NYGADDAD TJEJ!

här sitter jag, med en aning svidande fotled.. men åh så fint det blev!

sneakpeak
- gjord av den talangfulla miryam som flyttar för att bli lärling någonstans i landet! helt sjukt vad bra hon är för att vara nybörjare om man säger så :) jennie fick sig också en tatuering på foten och så blev det varsitt hjärta bakom örat! jane fick rosetter på handlederna innan hon var tvungen att lämna oss i göteborg. kommer absolut att låta miryam tatuera mig igen någon dag!

nu har jag min första - och andra - tatuering :D
mamma tyckte att den blev fin!

fullt upp idag?

tror det, eftersom att jag inte drog till stan igår kanske det blir efter vårt lilla äventyr som jag snart ska bege mig av till! sen kanske vi ska till liseberg också - fast partille cup har dragit igång och då är det inte jättekul att vara i stan - och min kusin flyttar iväg till frankrike.. ja! planerar att få lite sol också på vägen.

har inte sovit alls

jessica är peppad inför morgondagen

kommer antagligen inte att kunna sova!!
ska upp och ta bussen om sju timmar
aspepp :D

ska tydligen in till stan och chilla




BREAKING DAWN

gissa vem som läste ut breaking dawn inatt?
gissa vem som grät och hade spasmer i hela kroppen?
jag såklart

jag antar att de flesta redan har läst ut den, men jag ville inte att den skulle ta slut. det var nog därför det tog så lång tid för mig att få klart den. åh. seriöst. jag tänker inte spoila för någon av er som inte har läst den.. men... AHHHHHHh. dog lite hela tiden. läs den, nu.

twilight, new moon, eclipse, breaking dawn.

jag är kär

cobra starship ft. leighton meester - good girls go bad


loves it!

tänkte ta en shoppingdag imorgon


slösa pengar och så vidare, låter bra? mhm

hey, give me space so i can breathe!

efter några dagar fulla med att umgås med folk, dricka lite alkohol och ta sig fram och tillbaka lite överallt är jag trött. jag behöver mitt utrymme. jag älskar er alla men jag klarar inte av att vara i er närhet dygnet runt. behöver utrymme så att jag kan flippa ur om det behövs.

den här staden gör mig galen igen. trodde att en sommar i göteborg skulle kännas bra, men det känns inte mer än okej. alla känner alla och jag vill inte träffa alla. det blir bara mer och mer påfrestningar för mitt psyke. klarar inte av att vara i ett hav av människor men ändå känna mig så jävla ensam och vilsen. osynliga krav från alla håll och kanter. ångest som man inte får släppa ut. jag får nästan klaustrofobi.

och jag kan inte ta hand om alla. jag kan inte stötta alla som behöver det. inte när jag själv är så förstörd. och ibland orkar jag inte lyssna och ibland orkar jag inte trösta, men jag gör det ändå. jag kan inte ta ansvar för människor som borde vara på god väg att redan växa upp. allting serveras inte på silverfat. man måste prioritera vissa saker när man lever på bidrag.

jag vill göra så mycket mer än vad som är möjligt. jag vill rädda världen. men det är nog redan försent för det. vad ska jag göra med mitt liv? jag har inte ens en karta som kan vägleda mig. jag tror att jag är menad för större saker än vad som väntar. jag tror att sverige är alldeles för litet för mig.

och jag är trött på killar och på känslor. vill skära upp min bröstkorg och slita ut mitt hjärta så att man slipper tänka och må dåligt över någon som bara tynger ner en. jag vill känna att jag lever, men just nu är allting bara påfrestningar för själen.

vill stanna hemma från usa i augusti


jäääävlar :(((

ska tatuera mig på tisdag

antagligen, hihi. lagom impulsivt och bra.

space invaders in the air




the king of pop är död


som ni alla antagligen redan har hört - alla pratade om det på krogen igår
sånt är livet.. eller kanske döden?

idag är det metaltown för alla hårdrockare

själv ska man inte dit och vet inte vad som händer idag

igår var kul. vi började med att åka till kåsjön - åka ner till allum, köpa ny ögonskugga och glitter, handla på systemet - åka tillbaka till kåsjön för att sola, dricka och bada, jag badade!!!! första gången för iår. sen hem och byta om och sminka sig och sen in till stan. chilla, äta och dricka och lite sånt och sen drog vi till sticky och där var det fest. sen blev folk lite för fulla och utslängda och vi tog svarttaxi hem. spännande kväll måste jag säga.

cravingssssssssssssss

TOPSHOP is to die for

funderar seriöst på att ta mina sparade pengar och shoppa loss
jag måste ha usa-brillorna och usa-hotpantsen och gärna resten också

åker till ullared och tar med mig dennis hem :D

på torsdag eller fredag nästa vecka
sen åker han med till hultsfred på måndagen
jag känner peppen!!!


ge mig en massage

jag behöver någon som kan knåda mig som en deg

tänkte gå upp tio idag, kunde inte lämna sängen förrän tolv. gick ut och la mig i solen, men var helt utmattad så jag gick in igen och sov en timma i mamma och pappas säng. sen var jag fit for fight, mer eller mindre, gick ut och la mig i solen igen och läste ett kapitel i breaking dawn!!! fortfarande inte klar med den, har aldrig ork att läsa. sen in till stan och vara där hela kvällen. gått runt i short och linne och trots att klockan snart är tio är det inte kallt än. äntligen sommar.

100 prenumeranter!


coolt tycker jag :D

någon som har planer inför veckan? jag ska nog vara social och utomhus så mycket det går. längtar efter att få ligga och steka lite i solen. nu är det ju west coast riot och metaltown och då kommer göteborg vara fullt av människor!

roskildefestivalen 2009


pet shop boys, oasis, coldplay, kanye west, nine inch nails, slipknot, fever ray, håkan hellström, mars volta, mew, social distortion, lily allen, glasvegas... skönt att dom inte har några stora artister som kommer då. (hoppas ni förstår ironin - fatta att kunna boka band som coldplay och oasis till en festival!!)

avundsjuk på dom som ska dit

en lång dag i hus&hem

hjulet som jag hatar mest av allt ungefär
det gick bra, lyckades hitta vinster och sånt
en seg dag, hade feting huvudvärk mot slutet och ville bara gå hem men fick stå och plågas istället. jag får väl nöja mig med att jag förhoppningsvis kommer få minst femhundra spänn för dagen. träffade justine och sen michelle. annars har inget speciellt hänt. folk som vunnit stjärnvinst har valt högtryckstvätt.

och ryktet är förövrigt sant, vi kommer inte få skjuta mynt mer för att besökare har klagat på att vi behandlar pengarna respektlöst. hilarious tycker jag, då det snarare är besökarna som behandlar pengarna respektlöst genom att spela bort dom. tror inte att enkronorna om vi skjuter ner i lådor har så mycket känslor - men vad vet jag? till helgen kommer det vara slut på skjutandet. tror folk har mer nöje än missnöje med att vi skjuter pengar faktiskt, vissa frågar till och med om de får göra det själva. löjligt.

ont i hela kroppen, från topp till tå.

jobba 15-22.30


det här falska leendet ska hålla hela dagen

storsjöyran 2009 - lady gaga & mew


jag blir avundsjuk! kunde inte hultsfred bokat dem också?

biohazard

mitt saliv

har samlat saliv idag, mamma skickar upp det till stockholm imorgon.
för att vara säkra på mina värden angående sköldkörteln.

the first of the gang to die




sista låten som spelades var the first of the gang to die, som nog är min favorit. konserten bestod av nya och gamla låtar plus lite the smiths. och jag hade inte hört några låtar från den nya skivan, men bandet var jätteduktiga och morrissey är lika bra på live som på skiva. det var coolt att se en sån legend som morrissey.
betyg: 4/5

vattenmelon är sååååå sommar


sätter på ett så falskt leende som det bara går


det här fungerar inte någonstans
hjälp?

morrissey @ lisebergshallen


ska bli kul :)

make up store


idag använde jag presentkortet jag fick av min syster och hennes pojkvän
blev tre nya ögonskuggor, en ögonpenna och så blev jag medlem vilket var lika med 10% rabatt och en ögonskugga på köpet! hon slängde med en pennvässare också. fint.

jag älskar människor

ibland kan man inte göra annat än att skratta åt deras idioti
men det finns ju fina människor också
och en del av dem läser min blogg - så puss på er :)

konstant ångest

jag är inne i någon dålig period just nu
ångesten kommer hela tiden och jag försöker dämpa den
men tillsammans med smärta och irritation och allt annat
så går det inte särskilt bra

tabletter fungerar inte.. inte för att jag får några förutom atarax - "ta två!" - och stesolid som jag bytt till mig. jag vill ta en skalpell och skära upp min mage och bröstkorg så att jag kan hitta cancersvulsten på min själ och skära ut den. jag klarar inte av såhär mycket ångest. men nej, jag får klara mig själv. blanda min ångest med tabletter och alkohol. för inte gör psykiatrin någonting. och så ska man jobba på tisdag.

jag fryser. och mitt huvud dunkar. livet är underbart, huh?

zebra mahjong på facebook

mitt nya tidsfördriv

firade midsommar med tacos och tårta

var sjukt opepp på morgonen, sen tog sig jane hit med hur mycket mat som helst. vi började göra tårta och tacos. blev hur gott som helst. sen fick vi sanna att komma hit, vi dansade till stampa med leroy och sen kom chris. käkade tårta och tvingade i mig lite vin. tårtan blev asgod!!! och tacos kan man ju aldrig säga nej till.

stannade uppe till halv sju imorse och lekte jag har aldrig, det blev en bra midsommar ändå. :)

ännu mer värktabletter

jag har fortfarande ont, är fortfarande svullen och har tydligen ett blåmärke där också. jag orkar inte. samtidigt har jag så mycket ångest att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv. väntar mest på att mamma och pappa ska åk så att jag kan få ha ångest ifred. skrika och gråta. jag vill kasta saker i golvet.

just nu kan midsommar dra åt helvete, men jag hoppas att ni får det trevligt.

alvedon, stesolid, zopiklon.

vet inte om det är smärtan i munnen som är jobbigast
eller ångesten som bankar på insidan
lägger allt mitt hopp på tabletterna nu

lämnade min säng vid halv sex idag, och just nu vill jag inget annat än att sova och vakna upp smärtfri, ångestfri och peppad. men chanserna för det är inte jättestora. suck.

mamma misshandlar sin canon eos 1000d


bara lite irriterad tjej

får se hur det blir imorgon med midsommarfirande
jag peppar inte

dagens shopping!


you can read me like an open book

det är nästan löjligt hur exakt ett personlighetstest kan stämma
fyllde i två stycken test förra gången hos psykologen och idag ställde hon lite frågor utifrån resulaten. nu vet vi vad jag behöver hjälp med i alla fall och jag ska göra ett större test i början på juli. det är nästan sjukt hur exakt allting stämde in på mig bara utifrån de två testen som jag gjorde. hon tyckte att jag bland annat behöver lära mig att slappna av till skillnad från de flesta i min ålder som behöver ta lite mer ansvar och liknande.

jag är precis lika svullen som jag var igår trots att jag testade att kyla ner med både fryst pastasallad och ris.

vill inte se ut som rumer willis i halva ansiktet.

tandis sa att det skulle vara så :( kul

mamma tror att jag har inflammation

jag vet inte riktigt vad jag tror!
svullet är det i alla fall :(

så det kanske blir tandis igen imorgon,
och sen psykologen och sen stan med jane!

har varit social och färgglad


och fortfarande svullen,
nu ska jag försöka äta spaghetti och köttfärssås..

svullebulle i ansiktet


jag är inte skev, bara väldigt svullen just nu :(

privileged


loves it! en serie att se om ni inte har något bättre för er
och gillar serier i stil med gossip girl :)

bjuder på två bilder från helgens fest




jag blev visst opererad

mer eller mindre, förra gången var ingenting mot det här!
bedövningen sitter fortfarande och jag känner inte av halva ansiktet. dom sydde ihop i munnen också. gav mig massa värktabletter. kändes som om jag skulle dö när jag låg där, som i hostel. slipmaskin och borr och allting. får inte utöva någon fysisk aktivitet på några dagar. ska gå på värktabletter nästan hela veckan. kommer inte att bli roligt sa hon. heh.


jag hatar spindlar

och spindlar älskar mitt rum
hade nyss två stycken här!!! på samma gång!!!
den ena råkade jag mosa när jag bara skulle fånga den under en skål
den andra gasade jag ihjäl med hårspray, rengöringsmedel och insektsspray

update: självklart kom det en till, snart flyttar jag

true blood


en helt okej serie, har sett klart första säsongen av den nu :)
sveriges egna alexander skarsgård är med och spelar vampyr

imorgon ryker en till tand


ser inte direkt fram emot det, men vad ska man göra?
är sugen på att dra igång med att träna imorgon också
och shoppa lite, hihi. hoppas på bra väder. jag vill sola.

sovit halva dagen

efter 13 år av skola så behöver man vila upp sig

igår kollade vi på film - the international, helt okej tidsfördriv men inte svinbra. sen åkte jag och wille hem till sandra där det var fest på gång. trevligt trevligt. sen efter några timmar åkte jag hem och däckade skönt i min säng efter en mysig fylla. tänkte se privileged som börjar på kanal5 idag om fyrtio minuter!

vad har ni gjort i helgen?

mmm nu ska jag ta atarax

så att jag inte får ångestattack
ska ta två!!!! för jag får inget annat

svaren, del 2!

vad brukar du lyssna på för musik? Vad är bästa sommarmusiken för dig?
jag lyssnar på allt möjligt, från lady gaga till enter shikari. gillar lite electro-rock-pop-glad-musik. som en trogen göteborgare måste jag säga att den bästa sommarmusiken för mig är håkan hellström, det är glädje och festival och dans. allt på samma gång. lyssna på glad musik på sommaren!

saknar du hogwarts?
klart som fan att jag gör, haha. bonusar och stickys.. girlwizard, köpa drakägg, uppmuntringsbesvärjelser.. vem vill bli galleonär! good times. har min hogwarts.nu tisha kvar någonstans i gaderoben! mmm älskade att hänga i korridoren och använda smileys 8)))) men man går vidare!

har du varit i Lund nångång? NÄR KOMMER DU TILL LUND???
har nog inte varit i lund nej, men malmö - där har jag varit! jag får väl köra roadtrip någon dag och åka runt i vårt avlånga mellanmjölks land och hälsa på.

inget illa menat, men om du nu mår så dåligt och det liv är lite nere på botten, varför tar du inte tag i det?
tror att det är lättare sagt än gjort. särskilt om nu min psykiska hälsa beror på sköldkörteln för då hade det inte spelat någon roll vad jag själv hade gjort. jag har tagit tag i det så gott jag kan genom att börja på antidepp, gå i samtalsterapi och psykolog.. man kan inte göra så mycket själv. jag har inte varit med om något trauma eller blivit utsatt för våld, depression och problem med sköldkörteln ligger i släkten och jag tror att det mesta är biologiskt. det är svårt att hitta energi när man inte har någon kvar.

Varför har du blondt hår? Ångrar du någon gång att du färgat ditt hår blont? har du några planer på att färga ditt hår i någon annan färg/skaffa förlängning etc? Om du fick ha ditt hår på vilket vis som helst, hur skulle det se ut?
mitt hår är inte längre blont! och jag ångrar inte direkt att jag färgade det - man måste testa allting och jag blev ju trött på svart. men klart att det inte var jättekul att bleka sönder håret. jag har ju nyss färgat det brunt och tänker nog testa en del färger till innan jag dör. får se vad jag trivs bäst i, saknar det svarta men jag saknar inte att färga utväxten som jag fick hela tiden. så färga fler gånger blir det verkligen - hade velat testa någon extrem färg som turkos typ. jag har testat förlängning och är inte jätteförtjust i det. vill hellre ha naturligt långt hår! om jag hade fått ha mitt hår på vilket sätt som helst skulle jag nog valt att ha som victorias secret-modellerna - långt, tjockt och vågigt!

har du nångång bantat? va gör du för att hålla dig i form?
har aldrig bantat och jag gör inget särskilt för att hålla mig i form. jag är inte ens i form ju! ska försöka komma igång med att gymma igen så snart jag orkar! man fick väl inte ig i idrott för ingenting.

om man ser dig ute, får man krama dig? gillar du när folk som känner igen dig kommer fram?
det är kul om de har något positivt att säga! och klart att man får krama mig så länge man inte bär på svininfluensan så är det lugnt :) hört att jag är helt okej på att kramas faktiskt. men det är kul att få uppskattning av folk, fast jag är lite blyg och säger nog inte så mycket haha.

favoritfilm/filmer?
sagan om ringen!! alla i trilogin. älskar det mesta av tim burton och johnny depp får gärna vara med; big fish, edward scissorhands, corpse bride, nightmare before christmas.. tycker om pirates of the caribbean också. donnie darko. the notebook. älskar napoleon dynamite! älskar disneyfilmer också och hitta nemo!

vart har du köpt dina rosa heartshaped glajjor?
de är från misssmith.se :)

vilken är din favoritaffär? Var shoppar du helst kläder, både online och i butiker? vart köper du dina söta kläder? tips på nån rolig söt klädaffär?
när jag shoppar i butiker blir det oftast gina tricot och h&m, finns inte så mycket att välja på här i sverige. topshop har mycket fina kläder men det är ju rätt dyrt där i jämförelse med andra affärer. annars brukar jag beställa lite tröjor från internet, babycakes och johnny cupcakes är väl två av de affärer där jag har handlat. i usa köpte jag de flesta söta tröjorna på delias och hottopic - så jag lär komma hem med en extra resväska i år igen tror jag. misssmith.se har rätt mycket söta accessoarer och hottopic har mycket kläder som även finns i plus size :) tyvärr så kostar det ju lite extra när man beställer kläder från usa med frakt och tull. annars tycker jag att forever21 har mycket fint! fast jag har aldrig beställt därifrån men gör nog det snart :)

brukar du sy om dina kläder?
det enda som jag helt själv har sytt om är t-shirtar till tubtoppar, min mormor har hjälpt mig också, både med det och att sy in några jeans. men jag har planer på att lära mig att sy och fixa till kläder! har jättemånga idéer så vi får väl se hur det går :)

när du sökte jobbet till liseberg, vad ställde de för typ av frågor på intervjuen? ska du jobba i Liseberg i sommar igen? har du jobbat med något annat innan?
jag fick jobbet genom kontakter, så jag gick aldrig på någon riktig intervju som de flesta andra gör när de söker. jag ska jobba i sommar igen! daim, center, film och dumle/geisha hittar ni mig i! jag har inte jobbat med något innan. bara praoat på dagis, rusta och sånt.

Har du några hemliga "obsessions"?
det tror jag inte, mina obsessions är väl mest tv-serier.. choklad och godis.. älskar mjölk osv. men hemliga? näe. tror inte det.

Jag undrar hur det känns att nästan vara lite internetkändis, är det något du tänker på? Och hur tror du det kommer sig att ni i ert gäng har blivit lite kända om man nu ska använda sig av det ordet?

det känns rätt konstigt, att vissa människor som man aldrig har träffat känner igen en på stan och sånt. det är inget jag tänker på tror jag i övrigt förutom när folk kommer fram och frågar om man är "den där cheerupemokid". och jag har seriöst ingen aning om hur det blev som det blev. kanske har det med utseende att göra, kanske att jag har varit medlem på bdb såpass länge och varit aktiv med att lägga upp bilder.. vet inte hur jag lyckats få så mycket uppmärksamhet på olika sidor som jag varit medlem på. en blandning mellan att vara aktiv och att se helt okej ut kanske?

varför har du bytt stil? eller hur man nu ska formulera den frågan. förut var du mera svartklädd och alternativ, haha jag kommer ihåg dig i "svensk emo" videon på youtube. nu är du mer färgglad tycker jag :) var det för att du tröttnade på det?
jag tror att man utvecklas som person och då utvecklar man sin stil också, det har väl inte varit att jag direkt bytt från att vara poppare till att bli punkare och sen fjortis, utan det har mer varit en utveckling. först lite mer svart och alternativ, sen upptäcker man vad man gillar och inte gillar.. hittar nya kläder och inspiration.. jag älskar färg och att klä sig lite mer färgglatt är väl ett sätt att uttrycka det på. men vissa dagar när jag inte orkar så går jag runt i jeans och linne.. så nu på senaste har det nog att göra med att jag inte har orkat fixa mig. och för att det är tråkigt väder.

Om du fick ändra stil till vilken annan som helst, skulle du fortsätta ha så som du har, eller ha något helt annat?
jag skulle väl fortsätta i samma riktning men köpt mycket mer kläder att variera med. lite rockigt blandat med färg. önskar att jag hade någon stil liknande audrey kitching, raquel reed och åt det hållet. vill ha massa pengar att spendera och hade velat ha tillgång till andra affärer än de här i sverige så att jag kan fixa till min gaderob så som den borde vara.

och har du funderat på att skicka in nått till dagens outfit?
klart man har funderat på det men det finns så många andra som har sjukt mycket skönare stilar än vad jag har! så därför har jag inte gjort det :)

Vad letar du hos en partner? hur ser din ideal kille ut/och är i sättet? vill du träffa nån äkta kärlek nu eller längre fram? saknar du nåt ex ibland?
jag vill ha en partner som har förståelse för mig och mina behov, någon som försöker förstå och stötta mig när jag behöver det. personen ska vara ärlig och snäll. gärna ha samma humor och gilla liknande musik&film. jag vill ha någon som ger mig uppmärksamhet och som man kan ligga och mysa och prata med en hel natt. något åt det hållet iaf :) på utseende hade det varit en kille med fina bruna ögon, längre än mig, mörkt hår, gärna några år äldre.. tatueringar och piercingar är helt okej. en skön stil är också najs. fint leende. är det ed westwick så är det helt okej för mig, hihih.
jag vill nog träffa den äkta kärleken lite längre fram, så att man har chansen att uppleva lite fler saker. men kärlek är trevligt att ha så om den skulle komma nu hade jag inte sagt nej. ja, jag saknar nått ex ibland - det är svårt att inte göra det när personen i fråga är en bra människa.

vad letar du efter hos personer du vill ha som vän/kompis?
lojalitet. någon som inte alltid sätter sig själv först. någon som försöker stötta en när man har det svårt. någon som tycker om en för den man är och accepterar att man är på det sättet. någon som kan muntra upp mig och någon som jag kan prata med om det mesta. jag har redan hittat mina vänner som har allt det där <3

vem är snyggast av kristen stewart och emma watson?
emma watson

vem är din förebild?
vet inte riktigt om jag har någon förebild, ser upp till mina föräldrar gör jag ju. och till mina vänner. men en särskild förebild kan jag inte komma på just nu..

Har du celluliter? Har du mycket? Hur får man bort sådana?
alla kvinnor har väl celluliter och jag har en del på mina dallriga lår! ingen aning hur man får bort dom men det är ju naturligt att ha dom där! till och med kändisarna har celluliter..

vilka är dina starka sidor? vad är du nöjd med hos dig själv?
mina starka sidor är nog att jag inte ger upp och att jag kämpar trots att det är svårt. jag är mig själv så mycket det bara går och faller inte för grupptryck, jag försöker ta ansvar och vara snäll mot de flesta. jag tror att jag är en bra vän, försöker lyssna på det andra har att säga. vill de flesta människor gott. tycker att jag har bra åsikter.. jag är äkta. jag vet inte riktigt, haha. till utseendet är jag nöjd med mina ögonfransar och min ögonfärg - för det mesta, ibland är jag nöjd med mina bröst, mina ögonbryn.. handleder.. typ!

hur orkar du vara duktig i skolan trots att du mår så dåligt?
jag tvingar mig själv att göra saker även om det är natten innan någonting ska in eller veckor senare..kan inte påstå att jag har vunnit så mycket på det förutom betyg. någon energi har jag ju inte kvar i kroppen. jag tvångsskriver de flesta arbeten och jag har väl tur som är lagom begåvad och att trots att jag mår dåligt lyckas få vg på saker som jag gör halvdant. sätter väldigt höga krav på mig själv. och det är väl det som gjort att jag fått såpass bra betyg. sen har jag haft mycket hjälp av mina föräldrar och lärare med att skjuta på deadlines och få stöd, det är viktigt.

varför verkar du så sur ibland mot folk som kommenterar, och varför svarar du ibland inte alls?
jag vet faktiskt inte. vissa tycker att jag verkar sur bara för att jag inte skriver smileys hela tiden. men jag kan vara sur om det är folk som kommenterar och inte har något vettigt att säga utan bara försöker klanka ner på en. ibland svarar jag inte för att jag helt enkelt inte har den energin som krävs. men jag uppskattar verkligen alla kommentarer och respons som jag får. men ibland klarar jag inte av att ta tag i allting.

ska du se Placebo och Muse i höst?
tveksamt! vi får se vad hösten har att erbjuda innan jag kan säga något :)

när ska du lägga upp smink-bilderna?
jag vet inte om jag ens kommer göra det. jag känner mig så.. töntig på något vis. för jag kan verkligen inte allting om smink och hur man gör och jag har knappt några penslar alls. isåfall bjuder jag hellre på lite tutorials från youtube som jag har fått inspiration ifrån. där finns proffsen!

vad gör du när du bara vill lägga dig ner och dö? några tips hur man pallar upp igen?

mycket socker. choklad fungerar ibland. alkohol i andra fall. önskar att jag kunde uppfinna något lyckopiller men ja, jag vet inte riktigt vad man ska göra. man får försöka kämpa sig igenom det. väga fördelarna med nackdelarna. tillåta sig själv att må dåligt och är det riktigt illa borde man söka hjälp. när jag får ångestattacker så gråter jag, det brukar fungera rätt bra. efter att ha flippat ut och varit hysterisk blir man lugn, trött och lite lättad av att ha fått ut lite av det som stressar upp en. eller lyssna på någon bra musik.

du har skrivit ibland (eller det kanske var längesen) om att du tycker du är tjock och inte tycker om ditt utseende men du är ju en av världens snyggaste personer tycker jag, jag undrar bara tycker du så om andra personer också om dom bara har nåt litet fel för du verkar leta upp dina fel typ..?
jag tycker inte så om andra personer. jag är självkritisk och letar konstant upp fel med mig själv och förstorar upp allting. min självbild är inte särskilt bra. jag kan tycka att människor som har fräknar är hur söta som helst men när det gäller mina egna fräknar så är det tvärtom ibland. jag har komplex. jag ser perfektion i alla andra förutom mig själv. och om någon påpekar något med mig så förstorar jag upp det i huvudet och får ännu mer problem med självbilden. jag har komplex för mina öron bara för att folk har påpekat hur små de är.. sen har man ju blivit aningen hjärntvättad av media som säger hur man ska se ut för att vara bra nog. men det är något som jag ska jobba på - att acceptera mig själv.

ångrar du att du blev tillsammans med marcus?
Vad såg du egentligen hos marcus när du var tillsammans med honom?
jag ångrar det inte direkt, jag är väl arg på mig själv för att jag litade på honom. sa till mig själv att inte skaffa ett till långdistansförhållande då jag vet att det tär mig på något extremt när jag mår dåligt. och han sa att han skulle flytta ner till göteborg för min skull. men det hände aldrig. han var aldrig det stödet som jag behövde. trodde att han kunde vara en hand att hålla i men det visade sig att det inte riktigt var så. man kan inte styra sina känslor, jag blev kär. han har bra sidor också och hade jag vetat med säkerhet att han hade varit en player hade jag aldrig blivit ihop med honom.

Vad är det som gör dig riktigt lycklig?
på studenten var jag riktigt lycklig, känslan av lättnad och allt var så overkligt. något man väntat på länge. jag brukar bli lycklig av konserter med band som jag älskar. och om man får dela den upplevelsen med någon vän är det underbart. mina vänner gör mig lycklig, att de finns där för mig och att de älskar mig för den jag är.

och nu till de två ämnena som jag fick mest frågor kring - smink och framtidsplaner!

Vars köper du dina färgglada ögonskuggor?
de är från alla möjliga ställen, någon från makeupstore, någon från h&m, annan har jag fått av mormor i en ögonskuggepalett.. isadora! ja, allt möjligt.
Vilket är ditt favoritmärke på smink?
oj det vet jag faktiskt inte, är inte såpass rik att jag har testat allting. makeupstore är bra.. men det är isadora, loreal, maybelline och andra också. får återkomma med det när jag testat lite andra saker.
använder du smink varje dag? vad använder du för smink isåfall?
nej! använder inte smink när jag vet att jag ska spendera dagen hemma. ibland orkar jag inte sminka mig särskilt mycket även om jag ska ut i världen, haha. men brukar för det mesta köra på concealer, mineralfoundation, ögonbrynsskugga och lite mascara som bas.
vad använder du för foundation?
just nu är det loreal true match minerals.. och köpte en från makeupstore, liquid foundation i färgen milk.
Vad använder du för smink på sommaren?
concealer, ögonbrynsskugga, mascara och liiiiite foundation. basic.
sen mer till fest osv.
Favorit skönhetstips?
uhmmm... se till att smörja in dig? jag vet inte. jag kan väl inget sånt! haha.
Vilka är dina favorit-sminkprodukter eller redskap (penslar etc.) / vilka använder du oftast?
ögonbrynsskuggan och den snedskurna penseln får väl vara svar på allting. klarar mig inte utan mina ögonbryn, haha. concealern från makeupstore gör att jag ser lite mindre zombie ut också! (och tack för din kommentar, den var jättegullig)

vet du vad du vill bli när du blir stor? vad vill du jobba med?
jag vet inte! hade varit kul att jobba med något som man brinner för. hade nog tyckt om att jobba med film, bakom eller framför kameran.. foto/redigering.. eller jobba med fn, försöka rädda miljön. mänskliga rättigheter.. politik.. jag vet inte vart jag passar någonstans och vad jag har potential att bli.
har du tänkt på att kanske bli makeup artist?
det hade varit jätteroligt men jag är inte tillräckligt kreativ och sen är jag väldigt ostadig på händerna och att sminka andra hade nog inte varit lika kul som att bli sminkad själv.
vad ska du plugga till efter studenten?
det får vi se! börjar nog med några enstaka kurser. och se om jag hittar någon intressant utbildning i usa som jag kan söka till :) för det är dit jag vill om jag ska plugga någon längre tid!
vad vill du göra efter studenten, och tror du att du kommer må bättre av att gå ut gymnasiet? vad har du för planer den närmaste framtiden?
jag kommer verkligen att må bättre, det är en enorm tyngd som bara lyfts av mina axlar trots att jag har lite kvar. inte lika mycket stress och press och nu kan jag fokusera på att må lite bättre. i sommar blir det liseberg igen, och till hösten åker jag iväg i tre veckor till usa. klämmer in hultsfred i sommar också. göra klart det sista i skolan. försöka vila upp sig. söka jobb kanske medan man funderar på vad man är intresserad av att göra..

det var allt tror jag :)

fredag och regn


12/6


student - innan champagefrukosten



hade inte riktigt tid att fixa mig särskilt mycket, men det dög väl

svaren, del 1!

först vill jag bara säga tack till alla som läser min blogg och att ni är så sjukt söta allihopa! det blev en hel del frågor och jag ska försöka svara så gott det går på dem! finns det fler frågor så säg till så fixar jag en till frågor&svar snart!
och kom ihåg, det finns inga dumma frågor, bara dumma svar!
(okej, några dumma frågor finns det nog men inga här hittills)

hur många har du haft sex med och när var första gången för dig?
exakt hur många jag har haft sex med har jag inte lust att skriva med här på bloggen, men jag har inte legat med halva göteborg som en viss brud påstår.första gången för mig var när jag var femton.

gör det inte ont att ha indianband?
haha, nej, oftast inte :)

hur lång är du? vikt?
jag vet inte exakt men jag tror att jag är 172 cm och väger 59 kg

hur länge (som du kan minnas) har du mått dåligt?
alldeles för länge, jag har alltid varit överkänslig och gråtit över det mesta. men riktigt dåligt började jag väl må i sjuan ungefär.

tycker du om att lära känna nya människor? är du svår att lära känna?
ja det gör jag, fast jag är ganska blyg och osäker när jag träffar personer för första gången så ibland verkar jag nog lite dryg eller tyst. jag är nog svår att lära känna ja, jag är en komplicerad person men om jag känner att personen i fråga är rätt så har jag inga större problem att öppna mig för den personen.

varför tog det slut mellan dig och REDANDBLACK@bdb? Saknar eller tänker du på Charlie någon gång?
det fungerade väl helt enkelt inte. det var jobbigt för mig med långdistans när jag mådde så dåligt och hade mycket i skolan. man kan bli lite osäker på ens förhållande då. och ja, jag både saknar och tänker på honom då och då. han är en underbar person som förtjänar det bästa.

har du några bra tips hur man kommer över någon när man har blivit dumpad? hur fan ska man komma över någon som har sårat en så otroligt jävla mkt?
jag tror inte att jag har varken bra eller dåliga tips på det. man får försöka intala sig själv att man förtjänar bättre och att det helt enkelt inte skulle vara ni, ödet liksom. sen beror det väl på vilken anledning det var till att det tog slut. önskar att jag hade något quick-fix eller att man kunde radera minnen som i eternal sunshine of the spotless mind. men man lär sig av att leva och kärlek är en del av livet, vare sig det går bra eller dåligt. om det är någon som har sårat en måste man förstå att man förtjänar så himla mycket bättre.

Vad är din hund för ras?
en dandie dinmont terrier :)

Du har sjukt fin hy, gör du något speciellt?
tro det eller ej, jag gör ingenting. jag har nog bara tur. för jag tvättar inte bort sminket varje kväll, jag rengör inte ansiktet varje dag. men det jag försöker göra är att smörja in mitt ansikte för jag är rätt torr i hyn, finns bra produkter på apoteket om man har problem med hyn. jag har ganska blandad hy tror jag, så jag ska väl investera i någon av vichys hudvårdsserier snart. sen använder jag ju mest mineralfoundation och det är bättre för hyn :)

Gjorde det ont att pierca Septum?
både ja och nej. det som gjorde ondast var tången, själva kanylen genom näsan var inte så farligt - fast det kom en tår pga tårkanalerna. när det skulle läka gjorde det ont när man råkade komma åt den och det var beläggningar på. men det är inte så farligt! pain is only temporary.

Har du några tatueringsplaner? Vart isåfall?
jag har en tid inbokad i september :) ska börja med ryggen och sen får vi se! jag tycker att tatueringar är jättefint så det är mycket möjligt att det blir fler efter den på ryggen. man lever bara en gång.

Vill du ha barn i framtiden? Och isåfall har du några namn du vill döpa dom till?
det vill jag verkligen, är inte jättesugen på tanken att klämma ut ungen men det blir nog bra. skulle kunna tänka mig att adoptera också. tre barn tror jag. och jag har en hel lista på namn, kommer nog få ge ungarna flera mellannamn om jag ska få med allt haha. elias, emanuel, charlie, liam, angelina, mischa, kiara, naomi och dakota är fina namn.

hur gamla är dina föräldrar? Hur ser din familj ut? syskon?
pappa är 50 och mamma 49, gifta i över 25 år tror jag. har en storasyster som är två år äldre. hon har flyttat hemifrån vilket är rätt skönt för vi bråkade en del - två tonårsdöttrar är nog inte jättebra alltid. men vi kan ha kul tillsammans också. när hon var här på min födelsedag spelade vi in två videor där vi dansade lite fint. sen min lilla vovve såklart!

vilken är din favoritfärg?
rosa och turkos såklart! har börjat tycka om lila ganska mycket också!

någon favoritmaträtt?

älskar tacos med hårda skal! mycket gurka, tomat, ost, lök och gräddfil.

sover du på rygg,mage eller sidan?
allt! har lyckats utveckla sömnproblem och då testar man allt.

vilka länder har du varit i?
danmark, tyskland, england, skottland, nederländerna, österrike, italien, frankrike, belgien, tjeckien, usa och sen har jag varit på kreta som tillhör grekland, mallorca som tillhör spanien och lanzarote/kanarieöarna. tror att jag har varit i luxemburg också.

har du varit i norrland?
jag har varit i härnösand!

skulle du vilja bo i stockholm?
ganska tveksamt! stockholm känns väldigt stressigt och jag är inget stort fan av tunnelbanor. jag har ju några sötnosar som bor där uppe, men dom får gärna flytta ner hit istället! tror inte att jag skulle höra hemma i stockholm.

Om du fick chansen, vilken kändis skulle du vilja se ut som?
oj, svår fråga. det finns så många vackra kändisar. tycker om hannah beth, audrey kitching och raquel reed såklart, sköna stilar och de är sjukt söta allihopa. megan fox, angelina jolie, mischa barton, miranda kerr och alessandra ambrosio är sjukt snygga allihopa. men miranda kerr tror jag.

Varför vill du flytta utomlands?
jag trivs inte riktigt i sverige. känns som om jag hör hemma någon annanstans. jag vill prata engelska på heltid och utforska världen och försöka göra något som har betydelse. vill jobba som volontär och hade velat göra mycket för världen. sverige är för litet för mig eller det känns som om jag har gjort det jag ska här. vill slippa snön och regniga sommrar och sånt också.

Tycker du om Robert Pattinson?
tycker att han är bra i rollen som edward cullen iaf på utseendet. och i filmen är han sjukt sexig, annars ser han mest lost och lite ovårdad ut.

har du en laptop eller stationär?
stationär, fast det hade varit skönt med en laptop!

sjunger du bra?
haha jag tror inte det! fast sjunger gör jag ändå!

kan du några andra språk än svenska/engelska?
inte flytande, men jag läste spanska i några år så några fraser kan jag!
hade velat lära mig franska också. sen kan man väl några få ord på lite olika språk.

är du nöjd med ditt namn eller skulle du vilja heta nånting annat? har du nån mellannamn?
jag är hur nöjd som helst med mitt namn, jessica fungerar överallt och jag har fått många smeknamn. allt från de vanliga jessi/jess till persika/persilja och liknande. jag heter camilla i mellannamn :)

gillar du star wars?

ska jag vara ärlig har jag nog bara sett en av star wars-filmerna, så jag har inte så mycket åsikter alls. men jag ska väl försöka se alla innan jag dör ;>

vilken systemkamera har du ?
canon eos 400d :)

svarar på resten av frågorna lite senare!

struma

de senaste åren har jag varit på sjukhuset ett antal gånger för att ta blodprov, urinprov och gjort ultraljud på sköldkörteln. ingenting har visat sig, alla värden har varit normala tydligen. istället remisser till bup. fick sms av mina mamma förut där det stod att det normala t3 värdet var mellan 800-2500 och att jag enligt de senaste proverna som vi skickade till stockholm, hade 15 000. så nu blir det nog en djupare utredning och förhoppningsvis slipper jag bli klassad som psykisk sjuk och det här kanske är anledning till varför jag mår dåligt.

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA

"studenten kommer att bli en av de bästa dagarna i ditt liv"

och när jag vaknade upp imorse med ömma fötter, ansträngd hals och en aning huvudvärk så insåg jag att det var det, en av de bästa dagarna i mitt liv. igår tog jag studenten. det känns overkligt och helt sjukt. jag kan fortfarande inte förstå att jag inte längre kommer behöva gå upp tidigt på morgonen för att ta en buss till mölnlycke och sitta mig igenom flera timmar av lektioner. jag har några saker kvar att göra, men jag är inte längre en elev på gymnasiet, jag är en student i livet.

gårdagen började med att jag efter max tre timmars sömn fick dra mig upp ur sängen och skynda mig för att hinna till champangefrukosten. vi åt lite gott, tvingade i oss skumpa och skrev i varandras mössor, sedan gick vi bort till skolan en aning försenade - fint folk kommer alltid sent - som det stod på vårt flak - och fick våra betyg och rosor från våra klassföreståndare. fotografering och sedan en liten samling med alla mediatreor och lärare som delade ut diplom medan vi åt jordgubbar och melon. sen gick vi iväg till idrottshallen där det var fullt av blivande studenter som otåligt väntade på underhållning av lärare. vi åt lite medan skolans lärare gjorde så gott de kunde med att underhålla oss och skämma ut sig själva. riktigt otåliga var vi när det gällde mösspåtagningen, vi fick inte ta på våra mössor förrän gymnasiechefen - eller vem det nu var - hade sagt det.

och när han sa det.. om det hade varit liv och glada tjut tidigare, så var det ännu mer nu. man kan inte förstå den lyckan förrän man själv sitter där. sedan var det väntan, en olidlig väntan på att få springa ut och bli studenter på riktigt. av någon anledning så gick allting så fort och var över på bara några sekunder, vi sprang ut till i've been looking for freedom och hoppade på scenen tills vi blev tvingade att gå av. möttes av mamma, pappa och mina älskade vänner som hängde blommor och en ask paradis runt halsen om mig. upp på flaket och känna hur det guppade redan innan vi åkte iväg. lycka.

turen in till stan var väl inte den mest händelserika då området mellan mölnlycke och göteborg är mest fylld av skog och hästar i hagar. det duggregnade men på flaket var festen igång ändå. och väl inne i staden blev festen ännu mer fest och vi skrek och sjöng och visslade i visselpipor medan folk vinkade, tutade i bilarna och tog kort på överlyckliga nyblivna studenter. pojkarna tyckte att det var jättekul att spruta skumpa över alla hela tiden. vi åkte fram och tillbaka på avenyn tills vi efter kanske en timma stannade vid poseidon där flera studenter redan badade - inget för mig - och pappa, jenny och jane mötte mig och vi åkte hem tillsammans.

studentmottagning med jättegod mat som min föredetta klasskompis, granne och bästis hade gjort. mycket folk och mycket paket - innehållande mest glas, tallrikar, skålar och annat som man brukar få på studenten. timmarna flög förbi och tillslut var huset mer eller mindre tomt och jag gjorde iordning mig för studentfesten. åkte in till stan och mötte upp med mina nu föredetta klasskamrater och föreföredetta klasskamrater som liksom jag tog studenten. toby och jag började festen med varsin shot och en cider, dansade med lyckliga studenter och letade efter människor man kände. vi festade väl i tre timmar innan jag och min klasskompis kände att det var dags att dra sig, mest för att det var tråkigt att de man ville ha där inte kom in trots biljetter och för att man inte hittade folket som man ville hitta. pappa hämtade mig och väl hemma tog jag mig ner för trappan, bytte om och däckade i min säng.

och nu sitter jag här, nybliven student med ömma fötter, ansträngd hals och huvudvärk som håller på att gå över. och igår sjöng vi om studentens lyckliga dagar och att vi hade tagit studenten och fyfan vad vi är bra. det känns fortfarande overkligt för dagen tog slut så fort men ändå, en av de bästa dagarna i mitt liv.

VI SKA TA STUDENTEN!!

jag är pepp och borde egentligen sova för jag ska upp om.. 3½ timma typ!!
men jag är upptagen med att städa och sånt viktigt
vi hörs på torsdag för imorgon blir det ingen uppdatering :DDDDDD

nu är jag brunhårig!


men det var ett väldans jobb. först till frisören och bli klippt och färgad - första gången blev det inte bra, andra gången blev det helt okej men lite för lila. skyndade mig till terapin. åt mat med mamma och sen gick till makeupstore, blev sminkad. träffade jane. letade kofta. åkte tillbaka till frisören. åkte till ica och handlade med pappa. åkte och hämtade mat som frisörens dotter fixar. och nu är jag här! men jag måste städa och fixa lite grann innan morgondagen.. champangefrukost klockan sju.. woho!!!!

fråga precis vad du vill!


jag älskar att svara på frågor, så nu är det dags att ha en frågestund!
fråga mig precis vad ni vill och jag ska svara så gott det går :)

STOPP, nu får det räcka, svarar på frågorna så fort jag kan.
mycket möjligt att det inte blir förrän på torsdag!

jag vill ha den här mannen i min säng nu



sprungit runt som en idiot på stan

först målade jag på ett lakan tillsammans med två klasskompisar - det vi ska ha till flaket, sen sprang jag runt på stan och försökte hitta en väska som jag kunde ha. hittade självklart ingen. hittade inga smycken heller. orkade inte leta efter en kofta heller. så efter några timmar begav jag mig till allum där jag hittade en väska som fick duga och nu är jag hemma. varför ska det vara så jobbigt att ta studenten? får fixa allting imorgon efter frisören, terapin och make up store..

sen har jag blivit snorförkyld också, perfekt!!!

got some cleaning up to do

imorgon ska jag in till stan och måla ett lakan med några klasskompisar.. måste se till att köpa det sista inför den stora dagen.. sen måste jag städa också. inte lika roligt. snart är det onsdag.

stagedive day out '09


om jag hade varit hemma hade jag åkt dit utan tvekan.
john ville att jag skulle dit och se när dom spelade, men ne.. jag ska vara i usa då.. så himla typiskt! hade velat se lite annat där också men jag överlever väl.

surprise!

mina vänner överraskade mig lite <3
fast inte ens det går att stoppa ångesten tyvärr
mamma frågade om vi skulle åka in till akuten
nej, inte innan jag har tagit studenten!!

nu ligger min vovve och sover i min säng och pappa köpte godis, lakritssnören och choklad. sockerchock here i come, men det är ångestdämpande i alla fall och något annat har jag ju inte.

det går inte ens att förklara

hur trasig och ledsen jag är, jag är nitton år och har sån extrem ångest att jag sitter och gråter på min egna födelsedag. ensam. det jag önskar mest just nu är att jag får stesolid eller något annat utskrivet på tisdag så att jag kan klara mig genom min student.

happy birthday to me


blev väckt vid elva och upptvingad för att äta smörgåstårta

nu går min ixus 60 i pension och nu får ixus 95 vara min älskling

och nu då? jag vet inte. har varit och röstat. mina vänner är antingen bakis eller orkar inte göra någonting idag, kul. sandra erbjuder sig i alla fall <3 fast jag är rätt trött psykiskt och vill mest ha massa godis och sjunka ner och dö lite i min säng med en film..

hörde att någon fyller år idag



fick vänta över tjugo minuter för att få ett grattis :( haha,
fast jag fick iofs en hel del grattis i förskott igår,
plus en citron och en fin flagga!

idag är det kul att vara svensk


idag ska vi fira för att vi är så ariska och älskar vårat fosterland, vikingar och köttbullar.. alla som inte är svenskar kan åka hem och äta sin kebab och rida på kameler... (hoppas ni förstår min ironi)

god natt

har inte lagt mig såhär tidigt på en fredag på mycket länge
men jag orkar verkligen inte mer
kommer däcka direkt

pussågonatt <3

jag vet inte hur man ska få ut allting

har tvingat mig igenom dagen och jennys studentmottagning
det är inte det lättaste att vara glad och trevlig när man inte mår pepp
och av någon anledning har jag självklart fått ont i halsen

det är jobbigt att jag inte hinner med något. jag märker inte av tiden. har knappt hunnit inse att det snart är söndag och att jag fyller år och sen onsdag då jag ska ta studenten. jag har inte hunnit planera eller börjat städa eller något alls. jag fryser, värm mig.

from paris to berlin and every disco i get in

har den jävla låten i hjärnan

och just nu håller jag på att få sån sjuk panikångest att jag typ dör
men jag tog en stesolid och en atarax så jag får se vad som händer
men jag mår inte bra alls, verkligen inte och jag vet ju varför också
fan vad jag hatar kärlek

fanfanfanfanfanfanfan

sjung om studentens lyckliga dar

gårdagen slutade ganska oväntat, började med hemmagjorda drinkar och slutade med att vi åkte till akuten och var där en stund och sen inte orkade vänta i flera timmar och åkte hem till jane och däckade. godis till frukost, sen hem och göra iordning mig och in till stan för att gå på jennies studentmottagning. fick smörgåstårta och chokladbollar, tummen upp. sen svängde vi förbi bella också där dom hade hundramiljarder olika tårtor ungefär, så vi tryckte i oss så mycket det gick.

och nu sitter jag här, men lagom mycket godis som jane skickade med mig imorse.. fint. har nog varit påverkad av socker hela dagen för jag har varit helt fnissig. imorgon tar jenny studenten och dennis också, tyvärr kan jag inte åka ner till honom :(

men grattis på alla som har tagit studenten och dom som kommer att göra det!


käre gode gud, om du verkligen finns kan jag väl få dom


ge mig en av varje så blir jag glad

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

jag trodde att det var torsdag idag, men det är det inte!
har lyckats bädda sängen.. ska väl försöka städa på golvet
och försöka göra plats i gaderoben

deep inside you're bleeding

jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vet inte hur jag ska få ut all den här ångesten. allting gör så jävla ont. jag kan inte andas. jag vill spy upp all ångest men det går inte. jag vill lägga mig ner och skrika. jag vill skära upp mina handleder. jag har så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. det finns ingen jag kan prata med. panikångest. cancersvulst på själen.

han bryr sig inte ens. svarar inte på sms eller något annat. jag orkar inte vara så här nere på botten. inte igen. jag försöker hålla allting för mig själv så att jag inte blir inlagd, för det känns som om det är den enda lösningen. jag ska be psykologen att prata med någon läkare så att de kan skriva ut benzo eller något lugnande till mig för jag kan inte må såhär. jag behöver vara påverkad av något, så att jag slipper känna allting så här starkt. jag behöver mer zopiklon också. att sova känns som det enda som jag kan göra för att slippa må såhär. behöver lustgas. tabletter i mängder..

jag orkar inte vara så här trasig
så här tom och samtidigt full av ångest
det gör så jävla ont

bryter snart ihop igen

vet inte riktigt vad jag ska ta mig till
sitter här, kollar på tv, läser.. ingenting fungerar
allt det här tar död på mig

imorgon funderar jag på att åka in till stan - fast jag vill inte vara bland människor - jag vill shoppa. kanske gå och träna tills jag spyr.. jag får se.

jag har så jävla ont
jag orkar inte

käre gode gud, om du verkligen finns så kan du väl ge mig det här, helst nu men snart går också bra.


jag är hur shopping-sugen som helst. kommer gå loss när vi är i usa.

jag <3 good charlotte

you say that i'm a dreamer, i say you're a non-believer,

sån jävla nostalgi. jag älskar dom fortfarande.

the city and the people all make me feel alone




nu känns det lite lättare

inte med livet och kärleken, men med skolan.

skickade iväg ett sms till mamma imorse, hon ringde och pratade med rektorn.. och nu är allting avklarat. behöver inte lämna in allting förrän i september. hur skönt som helst. visst, det kanske inte är jättekul att ha x antal saker liggande men nu har jag i alla fall en chans att göra det som jag har missat.

"jag klarar inte av ett distans förhållande just nu"

känslan av att vilja sjunka långt ner i jorden har hållt i sig hela dagen. låg ute och solade först. åkte till stan - gick ju sådär. åkte hem. kollat på tv typ. jag är så extremt sinnesjukt trött och jag vet inte om det beror på att jag tog en atarax + en stesolid eller om jag bara är så jävla utmattad av att ha gråtit hela natten..

och ingenting blir bättre av att jag misslyckas i x antal kurser bara på grund av min psykiska ohälsa. har missat saker i samhäll c, historia, svenska b, kreativt skrivande, medieproduktion b och sen mitt projektarbete.. ska nog till skolan imorgon. kolla vad jag får för betyg i religion och prata med min lärare och se om det går att göra något åt allt..

jag mår inte bra just nu

i'm begging you to be my escape

nu ska jag tydligen in till stan
för mina vänner vill vara med mig
och dom tänker inte ens på att det går att åka hit
men ja, jag vill väl bort just nu

jag vet inte vad som håller mig från att skära upp mina handleder

och vad vet du om kärleken?
förrän du förgäves hatat den...
och vad vet du om hur hjärtat kan bränna?
för kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva...

RSS 2.0