bulle och hål i strumpan


mamma tycker att jag behöver nya strumpor

Inside / À l'intérieur

tror att jag blev tipsad om den här filmen för rätt längesen. blev att kolla på den till sist. men alltså, näe. don't get me wrong, jag älskar blodiga filmer. absolut. men den här? nej. den här är bara sjuk rakt igenom och det går inte att ta den på allvar. storyn är inte helt genomarbetad vilket gör filmen extremt platt. ingen film jag rekommenderar om man inte älskar franska och blodiga filmer.

betyg: 1/5


f-rape

det här var så galet kul igår. hon märkte det inte ens förrän vi skulle sova. plötsligt hör man "VAFAAAAAAAN" utifrån vardagsrummet - hilarious. och till anonym som undrade hur jag lärde känna mina mongosar, så var det via liseberg :) är extremt tacksam över det. dom är bäst.


carpark north - just human

tack vare johannes blogg hittade jag den här underbara låten!
en ny version av låten human. videon är grym.

 


nail polish love

vi kollade runt på åhléns idag, såg några skönheter. vill ha.
men ärligt talat, 150 kr för ett nagellack? tveksamt. kanske blir att önska sig i julklapp och antagligen försöka hitta i usa. men visst är dom fina?


färdig med fuffens

igår efter jobbet hade vi grym filmkväll med harry potter. vi kollade inte en enda hel film, men ändå! hade hur kul som helst med mina bästa kaniner. pizza och godis och annat tjockt. sen idag vaknade jag och åkte från stan till terapin och sen till stan igen för att träffa sophie och bella. nu är jag hemma och tänker inte gå ut igen. fy satan.

så jäkla snygg bild haha


16/11


inte jätterolig dag

sviiinmycket folk. kändes lite som högsäsong. huvudvärk och grejer.
imorgon är det bara sex timmar som tur är. i kylan.


team awesome <3 hjul på liseberg

mina finaste <3


orka se tjock ut?

måste verkligen börja träna igen och GÅ NER I VIKT
ser megatjock ut på den här bilden, ahhhh


ganska kallt idag alltså.

första dagen den här julsäsongen som det har varit riktigt sviiiinkallt. kan väl säga att det inte alltid är jättekul att jobba utomhus. men jag körde iaf med: linne, långärmad tröja, fleece-underställ, fleecetröja, jack, leggings, underställsbyxorna, överdragsbyxor, mössa, halsduk, strumpor, raggsockar, fingervantar och sen handskar över. det fungerade rätt bra, förutom att tårna ramlade av.

men vi har ju världens bästa arbetsledare som säger att vi får bestämma hur vi vill ha våra raster, för det var ganska lite folk idag, så det var onödigt att stå två i hjulet. så jag hade 2½ timma rast sammanlagt. fiiint. och dom som jobbar i huset mittemot, café typ, kom ut med varm choklad till mig när jag fixade växel åt dom.

inga nya avsnitt!

nä, inte ett endaste avsnitt får man njuta av idag. fy satan säger jag bara. amerikanarna och deras thanksgiving - VET DU VAD JAG ÄR TACKSAM ÖVER?? ATT FÅ TITTA PÅ MINA TV-SERIER UTAN UPPEHÅLL!!!! så lite ledsen är jag. men nästa vecka är allting som det ska igen.

sova nu då..

..upp runt elva imorgon skulle jag tro. kanske försöka ta en snabbis i stan innan jag börjar jobba, bara shoppa nödvändiga saker som balsam osv. har faktiskt varit riktigt duktig och inte köpt något onödigt! har till och med köpt riktigt nödvändiga saker som fluortabletter.. menmen! gonatt kära läsare!


repo men

jude law i huvudrollen tillsammans med forest whitaker i filmen repo men. i den kommande framtiden kan man köpa organ på kredit, men kan man inte betala så tar the unit tillbaka allt som är deras. typiskt nog hamnar mr law i en olycka och får ett hjärta som han inte kan betala. sen drar jakten igång. en ganska spännande film med ganska bra insatser från skådespelarna. fattar dock inte varför jude law har sån brittisk dialekt när allt händer i usa. aja.

betyg: 3,5/5


riktigt kass dag alltså

ingenting vettigt har jag gjort. hittade min nässkruv dock, bakom skrivbordet av någon anledning. det är kallt och eländigt. ska väl se film snart. sen fortsätta stta här och dö. jobba imorgon. blir nog ett extra lager under understället faktiskt. blir arg på den här dagen.

biljetter till håkan - got it.

håkan drar ju ut på en turné februari och landar tillslut i göteborg den fjärde juni. och där kommer jag och elsa stå och peppa. fint kommer det att bli. är galet sur över att jag missade honom i scandinavium, menmen! trädgårdsföreningen blir det nästa år.

alltså: AWWWWWW

har suttit och glott på videos med hundvalpar den senaste halvtimman. men den här hittade jag inatt! hur söta är dom inte?


så jävla coolt. fattar ingenting.

sånt här är så jäkla häftigt! jag blir fett fascinerad!
har alltid varit sån också, roligast var nog på nyårsdagen 07/08 när alla var bakis och låg på golv/soffa och kollade på tv. någon byter kanal till ett naturprogram och jag ligger där på golvet och råstirrar med lite halvöppen mun. så fascinerad var jag. haha. loves it. men det är så coolt!!!

jag är konstig. gillade inte alls naturkunskap i skolan, men tyckte samtidigt att det mesta var grymt coolt och ville veta hur allt funkar och sånt.


viktig & värdelös

kul att man kan känna sig viktig ena stunden och värdelös andra
har verkligen noll motivation eller energi
vet inte vad jag ska göra av mig själv
vill egentligen bara ta en sömntablett och sova så länge det går
och sen bara ligga i sängen så länge det går
och inte behöva jobba
inte behöva tänka
inte behöva känna

är bara så trött på allt det här

såna här dagar känner man sig rätt viktig

först nmi-möte från 9.00-15.30 ungefär - vi fick ge idéer om de nya grupperna - som hjulen delas in i!!! grymt värre. sen så fick vi självklart spåna vidare på våra idéer om förbättringar och annat. blir ännu ett möte nästa vecka innan jobbet. för nu går vi ju upp i femdagars-schema, och man får inte jobba sex dagar! woho! men riktigt trevlig dag :) sen var jag på kurs igen på mölndals sjukhus.

nmi-möte nr 2

here i come. kan inte fatta att jag är uppe..


easy a

komedi och romantik - ännu en klyschig amerikansk high school-film? nej, faktiskt inte. för det första är den annorlunda, mycket på grund av storyn - en vit lögn om att ha förlorat oskulden spins out of control, och rykten börjar gå på skolan. för det andra: skådespelarna! emma stone är underbar. penn badgley, amanda bynes, cam gigandet, lisa kudrow och bäst av alla - stanley tucci, som spelar pappa. den här filmen når nästan en fyra, men inte riktigt, tyvärr. men bra är den - så se den!

betyg: 3,5/5


i'm all right


saknar london!


vet ju vad jag valde back in the days haha


en av världens gulligaste har traderaauktioner

en jättegullig tjej har uppe lite grejer på tradera som hon vill bli av med :) ni kan väl spana in det?

going the distance

jag hade helt fel inställning till den här filmen. första gången jag såg trailern skrattade jag och tänkte: ärligt talat? men den var inte så dålig ändå. jag gillar inte justin long eller drew barrymore men de gjorde ett bra jobb. visst att filmen är lite klyschig, som de flesta romantiska komedier, men den är lite smårolig och fungerar som tidsfördriv!

betyg: 3/5


till elvira!

får man låna bilder på dig och lägga upp på t.ex tumblr som inspiration om man direktlänkar till din blogg? ja, absolut! :D

wäääh


snapes on a plane


dexter!

snyggaste introt ever.

men det jag tänkte säga var - OMG, senaste avsnittet!!!
vill ha nästa avsnitt nuuu.


is it monday?

vaknade för tjugo minuter sen, förvirrad.
visste inte vilken dag det var, fick tänka efter lite. går upp, känner mig heeeelkonstig i kroppen, känner mig lång.. knäppt. så sån är jag idag - förvirrad och allmänt borta i huvudet. menmen, man ska väl ha såna dagar också? tur att jag inte har något inplanerat.

shrek - forever after

betyg: 3/5


arbetshelgen är slut

äntligen! jag är trött.


fairly nuts

helt okej, men inget jättespeciellt.


känns inte som lördag

har jobbat hela dagen, en del folk var det. men jag är så tröööött just nu. bläh.

on tumblr!

jag har ingen tumblr, men det kanske någon av er som läser har?
jag submittade en bild på min tatuering till fuckyeahtattoos
och på bara två dagar har den fått över 900 notes! :D
det är ganska coolt tycker jag!


egentligen fattar jag ingenting av tumblr, men det är coolt!

nu ska jag jobba

överlever nog


harry potter and the deathly hallows: part i

bra film!! fast jag tyckte inte att dom kom särskilt långt :( men filmen kändes verkligen inte som om den var över två timmar lång. plötsligt var den slut. störde mig lite på skådespeleriet vissa scener, men jao. annars var den bra!

betyg: 4/5


ska se harry patter!!!

får flipp på att det är mörkt ute, blir sämst ljus på mitt rum.
orkar inteeeeee. ska se harry patter vid halv tio iaf. wooh.
men först hem till sonia och boka miami och ft lauderdale osv.
ciao bitches


så många nordiska filmer!

är det bara jag som upplever att det finns extremt många svenska/nordiska filmer ute just nu? både på bio och som kommit ut på dvd? jag har ingen kärlek till svensk film överhuvudtaget. så jag lär väl knappast se någon av dem, så vidare filmen i fråga får riktigt bra kritik. svensk film varken intresserar eller imponerar mig.

de senaste svenska filmerna jag har sett är nog låt den rätte komma in, flickan som lekte med elden och bröllopsfotografen, och innan dess det sjunde inseglet - endast för imdb. och det var för några månader sen. vad tycker ni om svenska och nordiska filmer? finns det någon film som imponerar?

the substitute

riktigt grym avsnitt av glee idag!


a thousand houses long

idag drog jag mig upp ur sängen tjugo i åtta. var på liseberg vid nio. nmi-möte (nöjd medarbetarindex) - som varade fram till halv fyra. vi klämde ju självklart in lunch - thaaii - och en liten fikapaus. det gick verkligen jättebra och nästan alla kom med bra idéer. möte nästa vecka också. man känner sig lite viktig nu.

sen har jag varit på kurs, fortfarande rörande bipoläritet och depression. riktade in sig på fysisk aktivitet, arbetsterapi och lite sånt. intressant! det var min spännande dag :) någon som gjort något kul idag?

scott pilgrim vs. the world

helt sinnessjuk film, mer eller mindre! på ett bra sätt!
jag älskar hur de har klippt och redigerat, effekterna är najs.
hade nog uppskattat den ännu mer om jag hade sett den på bio, på datorn i halvdan dvdrip-kvalité är det sådär. jag hade velat se mer färg, mer kontraster. men bortsett från det är det här en riktigt grym film. vad tycker ni som har sett den?

betyg: 4/5


the witches of bushwick

herregud!!
lite väl mycket drama för ett avsnitt.
hur ska det här gå?


ca$h

hur mycket tror ni att man behöver ha med sig i kontanter?
och är det någon som har visa ung och varit utomlands?


spotify!

fick en request rätt nyligen om att fixa en spotifylista med musik jag lyssnar på. det tog lite tid eftersom att jag inte riktigt har så mycket att lyssna på, samt att jag alltid brukar haka upp mig på musik och lyssna på samma låtar hela tiden. men nu har jag fixat en med lite blandat, ska väl försöka att lägga in mer med tiden!

klicka här: jessecupcake.blogg.se

körlektion

nu ska jag iväg. vill inte. bläääääh.

make up store eyepencils

jag har sedan tidigare två stycken som heter sparkling beach och tropical! de fungerar jättebra, har bara använt dem runt ögonen och inte på vattenlinjen. på sparkling beach står det "do not use inside eye" - kanske testar det någon gång ändå!


(bilder från makeupstore.se)

såhär står det om dem på makeupstore.se - Make Up Stores ögonpennor finns i två olika formler som båda har perfekt konsistens. Den med lång färgindikering är mjukare och oljefast, vilket gör att den sitter som berget på huden kring ögat och på locken, där det produceras olja. Den med kortare färgindikering är vattenfast och sitter kvar på slemhinnan i ögat, trots hög tårproduktion.

när jag frågade tjejen i affären verkade hon rätt lost, för hon sa att snowflake inte var vattenfast, men den har kort färgindikering. så jag vet inte riktigt. men hon sa att det bästa var att applicera en skugga i samma färg på kajalen, så ska den hålla sig på plats mycket längre. håller just nu på att testa det :)

utan kindpiercingar

var hos tandläkaren i torsdags och var tvungen att ta ut dom en stund.
knäppte kort på hur det skulle se ut utan dom. ser inte så farligt ut.


nytt i sminkväg

fick hem den här från tradera förra veckan :) typ oanvänd.

och så köpte jag den här idag! eyepencil, vit :) jag veeet att jag egentligen har shoppingförbud typ.. men min kompis hade en rabattgrej så jag fick 20% rabatt :) man får ju passa på!


nutella och jordnötssmör

jag älskar jordnötssmör. helst ska det vara skivad banan också. på rostade mackor. perfekt verkligen. men originalet från skippy's finns nästan inte kvar längre här i sverige. men i usa däremot!! mmm. ska köpa med mig hem. jag är jättesugen på nutella också, men så har jag gått runt och längtat samtidigt som jag borde undvika sånt. dilemma liksom. men nu hittade jag en artikel på aftonbladet - det är tydligen rätt bra att äta!!! (allt som står där är sant)

till nanna :D

sv: ja! ben & jerry's glassbar har öppet nu under vintern också :) så det är bara att åka upp till tornet och äta glass.. och så kanske spela lite på chokladhjulet om jag står där.

andra dagen!

fortfarande mysigt. jag älskar öppningsgänget.
alla är underbara. sen fick jag ju stå inomhus idag, lugnt vare.
ska snart slänga upp lite bilder från igår. :)

kulpåhjulijul

har varit en riktigt mysig dag. har världens bästa öppningsgäng <3 sen kan man ju alltid hoppas att man får stå med roliga personer, men man har ju inte alltid tur. vi har ju fått underställ i fleece som är sviiinmysiga! som vi dessutom får behålla sen när julen är slut. imorgon står jag uppe i tornet, så där blir det nog bara piké. fiiint.

5 miljoner ljus!!

försöker se normal ut. jobba jobba.


imorgon är det jul igen

imorgon drar jul på liseberg igång igen! tredje julen för mig!
det kommer att bli mysigt faktiskt, det är en hel del underbara människor som ska jobba och de flesta gäster är trevliga och lugna under julsäsongen till skillnad från sommaren. men i år blir det varken dumle eller daim, utan godis och chokladen!!! chokladen = tornet = inomhus = mjölkchoklad & schweizernöt = det här kommer att sluta illa.

jag kommer att se ut som en tomte hela julen.
ni får gärna hälsa på! jag jobbar varje öppetdag.


såååå trött.

wah. jag vill sova hahaha.
jag sover alltid, hela tiden.
finns ju inget bättre att göra.

:(

filmkväll igår

galet brutal och badass. den är inte särskilt seriös, and i love it.
betyg: 4/5

rolig. mycket sex och lite droger.
betyg: 3/5

dålig! kassa skådespelare och sånt.
betyg: 1/5


2 månader kvar

det kommer att gå fort. kommer ju jobba fram till jul, sen är det nyår och sen är det bara en vecka kvar. fiiint.

har inget att säga just nu

sorry

sova är min hobby

loves it. nu ska jag på kurs dock. ciao.

ny kategori!

jag har ganska många kategorier, men det är bra tycker jag. då hittar man saker lättare. den nya kategorin heter resa, det kommer inte att bli överfull, för så mycket pengar har jag inte. men resan till usa ska självklart bli placerad där. vi hade ett litet planeringsmöte idag och kom fram till väldigt mycket!

tre av våra planerade aktiviteter:

disneyland!

universal studios!

six flags magic mountain!


köpte förra veckan!

den här fina från h&m som jag visade för ett tag sen :D mysig!


snö?

ja. det är snö utanför. inte okej. JAG VILL INTE.
fast om det håller i sig kommer väl julstämningen också.
och jag börjar ju jobba på fredag.

kallt.. bläh. :(

glamour kills.

underbart. hur fin är den inte? och den svarta är enkel och fin.


ung & bortskämd

åh herregud vad jag skrattade. såna äckliga ungar.
hur lyckas föräldrarna? jag vet att jag är lite bortskämd, men det där är ju i en klass för sig. egentligen borde de ha blivit ihopträngda i ett mindre hus. och verkligen inte fått lönen för jobbet de gjorde. någon annan som såg det?

finns att se här om du missade det!

shoppingförbud!

nu är det dags faktiskt. från och med idag har jag shoppingförbud fram tills vi åker till usa. två månader alltså. men med vissa undantag!

1. julklappar
2. en tripp till gekås
3. nödvändiga saker (typ schampo och sånt)
4. septumkeeper och nässmycke


(sophie hälsar)

i found it!

hittade turkosa kängor från dr. martens! tyvärr hittar jag dom bara på ebay. och jag har inte cash just nu. eller jo, fast jag ska inte köpa grejer. damn it.

frost och elände

fick fyra timmar sömn inatt. woho.
och snart ska jag gå ner till bilskolan. hataaaa.
sen ska jag och mamma träna. fint.
och ikväll kommer sophie hit. finast.

men jag har planer för veckan!
har ni några?

jag bjuder på den


snog, marry, avoid

ett program från BBC Three. kul tidsfördriv! många trashiga människor. haha.


drömde om dr martens

vill ha!! men ska tvinga med de andra när vi är i usa till affären i new york!

men, back to the dream. önskade att jag hade rosa.. och sen kom jag på världens bästa idé.. de borde göra turkosa kängor! och folk tyckte att jag var knäpp som ville ha det.. men hur snyggt hade det inte varit? GOD DAMN LIKSOM. photoshop fixar allt.


the loved ones

en australiensisk skräckfilm. inte så läskig, mest galen.
kunde ha utvecklats mer, vissa saker verkar helt felplacerade även om de faktiskt hör till filmen när man kollar närmre. men ja, knäpp film helt enkelt.

betyg: 2,5/5


terminator

vid det här spelet var jag och emma fastklistrade i onsdags! så galet roligt. vet inte om det är för att jag är såpass våldsbenägen och galen, men att skjuta på terminators var fiiiint. om ni ska till liseberg - SPELA DET.


missar håkan hellström :(

sorgligt är det! han spelar på scandinavium ikväll.

fest


hidja kids hidja wife APP

jag hade lätt velat ha den appen


jag har en otränad rygg

enligt en anonym som kommenterade min tatuering. hahahaah. loves it.

idag är det fredag och jag ska antagligen ut och göra stan osäker.. typ. har inte varit ute på lääänge. inte riktigt min grej. men nu blir det väl att äta frukost och lite så.

funderar allvarligt på shoppingförbud

jag har många sparade bilder på grejer som jag vill ha. här är allt ifrån gina tricot. det är inte ens någon idé att lägga upp resten för det är en del. men nu håller jag på att rensa bort det mesta! bara det viktigaste ska finnas kvar. jag är skadad, jag är beroende av att köpa kläder. någon som har samma problem?

grejer från h&m.


NEW FROM LAZY OAF!

hur söt är inte den här tröjan? fanns i gult med!
synd bara att den kostar 65 pund. men den är naaajs.
hamburgertröjan och mimmikjolen är cuute! inte nya dock.


sitter på teorin just nu

det är antagligen jättekul.. heh.


dagens outfit - very fashionable


mardrömmar!!

inatt drömde jag hemska drömmar.
den första var om zombies - troligtvis eftersom att jag såg första avsnittet av the walking dead igår innan jag skulle sova. den andra var om spindlar, ewww. drömde att det var en jätteäcklig och snabb spindel som sprang runt och vi kunde inte få tag på den. sen när vi äntligen smällde till den så kom massa spindelungar ut och var lika snabba och äckliga. blääääh - läste en FML förra veckan som var ungefär sådär. samt att vi spelade galna spel i spelhuset igår.

nä, spindeldrömmen var värst. hittade en spindel som jag dränkte igår också. DIIIE.

JAG HAR BILJETTER TILL HARRY POTTER

oh yes indeed. den 18e november.
blev ju en hel del förvirring om datum, det var ju tänkt att den skulle ha premiär den 19e - sen var det tydligen den 18e, stod det överallt. men nu är det den 17e som gäller! fast det fanns inga bra platser kvar vid den sena visningen, så vi håller fast vid den 18e. är man bioklubbsmedlem kan man boka idag! :)




vi kom 3:a i tipspromenaden!

så jag fick skumtomtar! nomnom. nu är julen här.


först kurs, sen julintro!

julintro på liseberg alltså. hämta kläder, skriva kontrakt och sen spelhuset!!


alltid skönt med massage

vill ha massage varje dag. wäh. gratis helst.
men mamma betalar så det är fint det med.

gossip girl - war at the roses

i det här avsnittet höll jag på att dö av mr westwicks snygghet.

och slutet!! OMG!


crazy about sudoku

min mamma är gullig! jag har blivit galen i sudoku. har det i mobilen,
så om jag inte kan sova löser jag några stycken! och nu har jag en hel tidning att underhålla mig med. försöker lära min mamma också. haha.


usch. nej.


VARFÖR SKRIVER MAN SÅNT HÄR????


vampy


inception

årets största snackis och mycket möjlig oscarsvinnare känner jag på mig.
det gäller att hänga med i den här filmen - en dröm i en dröm.. i en dröm. men det är alltid mycket action, mycket som händer och scener som lämnar en aning förvirrad. särskilt slutet. det som gör den här filmen så bra är mycket tack vare skådespelarna - leonardo dicaprio, ellen page, joseph gordon-levitt, cillian murphy och marion cotillard. jag gillade den!

betyg: 4/5


love the way you lie

det här är egentligen inte alls min typ av musik. gillar inte eminem.
men jag har lyckats få låten på huvudet och videon är ju bara sååå najs. megan fox och dominic monagahn. MUMS.


måndagsträning

fullsmockat på gymmet. men skönt att få träna.
har faktiskt planer för den här veckan, onsdag har jag fullt upp.
torsdag har jag också lite grejer att göra. sen vet jag ej.
har ni något spännande planerat?

slänger in ett citat

av en pojke vid busshållplatsen förra veckan.
han var rolig.

"utan fantasi är inget möjligt"


RSS 2.0