såhär sliten är jag efter jobbet


första dagen avklarad, ska jobba sex dagar på raken.
idag var jag en flitig tjej och jobbade över en halvtimma, imorgon ska jag börja jobba tre och en halv timma tidigare än vad jag borde - bara för att jag är en sån underbar människa.. heh. kommer jobba över 40 timmar denna veckan om de inte släpper mig tidigare, men det är lugnt. extra pengar är alltid najs.

väntar på onsdag. ledig, packa..
imorgon ska jag växla pengar.

i love you, man

i love you, man är en ganska ny komedi med paul rudd och jason segel - som är en av de roligaste skådespelarna som finns. den handlar om peter klaven som ska gifta sig men inte har någon riktigt nära manlig vän att ha som best man. han letar och till slut hittar han sydney. filmen är sjukt rolig och den är verkligen värd att se, särskilt om man gillar jason segel - som bland annat är med i how i met your mother och forgetting sarah marshall.

betyg: 4/5

too much


hey sweetheart

idag är det onsdag fast det känns som torsdag
imorgon ska jag jobba, idag ska jag försöka städa
ingenting särskilt händer

liva upp stämningen lite va :(

things go wrong

blä, jag är depp

videoblogg - 09/07/27


09/07/27


rainy monday


såhär roligt väder var det idag när jag öppnade! trots att regnet öste ner halva dagen så var det fullt med folk fram mot eftermiddagen. var överlycklig när jag äntligen fick gå hem vid halv nio, jag är trött.

söndag = filmhjulet

igår var vi ute efter att jag hade jobbat 13-22! vi drog till storan men insåg att det var ganska dött och dyrt dessutom, så vi stack över till queen för att få i oss lite billig alkohol. träffade pörsy av alla människor! sen drog vi tillbaka till storan och dansade lite och sen hade timmarna gått och jag tog sista bussen hem och var hemma vid fyra.

tvingade mig upp imorse för att jobba ännu ett 13-22 pass i filmhjulet, där får man ha musik så det var lite pepp i alla fall. nu är jag sjukt trött och har ont i fötterna, så det blir väl att sova snart om jag ska klara av att ta mig upp vid åtta imorgon och ha öppning.

för övrigt fyller en av mina fina bloggläsare år idag, sandra, så grattis till dig :) hoppas att du fick en bra dag och fina presenter och kärlek i mängder!

ensam

jag känner mig ensam
och tom

jag vill ha fler piercingar... nu


24/7


mi lajki!


gissa om jag blev förvånad när mamma kom hem med dessa till mig, världens bästa mamma eller vad? åhhhh.

alice in wonderland


såg nyss en teaser trailer från tim burtons nya film
och jag längtar så sjukt jävla mycket efter den!

jag vill gå på bio




the higher - beautiful coffins


sjukling? det är jag det

inte nog med att jag har varit sjuk i över ett år, förkyld mer eller mindre, så blir det mer nu. när jag ska jobba!

jag har mått lite kasst hela helgen men idag gick det verkligen inte, så jag bad om att få gå hem tidigare. började vid kvart i elva och jobbade fram till tre. sen hade vi på lyckohjul lite grillning med hamburgare och chips och godis, sen kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här och tuggar på lakritssnören. jag skulle egentligen jobba till halv nio, men det är skönt att jag slipper det. ena studen så svettas jag och andra stunden fryser jag ihjäl. så jag ska krypa ner i sängen snart och kolla på l word.

sen är jag ledig fram till fredag då jag jobbar stängningspass på kvällen :)

jag orkar inte med fler idioter


övningskör!!

igår övningskörde jag till jobbet! samma sak idag :) plus att jag körde hem. det är lite läskigt. jag känner mig inte tillräckligt stor för att köra bil. vill inte bli vuxen än. men jag klarade mig ganska bra - krockade inte med något, haha.

idag hade det blivit lite fel på jobbet, jag stod uppskriven som ledig trots att jag inte var det, så jag skulle stått i film men fick istället stå i center till slut! jag klagar inte :) fick stå med två sköna personer som är lika härligt bittra som jag är för det mesta. sista timman med jenny blev helt galet rolig. imorgon blir det daim, 10.45-20.30 och sen går jag hem till mormor och sover över där!

hoppas att ni har haft en bra helg :) stor kram på er alla.

someday, but not today


jag är glad över faktumet att det inte bara är jag som är bitter på lyckohjul

idag har varit en lång dag och jag kände varje minut som passerade. fick i alla fall njuta av lite härlig brittiska. funderade på att kidnappa en av pojkarna och ha i min källare tills han blev större.. men det är nog bättre om jag tar mig till london snart och raggar upp någon - eller ja, jag har i och för sig redan en viss person där, haha.

jobbar 13-22 imorgon igen!

inte svinpepp på att jobba


med mensvärk, hosta och snorig näsa.. ska kolla om jag har feber också.
kommer stå i mitt andra hem idag - daimhjulet - om dom inte flyttar på mig, då dör jag. förhoppningsvis får jag stå med bra personer och förhoppningsvis så börjar det spöregna och alla gothia kids drar hem.. vi får väl se.
nu blir det frukost.

p.s. så dör jag på min hårfärg - jag är ful som fan i den.

the end of the dream


wasteland, av francesca lia block


läste ut den här idag, fin, poetisk.

nyligen lästa böcker


båda är skrivna av johanna nilsson
janis den magnifika är en väldigt enkel bok - den är kort och lättläst, men den är bra. de i utkanten älskande är även den ganska kort men den fastnade verkligen vid mitt hjärta. det är en fin bok om några individer vars vägar möts i kärlekskaos. så om ni inte har något bättre för er nu i sommar så kan ni ju ta och läsa den :)

osminkad



det är varmt ute så jag ska nog sätta mig ute snart :)

hultsfredsfestivalen - kärlek i mängder





skulle behöva lite nu

olycklig

det är jag

just nu när stressen från jobbet har lagt sig och jag äntligen har fått sova ut, så inser jag än en gång att jag inte är lycklig. inte ens i närheten. det är så många pusselbitar som saknas och jag vet att man aldrig kommer blir klar med pusslet förrän dagen då man dör. men det är alldeles för mycket tomhet just nu. som ett stort hål i mig. det blir bara större. och jag inser att det inte bara är den här staden som gör mig galen utan även landet. jag behöver komma bort. jag måste iväg. jag är menat för något större än lilla lagom sverige.

jag är otålig. jag vill iväg nu. jag orkar inte vänta i tre och en halv vecka för att få komma bort i tre veckor för att sen återvända till tomheten. jag vill andas frisk luft nu.

ska kolla upp lite datum i usa och se om jag har turen att få se något band som kan göra mig lite mera hel..

lek och fisk!

där har jag fått stå idag, i leksakshjulet och fiskdammen..
kändes ju sådär, men jag kommer få pengar för det.
så idag har jag stått och gullat med barn.. heh

nu är jag trött som ett as, höll på att försova mig imorse igen, behöver verkligen de här två dagarna av ledighet. tog en sväng förbi ica innan jag åkte hem. coca cola och lite godis - socker och koffein.. det blir inte så mycket bättre. mamma och pappa är och ser deep purple.

ännu en dag på jobbet

ännu en dag med socialt kaos och vara låtsasglad och trevlig,
men det kommer vara värt det när jag ser min lönespec.

lyckades försova mig och kom typ tio minuter sent. var hur mycket folk som helst på liseberg idag. bytte pass så jag jobbar öppning imorgon igen, men slipper jobba på fredag iaf. en gubbe uppskattade min ärlighet jättemycket när han la fram en femma och fyra enkronor och jag påpekade det! då blev jag lite glad. har mest suttit på lagret och läst och ätit center. imorgon vet jag inte vart jag ska stå - men jag har öppning så det betyder att jag ska upp vid åtta imorgon..

godnatt! ber om ursäkt för att det inte blir så mycket bloggande och för att de få inläggen som jag skriver inte innehåller så mycket spännande - men jag ska försöka bättra mig!

the killers


äckelbra

back to work..

idag har jag jobbat. från kvart i elva till halv nio. fick i alla fall stå med bra personer och det har varit fullt upp hela dagen. jag är tröttast i världen och känner ingen lust till att vara social med någon i min närhet. behöver lite tystnad och musik, vara för mig själv efter en hel dag i socialt kaos. jobbar samma pass imorgon och sen får jag två lediga dagar - skönt!

hultsfredsfestivalen - glada tjejen


det är sällan man uppskattar saker så mycket..

bara att få tvätta händerna i ett handfat med tvål och vatten är fantastiskt!

nu är jag hemma, efter en hel vecka fpå hultsfredsfestivalen. sova i tält och dricka alkohol. har träffat hur många underbara människor som helst. både nya och gamla vänner. jag har varit glad hela veckan mer eller mindre, och trots att en viss person var där kunde inte den personen förstöra min vecka :) jag har fått spendera en hel vecka med mina gullungar. har fått träffa nya människor som förhoppningsvis kommer stanna kvar i mitt liv ett tag till. jag har fått se the killers live. det är ganska så oslagbart, och att komma hem känns lite ledsamt. nu behöver jag en dusch - har inte duschat sen i måndags, och jag luktar jord och har hela kroppen fylld med spritpenna, smuts och blåmärken.

börjar jobba imorgon och gothia cup börjar, det kommer att bli lite kaos men det kommer nog att gå. har fått min lönespec med - 600 spänn för en dag! slog förövrigt mitt taco-rekord som var på fem stycken och lyckades trycka i mig sju innan jag kände att det var nog!

nu blir det en veckas uppehåll

idag har vi haft fullt upp!
packat, handlat det sista, målat en flagga, färgat hår och ögonbryn.. ja. mycket mer. jag är inte klar med packningen än, jag hatar att packa. måste bestämma vilka kläder som ska med. det jobbigaste. kommer sååååå ta med mig alldeles för mycket. fast det är nog alkoholen som väger mest.

jag hoppas på att vädret kommer bli någorlunda fint, men just nu ser det ganska mörkt ut. hoppas att ni får en bra vecka och kommer ni till hultsfred får ni hälsa på i camp seriöööööööööööööst.

pappa scannade in studentfotot


i came here to make you dance tonight

idag är det lördag och borrandet är igång
av någon anledning så börjar dom idag med att förbereda inför att lyfta garaget.. vilket menas med att dom börjar väsnas vid sisådär åtta på morgonen.. en lördag...

vi ska snart in till stan och leka.. eller något

hej ullared

åkte hemifrån imorse vid halv tio ungefär, hämtade upp jennie och sen körde mamma ner till ullared. träffade dennis som vi saknat efter något extremt. shoppade nödvändigheter inför kommande hultsfredsfestival och sen åt vi mat innan vi åkte hem igen. åkte hem till sandra som inte var hemma, och grillade tillsammans med dom andra knäppgökarna. vi spelade kubb - självklart är jag, sandra och jennie bäst och lyckas inte få ner en enda på killarnas sida..

nu sitter jag här med dennis och har börjat packa lite grann. jag vill packa ännu mer men måste vänta. har fått ner ett flak cider i väskan och ska antagligen ner med ett till.. får se hur allt ska få plats. jag är trött, imorgon blir det antagligen fika med våra små vänner och kanske en sväng förbi ikea, vem vet? mjukisbyxor måste vi skaffa i alla fall.

09/07/02

idag är det varmt och svettigt
jag orkade inte lämna sängen förrän halv fem
bangade alltså psykologen idag
orka

i know your type


dagens shopping - 090701



från gina tricot

eyepencil - tropical & microshadow - colibri, från makeupstore
eyeliner & läppstift, från h&m och kicks

rosetter, från h&m
hårband, från gina tricot

plus att jag köpte en necessär och sen bepanthen till min tatuering :)

det svider men det gör inget


för den är så jävla snygg! tog av plasten idag och gjorde rent.. geggigt var det. har köpt salva och smort in den med också :) nu ska jag sätta bandage över och sen ut i solen och träffa wille, daniel och måns som kommer hit!

RSS 2.0