roliga saker händer ibland.

jag kan vara en ganska busig och dampig person ibland. får för mig att göra lite saker och tänker roliga tankar, skämtar och skrattar åt mig själv. därför jag och jennie passar så bra ihop, vi är galna båda två. trots att jag mest legat hemma på senaste så har det hänt lite roliga grejer ändå.

- hörde att pappa kom hem, låste upp dörren och stod och väntade tills han öppnade och skrämde livet ur honom. HUR KUL SOM HELST!!! sen min syster flyttade har jag inte kunnat skrämma någon.

- skriver roliga sms med jennie
- häromdan kom en liten granne över och gav mig två ägg eftersom hon hade lånat två av oss för ett tag sen. jag la dom i kylen på en hylla, tänkte inte att någon skulle använda dom än. det låg en vit skål i kylskåpet för mamma hade kokat ägg för några dagar sen. sen berättade pappa idag att skålen var borta och han trodde att mamma hade tagit ut den.. självklart trodde han att äggen som låg på hyllan var kokta. hahahaha, behöver nog inte säga mer.
- igår när vi var i stenungsund var vi på willys och jennie blev sugen på godis - något som aldrig händer typ, så vi går bort och börjar plocka varsin påse. hon provsmakar på nästan allt och jag säger att jag lärde mig att man inte får göra det när jag var liten. sa att hon skulle bli mätt på godiset hon smakade på. efter en stund kommer hon på att hon inte vill ha godis.. blev chips istället för henne. hahahha knäpp är hon.

och det roligaste.. innan vi skulle till stenungsund gick vi runt på stan. mitt i nordstan samlades massa folk och några stod uppe vid rulltrapporna och tittade ner. jennie frågade några killar vad som hände, FLASHMOB. jennie visste inte vad det var. några började dansa till michael jackson..

..som ni ser var det inte många som började, men sen blev dom hur många som helst!! tänk då när jag och jennie står och kollar på dom framifrån och dom kommer emot oss. jennie fick panik. hahhaha.


kommentarer
Postat av: Saradenrara

haha, har varit med om det på exakt samma ställe :D fast då sträckte dom ut armarna och formade händerna som pistoler och riktade runt sig. Sen skrek dom något och så slängde sig alla på marken. Undrade om det var ett mass-psykbryt först.

2009-10-29 @ 23:35:27

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0