har världens bästa nyheter

vi kan ju börja med att konstatera att jag är så jävla bäst
ni tänker ju givetvis inte VARFÖR?? för jag menar, hallååå

men nu ska jag berätta!
igår hade jag fått ett samtal, men hann inte svara.
idag började dagen med speeddejting med olika arbetsgivare, och det var många av dom som gillade mig. borde få samtal från dom i nästa vecka kanske.. men det dom inte vet är att det är för sent!! för idag kl 11.40 ringde jag upp numret som hade ringt mig igår. hade sökt ett extrajobb men sa direkt att jag även var intresserad av heltid, hon i telefonen sa att det igår hade dykt upp ett jobb och att dom hade intervju idag. så kl 14 var jag på intervju med två andra som hade mer erfarenhet och som var lite äldre. gick därifrån med ett leende och tjugo minuter senare ringde dom och sa att dom jättegärna ville ha mig!! så tillbaka, få jobbkläder, skriva på papper.. börjar jobba på måndag :D

det sjukaste ever typ. det är på ett lager, eventuellt två! så på måndag börjar jag jobba kl 7 och jag är så pepp så det finns typ inte ens!!!

dör lite


bästa vikarien ever

 

 


middag


shorts från cubus och linne från gina


långpromenad


tack alla snussisar

för kommentarerna om luggisen!! <3 fina är ni

torsdag


nyklippt


woopwoooop

livet alltså. har sökt två jobb nu i veckan. gymmat tre gånger. jobbade i måndags och imorgon ska jag jobba igen hela dagen! som vikarie då. min dygnsrytm har inte varit såhär normal sen.. typ jättelängesen. nu vill jag bara få ett jobb!!

middag


vikarie idag igen.

fick prata med barnen om vårtecken. sen var vi ute i skogen och sen hade vi musik! nu ska jag iväg och träna :)


typ världens bästa lista

jag är bäst på att göra listor, it's my thang lixxx
tycker att ni ska spana in den här listan
en lista full med filmer och serier som jag minns från när jag var yngre, om ni har några förslag på filmer eller så som ni minns får ni gärna skriva dom!

idag har jag jobbat!

igår ringde dom från en skola och ville att jag skulle vikariera, så det har jag gjort idag! fick vara vikarie för en klass med sexåringar, kan ju säga att jag är lagom trött nu liksom. alla vill leka, spela spel, gunga, bygga, hålla handen, sitta i knät osv. det är kul men inget jag vill hålla på med i framtiden, men det är skönt att få jobba lite :)

nyttigt


lunch

 

 


fnissva


älskar henne mest i världen

hon älskar gurka, morötter och kokt ägg


:PppPp umad

haha nej bara att det inte är så lönt att säga att du ska sluta läsa min blogg och sen fortsätta lilla vännen!

kul


till den där anonyma

seriöst om du säger att jag hjärndöd och respektlös
och att du ska sluta läsa min blogg, please do!


hahahahahha vet inte vad jag ska säga

Jaha, så för att en människa har dödat en annan, har den plötsligt inget värde och ska få mördas? Då är väl personen som mördar honom PRECIS lika dålig som honom? :)
De flesta seriemördare är SJUKA. ÅH så hemska människor, som är SJUKA. Nu slutar jag läsa din blogg för du är så jävla hjärndöd och respektlös. Idiot.


folk som är psykiskt sjuka ska få hjälp, folk som inte är det.. jag vet inte. finns så många delade åsikter om det där. men folk som inte har något problem med att ta livet av oskyldiga människor har inget större värde i mina ögon. inte när dom upprepar sina handlingar. det är stor skillnad på psykiskt sjuka människor och folk som är psykopater. psykiskt sjuka ska få all hjälp de behöver. jag har läst väldigt mycket om seriemördare och liknande och tycker att det är otroligt intressant vad som får folk att tro att dom har rätt att ta någon annans liv. jag har svårt att tycka att folk som våldtar och mördar barn med gott samvete ska ha några mänskliga rättigheter. det är min åsikt.

fast å andra sidan så borde de sitta och ruttna bort på en anstalt på en öde ö för resten av sina liv, om de inte visar ånger och gör allt de kan för att förbättra sig. ah svårt alltså. eller sätter alla på en öde ö och låter dom gå loss på varandra. det är nog bäst.

lär ju inte få något svar på det här eftersom att du slutat läsa min blogg, menmen! min blogg är inte särskild intressant så det är lugnt. och sen bara för att jag har en åsikt om dödsstraff tycker inte jag att det definierar mig som människa och hjärndöd är jag verkligen inte snuttis.

RSS 2.0