och animationen är grym.

betyg: 4,5/5


gorgeous.

marisa miller

alessandra ambrosio


cloudy with a chance of meatballs

betyg: 3/5


en dag ledigt sen jobbar jag igen

idag var ingen peppad dag, men jag tog mig igenom den och jag har fortfarande ont i fötterna och axlarna. ska nog till gymmet imorgon, samt ringa efter ny tid hos psykolog, läkare och massage. inget intressant än.

lyckohjul på liseberg


ont i kroppen? en aning.

har varit igång hela dagen fram och tillbaka i hjulet, packat upp.. allt. lyckades vara trevlig och glad fram tills sista timman. då var jag död. har ont i fötter, knän och axlar. det var mycket folk idag och det var tävling, får se hur det gick imorgon.

det fanns planer att gå ut ikväll, men redan efter halva dagen kände jag att det nog inte skulle bli av. är nog inte uppe så sent ikväll heller. imorgon ska jag nog övningsköra till jobbet, jobba och sen gå lite med min familj på liseberg. inte mycket spännande här inte.

awwwwwwwwwwwwwwwwww


videoblogg - 09/12/04


såhär känner jag mig idag


helt knäpp i huvudet, mer än vanligt asså. har jobbat med elsa hela dagen och det var awesome såklart. vi busade och ägde allt och alla. hihi. imorgon står vi i daim.


team awesome i dumle idag


måste draaaaa

sticky ikväll, ofc. men jag ska förbi liseberg en sväng och prata med elsa för hon saknar mig. hihi.

jag vill ha handskar

då ser man sofistikerad ut. synd bara att alla är av skinn, bläh.


nu är dom avklippta

hultsfredsbanden är avklippta. det känns naket.


det är kallt, dumma vinter.


nu är det vinter.

minus tre grader och frosties överallt
jag lyckades ta mig upp innan elva, impressive

idag ska jag in till stan och träffa mormi och sen toby, ikväll är det fest hos sandra för jennie som fyller år. grattis min lilla kokosböna <3

inglourious basterds

herrejävlar. det här är en riktigt bra film ska ni veta. åh. älskar quentin tarantino, han är speciell. helt skruvad, både han och filmen. grymma skådespelare, dialogen är bra och jag diggar hur den är filmad. den är rolig, brutal och spännande. det här är en film som man måste se! totally kickass

betyg: 5/5


snygga killar, nomnom

dagens avsnitt var mycket drama, spännande tycker jag!!
älskar gossip girl <3


bästa nyhetsinslaget ever


pump it

15 min löpband, 10 min crosstrainer, benstyrka på alla maskiner, biceps, chest press, pulldown och några situps. lugnt och skönt på gymmet med.
känner mig grym.

up and running

nu blir det massage, sen shoppa lite och sen träna
dom har inte ringt för att väcka mig än, känns bra att vara uppe

jag önskar att tomten fraktade till sverige


RSS 2.0