the munchies

som vanligt brukar man fram mot kvällen bli sugen på både det ena och det andra. och förut idag satte jag mig ner med en burk mandarinklyftor och mamma sa "sen när började du gilla det?" - jag vet inte! sugen var jag i alla fall. alldeles nyss blev det ett glas nyponsoppa, ekströms - inte ens i närheten av sagolikas nyponsoppa, men man tager vad man haver. blev sugen på att göra en macka med strössel på som när man var liten. och sen blev jag sugen på marmelad som jag inte heller ätit på några år. hittade lite russin i skafferiet, ska ta med mig lite imorgon till jobbet. o'boyen är slut och tillsist blev det ändå en burk makrill i tomatsås.

mat är underbart ibland. hade inte bangat en tallrik med nachos och gräddfil. mums. funderar fortfarande på den där mackan med strössel..

i ett försök att bli av med det gula och orangea!

så testade jag nyss mitt silverscha mpo från lorea'l som har blivit stående i gaderoben i säkert två månader! vet inte om det har hänt så mycket för håret är fortfarande blött (: men lite skillnad är det nog! jag ska uppdatera er senare :Dkom även på att jag är ganska nöjd med min kropp, eller ja, ett par kilon och några cm här och där hade inte varit fel, men om jag bara kommer igång med träning och sånt ska jag nog kunna uppnå något helt okej. :)


magiskt, men tragiskt.

jag antar att det är dags att byta status på alla sidor man är medlem på. nu när man är singel. när man är ensam. när man har blivit dumpad och sårad. och allt känns så himla overkligt. som om det inte har gått in i huvudet än att det faktiskt är så. det kom helt out of nowhere. som en smäll på käften.

det känns som om allting som hänt de senaste månaderna bara varit inbillning. det har inte varit verkligt. för plötsligt spelar det inte längre någon roll vad man gör. för allt är redan krossat, som en spegel med sju års olycka som konsekvens. en knytnäve i magen och en kniv i ryggen. så mycket svek och så mycket som inte kommer läka på ett bra tag. fem månader och åtta dagar är ändå en ganska lång tid. nästan ett halvt år, det var det strecket som jag hoppades att vi skulle passera. du och jag. men det verkar inte som om det någonsin kommer att hända. jag kan inte göra mycket annat än att gråta.

jag vet att du är ledsen
jag är ledsen med
för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va


och håkan hellström verkar vara det enda som fungerar. som vid alla tillfällen. när man är glad och dansar till kom igen lena, eller när man är ledsen och helt förstörd med gårdakvarnar och skit. det är som göteborgs postens recensent daniel claeson skrev "de talar ditt språk, de sjunger om och till dig". om ändå allt blev så vackert. ska jag vara ärlig har jag ingen aning om vad jag ska skriva. känner mig nollställd. överrumplad. chockad.

jag har aldrig upplevt någon kärlek som denna. den som vi hade. hade. för den finns inte längre. du krossade allt som hade med den att göra när du valde att komma ner hit och förstöra både min dag och mycket annat. fyfan vad jag är ledsen. och det du brukade säga om att det enda du vill är att jag ska må bra, det verkar inte vara något annat än ord. allt känns så genomskinligt. allt som du någonsin har sagt känns som bortblåst. jag vet inte vad jag ska ta mig till. mitt hjärta var i dina händer men du tappade det någonstans på vägen.

andra gången jag var kär på riktigt. andra gången då jag faktiskt älskade någon. jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskade dig. jag trodde att vi hade något. att det kunde hålla längre än vad något annat har gjort och att jag skulle bli lycklig tillsammans med dig. du och jag. det var vi. var. jag kunde prata om vad som helst med dig, timmarna flög förbi den första månaden innan vi äntligen träffades. jag väntade på att du skulle logga in. inget annat spelade någon roll, ingen annan spelade någon roll. och timmarna kändes som minuter. och plötsligt började fåglarna kvittra utanför och solen höll på att gå upp från en tidigare nattsvart himmel. tusentals fjärilar flög runt i magen.

och jag var så nervös första gången. när du kom med tåget. och jag stod och väntade och letade efter en röd kalufs i folkmassorna som strömmade ut. och det pirrade till när jag fick syn på dig. och jag var så nervös, och visste inte vad jag skulle säga eller göra. men det kändes naturligt med dig. det har alltid känts naturligt med dig. och vi la oss i sängen och kollade på film. första kyssen. de dagarna var de bästa på länge. du stannade till och med längre. vi gick på bio. spenderade tid tillsammans och jag saknade dig redan innan du klev på tåget.

you're my something
you are my everything
you're the one that makes me feel alive


du skrev brev som fick mig att börja gråta av glädje. och jag skrev brev som fick mig att gråta innan de ens var klara. kladdiga, handskrivna och minst fem sidor långa. med utdrag från låttexter. såna som jag kunde känna igen mig i. texter som tillhörde dig och mig. jag gjorde en skiva speciellt till dig. valde ut låtarna med omsorg. läste igenom varenda rad. och ändå fick alla låtar inte plats på skivan. hade tänkt överraska dig med en till, men det blir väl inte av. jag hade så mycket planer för oss. så många mer överraskningar som skulle komma i framtiden.

många gånger sa du att du inte visste vad du hade gjort för att förtjäna mig. att jag kunde vara med någon annan, någon bättre. och gång på gång svarade jag att det var tvärtom och att jag bara ville vara med dig för du var den bästa för mig. men nu vet jag inte längre. jag vet inte vad jag ska göra. det kändes som om pusselbitarna började falla på plats. allt var så rätt och allt stämde så bra. du och jag blev vi. och jag flög runt på rosa moln och hjärtat dunkade alltid lite fortare när det vibrerade i fickan och sms:et var från dig. jag trodde att jag var bra nog, att jag gjorde allt för dig. stöttade dig när du behövde det och lyssnade. när jag sa jag älskar dig för första gången till dig kändes det äntligen rätt.

jag saknar det vi hade. det som var i början. när allt var bra. när man var nykär och pirrig. när allting bara var nerförsbacke. en dans på rosor. jag var din och du var min. sen kom uppförsbackarna. lådan med lyckopiller står i bokhyllan, och jag vet inte vad jag ska göra med den. bränna upp varje liten lapp, gömma undan den i gaderoben eller slänga den i soporna. liksom mitt hjärta blev. rensa mobilen på alla sms jag fått från dig blir väl av när jag känner mig redo. och alla sms. alla bilder på min dator. men ändå, hur ofta håller ett förhållande hela livet? förväntade vi oss verkligen att leva lyckliga i alla våra dagar och skaffa villa, volvo och vovve?

vi är inte såna som i slutet får varann

du säger att du vill försöka igen.
men jag vet inte om jag kan. inte när du sårat mig så.

livet går vidare. tror jag.

what do you do when your life's a disaster?

nu är det slut mellan oss
5 månader och 8 dagar
hejdå

just nu har jag så mycket ångest att jag håller på att explodera

vet inte riktigt vad jag ska ta mig till
isolera mig på mitt rum för kvällen
eller gå ut och komma bort från allt och alla
saker går åt helt fel håll och jag vet inte vad jag vill

jag får panik
ångest
panikångest

vet inte om tabletterna har tappat sin funktion
eller om de inte fungerar lika bra för att jag inte äter när jag tar dem
jag vet ingenting, men det känns inte lika bra som i början

just nu orkar jag bara inte

fyfan vad jag önskar att allting kunde vara annorlunda
att man slapp känna som man gör just nu
att man kunde känna sig lycklig för en stund

just nu är det bara ensamt


every inch of me is bruised

varje gång jag tittar ner på benen så hittar jag ännu ett blåmärke. just nu har jag mest massor av små pluppar till blåmärken, och när jag räknar får jag det till tolv stycken. vart de kommer ifrån har jag absolut ingen aning. förutom ett av dem som jag fick när jag hoppade ur sängen - bara jag kan lyckas med det.

arbetsdagen är slut, så är också veckan. nu har jag äntligen mina två lediga dagar som jag längtat efter. idag jobbade jag ju från två på dagen till halv ett på natten. inte det ultimata, särskilt inte när värmen bara stiger och stiger. men jag har ju de bästa arbetskamraterna, så det gjorde inte så mycket :) räkningen gick lite långsamt dock.

imorgon är jag alltså ledig och ska antagligen sola en del så att jag får lite mer färg. :) och på måndag blir det liseberg och jag längtar så!

den här dagen var olidlig

jobbade mellan 12:00 och 23:00, vilket är ett ganska långt pass. elva timmar för att vara exakt. ingen dans på rosor, särskilt inte med illaluktande och värkande fötter. jag behöver massage och fotbad. hade vi haft ett badkar hade jag lätt badat. har ont i kroppen efter denna långa dagen. sen att det antagligen var 30 grader minst i solen gjorde det inte bättre när vi bara har två fläktar att svalka oss med.

men jag jobbar imorgon med och har stängning tillsammans med någon i plopp, sen så är det tack och hej och ledigt söndag och måndag.

oj, jag har glömt att skriva på ett tag

helt utan avsikt faktiskt! tro det eller ej!

dagarna flyger förbi och jag hinner knappt uppfatta vad som händer. imorgon är det fredag trots att det känns som tisdag och trots att jag nästan inbillar mig själv att det är det. jag jobbar dagarna i ända, vilket både är skönt och lite sämre. särskilt när det är fint väder som det var idag, då man hellre vill ligga ute i solen och steka lite än stå under tak och trycka på knappar och ta emot pengar. men när lönen kommer blir det värt det. sen jobbar jag ju antagligen på världens bästa arbetsplats, och det har jag ingenting emot. man kan inte göra annat än att gilla folket som är där.

sov hos mormor över natten med tanke på att jag hade öppning, fick förresten hemgång igår vilket var uppskattat. imorgon kör jag ett mellanpass och på lördag blir det stängning vilket betyder att jag slutar halv 12 - på natten. inte den ultimata arbetstiden men jag har ju ändå inte så mycket annat för mig.

längtar något otroligt till måndagen då det blir liseberg - INTE JOBBA - med några av de bästa människorna i världen som jag har saknat väldigt mycket. sånt är alltid uppskattat. ska försöka få kontakt med min samhällslärare och se om jag måste skriva klart hela rapporten eller om det jag har gjort hittills duger.

hoppas att ni klarar er utan mig ett tag till.

idag mår jag skit

redan imorse när jag vaknade kände jag att dagen skulle gå fel. och visst hade jag rätt!

jag valde ändå att gå till jobbet och vara ansvarsfull och duktig som man ska vara när man håller på att bli vuxen. ingen sovmorgon här inte. kom till jobbet och allt var som vanligt, började dock få ont i magen. öppnad hus&hem - fyfan. hoppades på att så lite folk som möjligt skulle spela eftersom att lagret var rörigt. de första två timmarna gick och sen fick jag lite rast. sen var det dags igen för nästa pass och stressen smög sig på. trots att det inte var så mycket folk började allt gå neråt, stress, ångest, ont i huvudet och konstig ont i magen. blev inte bättre efter att jag hade ätit heller. massa stjärnvinster som fanns i skyltningen fanns inte på lagret och jag fick bland annat klättra upp på en stege och klippa ner några grejer så att folk kunde få det som de ville ha. sen skulle jag ju göra vinstbeställningen som jag inte hade en aning om hur jag skulle göra med tanke på att jag aldrig stått i hjulet innan och aldrig kommer göra det heller. fick i alla fall hjälp med det innan jag slutade.

nu är arbetsveckan äntligen över och imorgon åker jag till västerås och hoppas på att magontet ska försvinna. mamma tror att det kan vara magkatarr eller något med tarmarna. vem vet.


olycka på liseberg idag

jag hade precis kommit upp och satt mig i microrummet där vi lyckohjulare har bänkat oss då en person stormar in och säger att rainbow har kraschat. nyfikna som de flesta är kommer det upp massa frågor och vi kollar ut genom fönstret, och mycket riktigt ser vi på långt håll att rainbow är sne. efter några minuter hör man ambulanser, polisbilar och helikoptrar som tar sig till platsen. till slut spärrar de av området bortanför topphjulet och spelhuset, och alla som hade sina hjul där fick stänga och mer eller mindre gå hem. vi andra jobbade på som vanligt. märkte inte av så mycket av själva olyckan, men arbetsledarna är otroligt underbara och frågar hur vi mår och sånt.

när jag kommer hem är nyheten på tv, både från nyhetssändningen i stockholm och göteborg. klart att det blir lite uppståndelse när sånt händer, men ingen blev allvarligt skadad som tur är. de flesta är väl chockade. lite läskigt när sånt händer, men jag litar fortfarande på liseberg trots olyckor. de som har hänt har ju varit milda, om man säger så. de testkör ju attraktionerna ofta, och inget särskilt hade ju märkts innan olyckan hände.

 

så ja, jag sov hos mormor igår och allt gick jättebra. tog knappt tio minuter att gå till jobbet därifrån, sen jobbade jag elva timmar och pappa kom och hämtade mig. mammas kusin och hans fru är här och sover över :D de, mamma och pappa och mormor ska med till liseberg imorgon när jag jobbar. lite synd att jag inte kan gå med.

fick lite lön idag, 1 100 kr, för en utbildning och en dags arbete :) woho. nu är det dags att sova, jobbar till 23:30 imorgon!

if we can make the plans, can we just not find the time?

nu sitter man här igen, som vanligt, framför datorn.
vad finns det mer att göra?`

tänkte ta och se på en film och hoppas på att tabletten kickar in så att jag sover gott och kommer upp imorgon. ska försöka börja med att gå ut och powerwalka lite, så att jag får igång det någon dag. sen är åker jag till mormor där jag ska sova med tanke på att jag slutar jobba 23:15, och det är närmare dit än hem. börjar 10:45 på tisdagen - så det underlättar ganska mycket att sova hos henne. ska bli kul, jag älskar min mormor. så jag lär inte vara online särskilt mycket imorgon utan jag finns på liseberg och tjänar pengar. min första lön kommer in på tisdag! kommer hem på tisdagkväll men fortsätter jobba fram till fredag. blekte nyss håret med.

nu lär tiden gå lite fortare och sommarlovet är över när man minst anar. ska sätta mig och skriva klart det sista på min rapport någon dag och smita iväg och låna gullivers resor så att man får den utläst tills skolan börjar.

hoppas att ni alla haft en bra helg och får en fortsatt trevlig vecka!

jag börjar bli lite orolig

jag mår sämre än vanligt, sämre än de senaste veckorna. jag har inte slarvat med tabletterna. maten är väl lika oregelbunden som vanligt. sömnen likaså. jag vet inte vad det är som spökar. men humöret är en berg-o-dalbana, går upp och ner lite som det vill. orken är som bortblåst. allt känns påfrestande, som en ansträngning - det minsta lilla. jag drömmer bara dåliga saker, att jag gör fel och att jag blir osams med folk och jag vaknar upp och har en boll av oro i magen.

det mesta känns bara hopplöst. vad fan ska man göra?

tänkte tipsa er om en jättekul tävling!

satt och kollade runt bland de vanliga bloggarna som jag brukar göra då rastlösheten kickar in, och stötte på flippaut - vilket verkar vara en blogg skriven av en riktigt härlig tjej. just nu håller hon i en tävling, där priset är att vara modell för en dag :D något som jag är otroligt pepp på, och tänkte då delta i tävlingen! ett plus är ju att jag bor i göteborg med. har länge funderat på att bli modell och troget följt program som top model, men mitt självförtroende och min kropp är väl inte på topp. tänkte dock skicka in lite bilder till några agenturer och några professionella bilder hade ju inte varit fel!

jag hoppas på det bästa :D
kolla in hennes blogg och tävlingen HÄR!

 

in bruges

kollade som sagt på in bruges, hade inte förväntat mig så himla mycket eftersom att jag bara hade läst lite av det som står på imdb :) filmen håller klart kvar betyget som är 8,1/10 på sidan. hela filmen höll sig bra rakt igenom, och det blev aldrig tråkigt. den är både rolig och dramatiskt vilket var ganska överraskande. nästan lite bisarrt, men jag tycker ändå att ni som läser borde se den. ovanlig film, ovanligt bra. vet inte riktigt vad jag ska skriva, har ingen inspiration men kände att jag ändå behövde dela med mig av denna.

alltså, vaaaa?

det är väl orden som snurrar i mitt huvud just nu.
låg och kollade på in bruges, och hörde att mobilen ringde.
svarar och vet inte exakt vad jag gör, massa killar som snackar.

sen fortsätter jag att bli telefonterrad och får massa sms där det står:
"fan va sjukt at du har nummer vet du vemm ja e du e fan snyggast"
"men seri förlåt att jag ringer sent men du e sötaste emot"
"du e inte dålig jämfört med andra hlr va gör du"
"absolut hah du e väldigt good looking"

det är en av killarna i min klass tydligen, eller någon i parallellklassen i guess. var i alla fall hemnumret till en av dem. haha, vad gör man liksom? väldigt underhållande må jag säga. jag kan inte sluta skratta. liksom, VA?

vet inte vad det är med mig

börjar må dåligt igen, börjar känna ångesten, irritation som sköljer över en. jag blir arg. har inte mått så här på väldigt länge. eller sen i maj i alla fall. det känns konstigt. jag vet inte vad det beror på. jag tar mina antidepressiva varje dag, försöker i alla fall. har väl missat att ta den kanske tre gånger. jag vet inte vad det är med mig. men jag hoppas att det försvinner snarast.

det blev ingen synth idag

min syrra skulle spela skivor på synthhaket idag
men jag hade inte riktigt ork eller tid till att dra dit
sorry!

har varit i stan idag och träffat snälla människor som jag sen fikade med, varsin räkbaguette blev det! köpte ett par leggings, ingen bra pengadag - slösat lite för mycket egentligen. på onödiga saker i alla fall! fick ett lönebesked förut idag på posten där det stod att jag på tisdag är 1103 kr rikare, lönen för en dag och en serviceutbildning. hurra! blev lite ledsen för att mina tröjor inte har kommit än, nu har det gått två veckor och jag hoppas på att få dem inom den kommande veckan. imorgon är det fredag och helg, ska försöka bli klar med rapporten, träna, övningsköra och så ska jag shoppa lite på gina tricot. annars vet jag inte riktigt vad som händer. hoppas på bra väder :)

imorgon är en ny dag!

är det inte så man säger?
antar att det är så man börjar de flesta meningar när det ska ske något mer eller mindre drastiskt. det blir som en ny start, man försöker intala sig själv att nu, nu blir det bannemej ändringar! nu tar jag klivet! nu är det dags! fast jag vet inte om det är så otroligt drastiskt det jag tänkte på.

kan väl först påpeka att min mamma har utvecklat ett intresse det senaste året, nämligen scrapbooking. och idag skulle hon på ännu en sån där kurs där en bunt kvinnor sätter sig tillsammans och pysslar och så vidare. inget jag är särskilt intresserad av. hon frågade som vanligt om jag inte skulle följa med - tveksamt. sen gick det några timmar, och nu är hon tillbaka. självklart kommer jag inte undan från de så kallad mother-daughter activities, hon föreslog att vi skulle till gymmet lördag och söndag. inget tvek där inte, jag är peppad. hade ju tänkt komma i form och förhoppningsvis tappa några kilon nu i sommar, och planerna har inte gått så bra - som vanligt. hela tiden lovar jag mig själv att sluta med det ena och börja med det andra, och det håller sig max en vecka. så efter att bara ätit onyttigheter idag bestämde jag mig för att jag skulle ut och gå/springa imorgon om vädret tillåter, annars bege mig till gymmet - kanske både och? då passar det bra att mamma gav mig det förslaget och förhoppningsvis kan vi peppa alternativt tvinga varandra till att faktiskt gå till gymmet och komma igång.

så nu sitter jag här med ett glas ananas&apelsinjuice och peppar lite inför morgondagen.
för vet ni vad? - imorgon är en ny dag!

tampongreklam på tv

vet inte riktigt vad jag ska göra
börjar bli uttråkad

bejbi är i örebro på utbildning och gick vid typ tjugo i tre, så han har varit borta ett tag. för att underhålla mig själv har jag kollat på tv, kollat på nip/tuck - 3 avsnitt sen orkade jag inte mer. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, made som går på mtv har jag redan sett, extreme homemakeover är lite långtråkigt för tillfället. det är tisdag. vad händer på en tisdag? sitter mest och väntar på att bejbi ska komma hem. men det är typ 2 timmar kvar, om inte mer. funderar på att kanske gå ner till ica. västerås alltså. vad gör man?

dagens i-landsproblem. haha.


ännu en låååååång dag.

jag kunde nästan inte somna igår, kom hem vid två eftersom att jag slutade jobba halv tolv, och sen skulle ta bussen som var fullproppad med gamlingar som hade sett bruce springsteen, mamma och pappa bland annat! somnade nog inte förrän vid fyra. och sen skulle jag upp vid tio, fast det blev elva. mamma väckte mig med en puss på foten och sa grattis på namnsdagen. fick släpa mig upp ur sängen och gick till bussen trekvart senare.

själva dagen gick rätt fort förbi, jobbade 13:00-22:00 i snackshjulet och fick dela ut ganska mycket vinster. var även en duktig tjej och fyllde på med nya kartonger hela tiden. när kvällen kom började det regna. en helt okej dag, ganska lång, det negativa är väl att jag har ont i fötterna och att de kliar något otroligt och har gjort sen igår.

nu är det måndag, och jag åker till charlie vid fyra och kommer hem på onsdag. ska antagligen inte jobba något i veckan, om de inte ringer och överraskar mig!

nu är jag trött och ska sova om ett tag. god natt!

that's not my name

puh! en lång dag idag!
jobbade från 13:00-23:00

stod i kexchokladhjulet vilket var roligt :) en del människor till och från, partille cup spelas ju nu så det kommer folk from all over. och danska är jag inte bäst på så det tog väl någon minut att fatta att några killar letade efter flume-ride. på det hjulet kan man bara vinna stjärnvinst, om man har rätt nummer det vill säga. så en kille sa att om han vann stjärnvinst så skulle jag få en puss på kinden, och det lyckades jag ju med. haha. en döv person vann och jag fick dela ut priset, åh. sånt är så underbart. de blir så glada :D och folk som skriker av lycka när de vinner, så underbart på något vis. glädje på liseberg. klarade mig ganska bra idag förutom första halvtimman eftersom att de inte visat mig hur man bara trycker ett nummer på fem-nummersbrädan. och så råkade jag trycka stopp en gång. haha. synd. har stått med trevliga människor som vanligt. det är lite småstressigt from time to time, men man klarar det.

köpte nya skor igår för 1000 spänn, mamma betalade, så värt! jag började inte få ont i fötterna förrän jag hade kvar typ 4 timmar på dagen. och då var det ändå så att man klarade av det. awesome. bra dag som sagt :) även om den var lång!

tungt, tomt och meningslöst

det är så det känns just nu
och jag vet inte varför

jag råkade sova lite länge idag

det var ju meningen att jag skulle skriva klart min rapport idag
men istället vaknade jag klockan 17:35 av att telefonen ringde
så det är väl inte så svårt att gissa att det inte blev av?

just nu sitter jag och väntar på att min fina adidasjacka ska komma på posten, vilket den förhoppningsvis gör idag eller på fredag. och sen längtar jag efter mina t-shirtar. men det dröjer väl minst en vecka till. om en kvart ska jag se crowned, på tv3. jag älskar såna serier som är lite dumförklarade. tillsammans med en skål popcorn var det tänkt. har tappat 1,5 kg denna veckan. vilket inte är så dåligt, men jag måste fortsätta äta ändå.

måndag den 28e juli ska jag och förhoppningsvis ett par stycken till, åka till liseberg! kul att vara på jobbet på sin lediga dag? haha. men jag ska ju åka lite saker och sånt istället för att stå och ta pengar av folk och le tills man får ont i kinderna.

helt plötsligt känns allting tungt

känslor som flackar hit och dit, ingen riktig säkerhet. inget som är stabilt.
nu när jag tänker efter går jag nog runt och oroar mig väldigt mycket.
för känslor. för framtiden.

nu när jag har jobbat har folk mer eller mindre frågat ut mig om lite allt möjligt, så som man gör när man möter någon ny. och frågan om vad jag vill bli har kommit upp. och ska jag vara helt ärlig har jag ingen aning. när jag var mindre drömde jag om att bli skådespelerska, eller tv-host, sen ville jag bli journalist, nu vill jag nästan bli modell. inte för att jag har utseendet för det, men ändå. jag hade inte tackat nej om jag hade fått ett erbjudande. måste dock gå ner i vikt innan jag skickar ansökningar till ställen. för så som jag ser ut nu vill ingen ha mig. förstora brösten vill jag göra om några år. ta bort påsar under ögonen. bleka tänderna. jag duger inte.

jag saknar att ha något att luta mig tillbaka på. just nu är allt bara förvirrande. och jobbigt, tungt. ibland önskar jag bara att man kunde göra som i eternal sunshine of the spotless mind, och radera personer ur hjärnan. det skulle jag kunna behöva. slippa känna som jag gör just nu. saker känns bara lite meningslöst.

andra dagen på jobbet!

herregud vilka fyndiga rubriker jag hittar på!

släpade mig upp imorse vid kvart över åtta, var inte det roligaste som hänt mig. men jobbar man så gör man. tog bussen en timma senare, gick till liseberg, stämplade in och allt sånt. sen skulle jag ha öppning! vilket inte var så jättesvårt, vrida på en knapp, torka av bänken.. fast självklart fanns det två stycken pelare som vägde ton och som jag självklart var tvungen att lyfta ner från bänken och ställa in på lagret. som tur var så kom det förbi en lisebergare och hjälpte mig! sen stod jag i hjulet hela dagen (borsett från rasterna) tillsammans med två andra personer. fick träna på både det ena och det andra idag, hänvisa folk till gästservice, ringa till bortsprunga barn så kom de och hämtade en pojke som var vid hjulet och hade tappat bort sin mamma. käkade bara en persika och en nektarin idag under rasterna, och jag jobbade 9 timmar och 45 minuter. ska fixa mat på torsdag att ha med mig.

har ont i fötterna som vanligt, upptäckte igår när jag tog av mig strumporna att jag hade skavt av massa hud på mina lilltår. inte så trevligt! och idag luktar mina fötter - vilket de ALDRIG brukar göra!

förlåt för de tråkiga inläggen och få uppdateringarna, det blir så när man jobbar!

första dagen på jobbet!

officiellt that is! och det gick asbra!

började jobba vid 3, råkade gå lite fel när jag skulle till spelet, från spindeln. men annars gick det ju bra! :D så jag stod i godishjulet hela dagen, borsett från mina tre raster då. de som jobbar på liseberg är jättetrevliga och jag fick stå med en tjej idag som var otroligt hjälpsam, och gick igenom saker. då blir man glad! fick även stänga för första gången - låsa in växelkassa, låsa in myntpåsar som ligger i blå påsar, räkna ut resultat, lägga säkerhetspåsarna i vagnen som jag sen fick ta med till centralkassan. det är en del som man ska hålla koll på, men det gäller bara att få in det på rutin :)

imorgon jobbar jag 10:45-21:30 vilket innebär att jag antagligen ska öppna spelet! kommer att stå vid filmhjulet, men folk är så hjälpsamma och snälla så det ska nog inte vara några problem. sen står det alltid i pärmen vad som ska göras. fick ta betalt av en hund idag, och det var det gulligaste jag sett. jag blev helt "awwwww", hunden tappade tjugolappen några gånger och fick göra om, men ååhhh. helt underbart.

har lite ont i fötterna och ryggen, men jag ska snart gå och lägga mig och sova några timmar innan jag måste upp för att göra iordning mig och åka och jobba igen! sen är jag ledig onsdag-torsdag, ska försöka göra klart min rapport då som sagt.

vann förövrigt auktionen på en turkos adidasjacka med hjälp av mamma, woho!

RSS 2.0