yarrrr, ahoy matey! yo ho ho a pirate's life for me

jag är peppad och redo för ikväll!


gick upp för en timma sen!

jennie blev förvånad när jag smsa haha,
jag är fortfarande sjukis men mår bättre än igår!
måste bestämma kläder och fixa mig för ikväll åker vi till borås :D


jag har en rolig mamma

svininfluensan.

jag börjar bli lite orolig. i början tänkte jag att det bara var överdrivet men jag börjar oroa mig. mamma blev vaccinerad idag. jag vill inte bli sjuk och dö :(
någon som har funderat på att vaccinera sig?


fortsätt drömma..

vill ha. måste ha. kommer aldrig ha.


echinaforce, esberitox och juice.

usch. jag har blivit jättesjuk :(
gick upp vid fem, drömde att jag höll på att kvävas om jag inte drack en jävla massa vatten.. har nässpray inom räckhåll. måste bli frisk tills imorgon. usch. hoppas ni andra är friska.

i have lost my mind

can you help me find it?

spenderade en hel del tid på att leta efter nässpray. hittade bipacksedeln i mitt lilla skåp, men själva sprayen var nowhere to be found. sen gav jag upp. sen tänkte jag.. nä. så jag kollade i en väska som låg i ena gaderoben - tadaaa!!!

men nu har jag en hel del till grejer att hitta. bland annat mina strumpebandshållare som JAG VET att jag har sett nyligen.. och mitt löshår. herre. jag som brukade vara så jävla duktig och organiserad. nu har jag tappat allt.

kan man ställa sig frågan "om jag var strumpebandshållare.. vart skulle jag vara?" - för det har inte fungerat hittills. sen att alla strumpbyxor och leggings ligger i en enda röra hjälper väl inte. får leta där för tredje gången snart. sov bara tre timmar igår. och jag borde lägga mig men det går inte, MÅSTE HITTA SAKER!!

oh crap, that's terrifying.


lite spänning i vardagen


roliga saker händer ibland.

jag kan vara en ganska busig och dampig person ibland. får för mig att göra lite saker och tänker roliga tankar, skämtar och skrattar åt mig själv. därför jag och jennie passar så bra ihop, vi är galna båda två. trots att jag mest legat hemma på senaste så har det hänt lite roliga grejer ändå.

- hörde att pappa kom hem, låste upp dörren och stod och väntade tills han öppnade och skrämde livet ur honom. HUR KUL SOM HELST!!! sen min syster flyttade har jag inte kunnat skrämma någon.

- skriver roliga sms med jennie
- häromdan kom en liten granne över och gav mig två ägg eftersom hon hade lånat två av oss för ett tag sen. jag la dom i kylen på en hylla, tänkte inte att någon skulle använda dom än. det låg en vit skål i kylskåpet för mamma hade kokat ägg för några dagar sen. sen berättade pappa idag att skålen var borta och han trodde att mamma hade tagit ut den.. självklart trodde han att äggen som låg på hyllan var kokta. hahahaha, behöver nog inte säga mer.
- igår när vi var i stenungsund var vi på willys och jennie blev sugen på godis - något som aldrig händer typ, så vi går bort och börjar plocka varsin påse. hon provsmakar på nästan allt och jag säger att jag lärde mig att man inte får göra det när jag var liten. sa att hon skulle bli mätt på godiset hon smakade på. efter en stund kommer hon på att hon inte vill ha godis.. blev chips istället för henne. hahahha knäpp är hon.

och det roligaste.. innan vi skulle till stenungsund gick vi runt på stan. mitt i nordstan samlades massa folk och några stod uppe vid rulltrapporna och tittade ner. jennie frågade några killar vad som hände, FLASHMOB. jennie visste inte vad det var. några började dansa till michael jackson..

..som ni ser var det inte många som började, men sen blev dom hur många som helst!! tänk då när jag och jennie står och kollar på dom framifrån och dom kommer emot oss. jennie fick panik. hahhaha.


snorförkyld

usch och jag mår illa för jag har sovit så lite
men jag är nyklippt och hade trevligt igår iaf :)
ska in till stan snart.. måste fixa mig.
ORKAR INTE

13:37

och jag är uppe ur sängen
grymt

the big bang theory

så jävla roligt är det!!


call me ishmael

you are not your job, and you are not the clothes you wear,
you are the words that leave your mouth, so speak up, speak up loud,
for none of us want to sit,  in evaluations taking notes for hours,
we're all sick and tired of waiting, lets set sail.

galet... verkligen galet.


halloween is coming up!

någon som ska på fest kanske? klä ut sig?

man kan välja något av det traditionella från ovan..

..eller något asgrymt och ätbart! glassdräkten hade varit fet att ha.

hade lätt velat vara en krambjörn, men är inte säker på att det finns en sån dräkt i min storlek. ska hålla utkik tills nästa år.

men mest av allt hade jag velat vara en cupcake.

nu på lördag ska jag på halloweenfest och jag tror att jag ska klä ut mig till pirat, det är enkelt och sånt. förra året var jag nerd.
sååå.. någon som ska på fest och klä ut sig kanske? berätta!!


dexter s04e05

grymt avsnitt! åh, hatar att behöva vänta i en vecka :(


jag gör ingenting.

känner att mitt liv är lagom värdelöst just nu. har gått runt i sovkläder sen i lördagskväll. kanske inte så jävla märkvärdigt men ändå. sätter knappt en fot utanför huset. orkar inte, har ingen lust. bara en sån sak att käka frukost är en omständighet. orkar inte anstränga mig för att skära lite gurka att ha på mackan. onödig energi.

jag rör mig mellan mitt rum, badrummet och köket. har fortfarande inte vikt tvätten som mamma bad mig om i fredags. sitter här och kollar på tv-serier och får panik när de tar slut. är så jävla trött på det här, att vara fast i ett sånt mönster. gör ingenting vettigt på dagarna, kanske tar mig ut en kväll i veckan och är social och dricker alkohol, kanske träffar någon vän en annan dag. men mest befinner jag mig i sängen. där är jag trygg.

jag behöver amfetamin. eller något annat som kan ge mig ork. all denna ångest gör mig galen.

måste få mamma att ringa till psykiatrin så att jag kommer iväg och får se vad min psykolog och terapeut har att säga om resultaten på personlighetstesten. kanske kan min terapeut ge mig en knuff i rätt riktning. för det här kommer aldrig att fungera i längden.

forever21 - outfit

tycker att vi behöver få forever21 till sverige


grisen var full, behövde magpumpas.

450 kr lyckades jag skramla ur den lilla grisen,
inte så illa tycker jag!


love actually @ tv3 ikväll!

den här underbara filmen kommer på tv3 ikväll - 21:00! så om ni inte har något annat att göra så tycker jag verkligen att ni ska ta och se den :)


bioaktuella filmer!

om någon skulle bjuda dig på bio, vilken hade du valt?


videoblogg - nästan iaf


idag är jag inte på humör.

tvingade mig upp vid tre ungefär och sen var jag tvungen att sticka vid tio i fem. min syster skulle komma hit - hon behövde hjälp med smink, men eftersom att hon inte kom innan jag stack så sa jag att visst, använd plattången och du kan få låna smink med. tror ni inte att det ligger hur mycket eyedust som helst på golvet när jag kommer hem? den som jag köpte förra veckan för 135 kr. fint....

drömde skumma drömmar.. igen.

jag skulle jobba - liseberg, hade glömt att ta ut mina piercingar, växlade fel hela tiden med enkronor trots att jag stod i ett femkronors-hjul och det var kaos i spelet, fem pers sprang runt och jag fattade ingenting. sen skulle det tydligen bli storm och därför var dumle-hjulet tvunget att stängas och jag visste inte var jag skulle stå.

sen var jag plötsligt på min gamla skola och skulle dra en matvagn(eh...wth?) och så hade jag en cykel och det var tungt som fan. sen så var inte matvagnen eller cykeln där utan en sjukt tung ryggsäck. några barn försökte hjälpa mig att komma upp på fötter men det gick sådär. sen hamnade jag i området där jag bodde innan och mina vänner hade flyttat dit. hade varit i usa men mina grejer fanns inte i ryggsäcken - alla andra hittade sina saker dock. satt i en fotölj som kunde ge en små stötar och blinka. annie var där.

helt galet.

godnatt mina kära läsare.

nu ska jag sova innan jag trillar ner och dör
har varit trött ända sedan jag lämnade sängen vid tre idag.
orkar verkligen ingenting just nu.

allt känns hopplöst och fel och jag orkar inte.

svenska hollywoodfruar

parodier av anna blomberg från kvarteret skatan
hittade på gabriellas blogg :)


stephy säljer skor

hon bad mig om hjälp, så om någon är sugen är det bara att klicka er in på hennes blogg genom bilderna :)


knowing

hade verkligen inga höga förväntningar på den här filmen, mest på grund av att nicolas cage spelar huvudrollen.. bara jag som inte tycker om honom?
aja. knowing börjar ganska lovande men tyvärr så spårar den ur totalt. barn från en klass 1959 målar teckningar och lägger ner i en tidkapsel, 50 år senare tas den upp och caleb får ett papper med en jävla massa nummer på. hans pappa - spelad av cage - börjar grubbla för att ta reda på vad det betyder. slutet är bara skrattretande. det finns bättre sätt att spendera två timmar på.

betyg: 1/5

eyedust - mercury

köpte min första eyedust förra veckan, från make up store såklart.
jag gillar den! väldigt silver och glittrig


jag <3 ed westwick

sandra som har gjort dessa fina bilder hahahaha


onsdagonsdagonsdag.

ingenting händer.

det här är min finaste vän jenny

älskar henne så jävla mycket. saknar henne varje dag.
hon är allergisk mot nästan allt :( tycker synd om henne.
vad äter man om man inte får äta: skaldjur, fisk, fläskkött, ägg, bär, linser, kokos, frukt, citrusfrukter, choklad, nötter, inget med röda färgämnen. hon får äta max en skiva ost per dag, max en halv dl per dag av broccoli; kaffe; te; pasta; ris; mjölk; yoghurt. max en halv macka per dag och inga baljväxter?

det enda jag är allergisk mot är nickel. livet är orättvist.


season 3 - episode 6

grymt avsnitt!


harry potter and the half-blood prince.

vet inte riktigt vad jag ska skriva, skådespeleriet är som i de tidigare filmerna. bellatrix och dumbledore spelas grymt. effekterna är riktigt najs. lite synd att de var tvungna att ta bort så mycket från boken och lägga till saker som inte ens händer. filmen är bättre än de tidigare fem.. men jag vet inte riktigt vad jag känner för den. ni får själva avgöra. är intresserad av att höra lite åsikter. ni som har sett den, vad tyckte ni?


ska klippa mig nästa vecka :D

eller ja, den här snygga bruden ska klippa mig! pepp!!


hihi

jag har pirr i magen, ojoj

hihi, back in black.


DEL TVÅ


i like turtles


jak har hundra

jag är uppe
ska på massage om ett tag
sen hem och sova tror jag

är feting trött
författade världens grymmaste sms inatt

christian blir tatuerad av mig, grymt.


gaddar, gaddad.

grymt fin blomma, eller hur? hahahaah


i'm gonna get hammered


i brist på saker att skriva.


suck.

orkar ej.
har lyckats få ett litet blåmärke på handen.
hur lyckas man?

middag hos bella var trevligt,

jag åt en massa tomater och bröd. gott var det.
vi tog vagnen till sticky sen typ allihopa.
det var ganska dött för att vara sticky men det fanns några som man kände iaf :) vi drog runt ett, sophie körde mig och måns hem till budd. chillade. gick och la mig vid sju imorse. nu sitter jag här, varit och köpt välbehövda fingervantarx2, balsam och en hemlig grej på h&m :)

no sleep tonight.

tvingade mig upp ur sängen innan tio, möte klockan elva. varit på biblioteket en sväng med. nu blir det nog en powernap och sen frukost. ikväll är det middag hos bella och sen sticky. har fortfarande ont vid skulderbladet och i lederna, fint.


transformers 2

kvällen spenderades med att se uppföljaren till transformers. i huvudrollerna ser man än en gång shia labeouf och megan fox. kan väl direkt börja med att konstatera att den första filmen var bättre, den hade story och action och allt. nummer två.. ja, den blir lite långtråkig efter ett tag. en del smygreklam poppar upp här och där. det är ingen dålig film, den har riktigt grymma effekter men det blir lite för mycket efter ett tag.

betyg: 3/5


SETH ROGEN

en av mina favoritskådespelare när det gäller komedi!
jag antar att ni har sett honom i åtminstone en film,
några av mina favoriter där han är med är:
the 40 year old virgin
knocked up
superbad

vad tycker ni? är han grym eller bara jobbig?


idag fick jag halvkroppsmassage


var på cecilias massage i partille idag :)
det var riktigt skönt, knakade en del men jag känner redan nu att hon fick bort en del av det spända :) det var min första riktiga massage! rekommenderas verkligen. ska dit på måndag igen för en till halvkroppsmassage.


raquel reed


alldeles för mycket tankar.

mitt huvud klarar inte av så mycket!!
i have alot on my mind.

postsecret: 13/10


har jag planer för veckan?

onsdag: massage 13:00
torsdag: möte på hulebäck 11:00, eventuellt träna, middag hos bella - sticky sen?

det känns som om jag har glömt hur mycket som helst. som om jag har en massa saker som ska göras men jag vet inte vad. jag är glömsk eller så inbillar jag mig bara en massa.

just chillin, driving in my cupcake...

grymt eller vad?


i've got nothing to write.

sovit, kollat house, californication. jag har inget liv.

jag hatar mina leder

mina handleder värker, mina armar värker, min rygg gör så jävla ont. orkar inte.

jag har en björn på huvudet


nu stänger liseberg för säsongen..

och öppnar om en månad igen! då firar jul på liseberg 10 år, och jag kommer jobba fram till jul! var och lämnade in mina kläder idag, sa hej till folk och fick även mitt schema inför julen :)

snodde med mina namnskyltar hem, hihi.


green day @ globen

det hade varit kul att vara där och se dom igen! det var 4 år sedan jag såg dom i scandinavium! hoppas det blir grymt för dom som ska dit :D


sticky fingers - 8/10

mina bröst ramlar ut, inte okej.


jag har en dålig dag.

ibland så har man bara såna tror jag.

det är meningen att jag skulle ut idag, men just nu är jag sjukt opepp. sitter här helt fixad och håller på att börja grina. för att sminket är fult, för att jag är ful, för att jag är tjock, för att jag inte vet vilka kläder jag ska ha, för att hela dagen försvann och inte alls blev som jag tänkte mig, för att jag skakar - och vet inte ens varför.. för ingen anledning alls.

det känns som om jag inte kommer att gå längre än till vårt staket idag. och det hjälper inte att jag råkade göra något med min webcam igår så att allt är åt helvete med inställningarna. har försökt allt.

en lördagskväll framför tvn?

om ni tänkte ta det lugnt denna lördagskväll finns det lite att välja på.

snatch @ svt2 kl. 21:05
bend it like beckham @ tv4 kl. 22:15


final destination 2 @ tv4 kl. 00:30
the italian job @ tv4+ kl. 22:40


och även en hel del andra filmer.
tv-tablå finns på tv.nu

show me how a heart breaks


mystic river

orkar verkligen inte skriva någon sammanfattning av filmen.

så jag skriver det här: en jävligt bra film full av grymma skådespelare som lyckas ta sig in i sina karaktärer och visa deras känslor på ett verklighetstroget sätt. storyn som är baserad på en roman av dennis lehane är riktigt bra. det enda jag inte förstår mig på är slutet. men ja, filmen har lyckats kamma hem två oscars - för bästa manliga skådespelare och bästa manliga biroll. sean penn är grym.

betyg: 4.5/5



vet ni hur paranoid jag är?

antagligen inte. men det börjar gå till överdrift.

jag kommer hem till ett larmat hus, låser dörren när jag går på promenad med vovven. kommer hem och låser dörren bakom mig. sen hör jag något ljud och går på monsterjakt i huset. kollar igenom alla rum och släcker och stänger dörrar. tänder i vardagsrummet och köket där uppe och här nere är det tänt i vardagsrummet. självklart har jag dragit ner alla persienner som finns här nere. åh gud. jag kommer bli uppäten av monster innan helgen är slut.

mamma och pappa är i stockholm.

jag är arg tror jag

vet inte säkert

JAG ÄLSKAR HULEBÄCK

något som jag trodde att jag aldrig skulle skriva,
men fyfan vilken bra skola.

min mobil ringde, privat nummer - brukar aldrig svara, men vafan. det var rektorn och jag tänkte att nu kommer jag få en fet utskällning eller något. men hon frågade bara hur det var och om jag tror att jag skulle orka börja med skolarbetena snart och lite sånt. så nu ska jag träffa henne och min favoritlärare nästa vecka och prata om hur jag ska göra. åh. plötsligt försvann en bit av ångesten.

hejdå musiken...

ska rensa bort allting och börja om på nytt. känns bra.


män som hatar kvinnor

nu har jag tagit mig i kragen och sett män som hatar kvinnor, baserad på stieg larssons bok. måste erkänna att det är en välgjord film och den är bra för att vara svensk. sverige har en tendens att massproducera polisfilmer som exempelvis beck, wallander.. ja, listan fortsätter. noomi rapace gör en riktigt bra tolkning av lisbeth. är nyfiken på hur filmen hade blivit om dom hade gjort en amerikansk version. jaja. bra film iaf!

betyg: 3/5



maybe if my heart stops beating, it won't hurt this much.


vill inte. kan inte. orkar inte.

"har du skickat in något till skolan än?"
"nej"
"har du ringt om barnvaktsjobbet än?"
"nej"
"du måste ta körkort innan jul"
"mhm"

fan vad trött jag är på det. jag har ingen ork i kroppen, låt mig vara. tog mig endast upp ur sängen innan tolv idag för min vovves skull. jag orkar inte. jag kan inte. jag vill inte. jag har ingen energi till att göra det som borde göras. och det blir inte bättre av att du tjatar.

pälsmössa, leggings och skor!

det var vad jag köpte igår när jag var med sophie och toby på allum!
nu tror jag inte att jag behöver mer skor..


harry potter and the half-blood prince


måste få tag i deathly hallows nu!!!
måste få reda på vad som händer!!!


the l word

nu har jag tagit mig igenom sex säsonger av the L word. underbart.
fast jag gillade inte slutet. men resten av serien är helt grym, se den.
who killed ...........?


best wishes


tågbiljetterna är bokade!

nu är det bara boendet som ska fixas, och biljetterna till spelningen på fryshuset :) wiho. det kommer att bli så jävla kul.


min vovve är hemma och hon viftar på svansen.

är inte säker på hur operationen gick, inte hunnit prata med mamma än.


drömmar.

jag förstår mig inte på drömmar.

i natt drömde jag en väldans massa. drömde att jag var på festival och sonny moore var där. träffade två gamla klasskompisar och dom hade spelat in en musikvideo tillsammans med en av mina arbetskamrater. till backstreet boys låt - i want it that way. dom stod på vatten och sjöng. sen drömde jag att jag skulle till liseberg och lämna in mina kläder, och så smög jag runt för jag ville inte stöta på någon som jag kände. och så var mina lärare där och höll något tal. så jag smet förbi.. och sen så skulle jag hjälpa till på ett sjukhus med någon kvinna som höll på att föda barn. samtidigt som jag skulle hjälpa till med sängen så höll jag på och böja mina ögonfransar.

liksom... va?

i have no life.

ska ta och se ett avsnitt av dexter, sen antagligen lägga mig i sängen och försöka läsa ut harry potter and the half-blood prince. känns som om jag borde planera upp mitt liv nu i veckan och ta tag i allting, men vart ska jag få orken ifrån? det räcker inte med att sova och äta.

är ensam hemma i helgen och ska väl få hit lite vänner. imorgon ska min älskade hund operera bort tumörer.. godnatt.

perfection.

adriana lima


jag är trött.

på allt. på ingenting.
vill bara sova bort livet.

i brist på annat


godnatt.

dags att sova tror jag.

turn it off


gräddfil


is awesome.
jag lyckades få i mig ett helt paket igår.
fan vad gott det var.


i thought you'd come back.

nu är jag hemma mina kära läsare!

helgen har gått alldeles för fort men det var guld värt att få spendera tid med fyra fina flickor. på fredagen tog vi det lugnt för alla var trötta, på lördagen åkte vi till gekås och handlade lite och sen blev det fest. idag sov vi och städade och sen åkte vi hem. sophie kör bra!

kan fortfarande inte höra ordentligt på mitt öra. men nu ska jag se om det finns någon mat, för jag är hungrig! pusspuss

vi ses på söndag, nu blir det helg med mina fina vänner i en stuga långt bort.






jag hade kul igår

fast idag är jag inte jättepigg med gårdagens smink. fick knappt någon sömn alls för vi gick upp åtta.. av någon konstig anledning. hör fortfarande dåligt på mitt öra. måste packa för vi ska åka iväg på tjejhelg ikväll, sophie kör! min vovve har tumörer och ska opereras nästa vecka.


gissa vem som satt på bussen när jag åkte hem..

någon som kommer ihåg idol-anna?


nu blir jag lite irriterad..

förstår ingenting. jag har haft min ipod i två år och det har fungerat finfint på datorn. liksom va? jag har använt windows hela tiden. teknik är knäppt..


psykolog + test = awesome

jag är galen i test, listor, kryssa osv.
idag fick jag göra ett test med 556 påståenden där man skulle ringa in eller kryssa. det var hur kul som helst och jag blev klar på minder än en timma. min psykolog tyckte att jag var rekordsnabb, yay. sen skyndade jag mig hur mycket som helst och lyckades hinna med bussen hem.

så nu sitter jag här, laddar ipoden och väntar på att ett nytt avsnitt av antm ska landa i min datorn. ska väl även slänga i mig en riktig frukost - inte bara massa tabletter - och ta en dusch. måste byta glödlampor i taket. 2/3 är döda så det är ganska mörkt här.

fest ikväll trots min sjuka kropp, woho.

RSS 2.0