DAGENS TIPS - aussie miracle hair insurance leave-in conditioner!

för det första:
bra balsamspray

för det andra:
LUKTAR SÅ SJUKT JÄVLA GOTT
önskar att det fanns en parfym som luktade likadant

wow, redan? det är ju bara 2011..


i'm the best


im blazin


valdoxan

har ätit dessa nu i 2½ vecka, och nu går det faktiskt inte mer.
mår illa hela tiden och idag var det värst, kunde inte ens äta två pizzabitar till middag. sen får jag huvudvärk varje gång jag ska gå och lägga mig och ibland är den kvar när jag vaknar. nä, dom här tabletterna är sämst.


jag adopterar dom NU!!!!!


tips på nyårsklänningar!

finns hur mycket klänningar som helst på nelly men även h&m!
själv ska jag nog ha min betseyklänning :D


mina betyg

fan vad grym jag var ändå


life as it is

just nu, vill:
- ha ett jobb
- ha mitt körkort typ

orkar inte något dock. väntar på att se om jag kommer in på någon kurs till våren. väntar på bättre tider. äter valdoxan som bara gör mig illamående och ger mig huvudvärk. har det jävligt jobbigt. har ingen ork. vill typ inte leva fast ändå. vill tatuera mig, snart bara två veckor kvar. vill resa. vill ta det jävla körkortet. måste läsa teorin. väntar på att höra från balder. har ingen kontakt med psykiatrin. borde ha det.

vill åka iväg. plugga kanske. jobba kanske. alla lever livet och jag är fast i mina egna tankar. allt bara faller ihop. men har iaf några fina vänner kvar. vill träna.

måste köpa julklappar.

så ja. så spännande är mitt liv. jag bor på mitt rum. det är därför jag knappt uppdaterar. ni kan ju kika min tumblr eller något. missjessecupcake.tumblr.com typ

breaking dawn

i onsdags var jag och såg den här! väldigt efterlängtad.
satt och skrattade och fnissade nästan hela tiden,
lite för att den faktiskt var rolig men mest för att den var så dålig att det blev kul.
hade inte förväntat mig annat iofs, taylor som tar av sig tröjan när han blir arg.. kristen med sitt enda ansiktsuttryck och rob som ser ut att vilja ta livet av sig. roligast var när vargarna pratade med varandra.

betyg: 3/5


blues


redo för breaking dawn!!!


borde skriva av mig

men klockan är fem och jag orkar inte. låg och övervägde vad som var bäst: att vara typ känslolös eller att kunna vara ledsen. jag tror alltid att jag saknar att kunna vara ledsen men när det väl kommer till kritan så gör det hiskeligt ont i hjärtat.

får hoppas att mitt hjärta överlever veckan. annars får jag väl fly. peace out och gonatt.


frågor om london!

Anneli
Hej :d
Jag skulle vilja ställa lite frågor angående London då du åker dit väldigt ofta. Jag planerar att åka dit över nyår, mellan den 30 dec - 2 januari. Finns det något hotell du kan rekommendera som ligger relativt centralt ? :) och vad är det man verkligen måste se och göra när man väl är där?
Tacksam för svar! Kram

Eli

Hej! Kul att du haft det bra i london :D
Jag funderar på att åka dit till vintern. Vad rekomenderar du? shopping, hotell, sevärdigheter osv?Och hur mycket brukar det kosta för dig att flyga dit? på ett ungefär? :)

flyg - ryanair är det billigaste som finns, en flygbiljett går att få mellan typ 100-500 kr för det mesta! senast jag flög dit betalade jag 280 kr tror jag för tur och retur! beror på om man ska ha bagage och lite sånt också.

hotell - jag har inga tips där tyvärr! brukar bo hos min kompis :) men kika på hotels.com eller nåt!

sevärdigheter - jadu, det är ju kul att se typ big ben, westminister, piccadilly circus, camden, notting hill.. ja! allmänt sånt! camden är absolut rekommenderat. jag vet inte, är det första gången man åker dit så är det kanske kul att se sånt. första gången jag var i london så åkte vi sån turistdubbeldäckare, då fick man se allt.

shopping
- det här är mitt område!! oxford street, en heldag kan ni räkna med där. primark är billigt kaos men man kan hitta fynd om man orkar med allt folk. claire's är min favorit när det gäller smycken. på boots och superdrug hittar ni smink, topshop är fyra våningar, american apparel, forever21, urban outfitters.. HMV - skivor och film, är ofta superbilligt.

på carnaby street finns lazy oaf, johnny cupcakes, david & goliath.

westfield är ett shopping center som ligger lite utanför londons kärna, där kan man hitta inglot framförallt!!!

om jag har glömt något får ni läsare gärna fortsätta tipsa i kommentarerna!

flytande latex


gårdagens


GLEE

jag är kär i santana


shoppat lite

rosa!! en halsduk, en tröja och strumpor från gina tricot!
och sen hade jag spanat in nagellacket hos killercolours
och självklart var det på extrapris på h&m! lyckan var gjord!


halka

gjorde halkan idag! det gick bra!
fast jag var livrädd hälften av tiden i bilen, menmen, det ska man vara.

dagens smink


varför är du ledsen?

jag är alltid ledsen

tv-serie tips: moonlight!

vampire/crime skulle jag sätta som tags på den här tv-serien! sexton avsnitt var allt som blev av men den är riktigt bra faktiskt. alex o'loughlin i huvudrollen som vampyren/private detective mick. shannyn sossamon är också med på ett hörn och jason dohring som även är känd från veronica mars. mycket bra musik också.

om ni inte har något bättre för er och lyckas få tag på den här serien tycker jag att ni ska se den, jag hittade den på torrentz.com.


RSS 2.0