blablabla


en sak jag önskar att jag hade vetat

den luktar apa :(( men de hade inga samples så jag köpte en tub.
ööehhhh luktar inte gott alltså, men känns som om den funkar iaf.


smajl


chocomania

fick hem den här från body shop, blä!
den luktar inte jättegott och sen lägger den sig som en hinna
och går inte in i huden alls. nä det här var ingen hit!


aldrig funderat på att ha läsarträff/fika eller liknande?

haha nej det har jag faktiskt aldrig funderat på! känns inte som om det är så många som läser min blogg! och sen är jag inte så himla social när det gäller folk jag inte känner så jag vet inte hur jag skulle klara en sån situation. har träffat några få läsare ute på krogen eller när jag har jobbat och bara det har varit lite pinsamt haha. vet aldrig vad jag ska säga typ!

dagens minishopping


haft världens bästa helg

men nu är jag ensam och olycklig igen!

pugdress


fortfarande ingen aktivitet, i know

men det händer inget i mitt liv, ska väl gå ut och söka jobb imorgon och nästa vecka. var och gymmade idag igen, ska försöka göra det imorgon också. sen får jag besök så det blir inget inlägg till helgen heller.

var och shoppade idag, rosa byxor blev det, ännu ett par. jag har fått dille på färgade byxor. loves it. sen köpte jag mandelolja också, något som jag nyligen har läst om. blev väldigt intresserad så det ska jag testa idag, ska tydligen vara bra till allt - sminkborttagning och annat! om ni kan något annat om oljor och mer naturliga rengöringar får ni gärna berätta!!

p.s. gymmade idag

japp, en intensiv timma på gymmet blev det, nu ska man bara hålla det uppe! nyårslöfte liksom. måste sluta vara en sån tjockis.

dagens fundering

undrar om alexei volkoff är ett lika vanligt namn i ryssland som typ andersson/johansson/svensson i sverige. för i både chuck och human target heter personer det.

2011 - årets bästa filmer!

eller vad tycker ni? :) (här är alla filmer jag har sett under 2011)
inlägget är baserat på filmer som hade premiär 2011


det här med att blogga

det känns om att det har gått ur tiden, eller så är det bara att jag har tröttnat
precis som lunarstorm och helgon och myspace och bilddagboken
hur länge orkar man hålla det uppe?

det kan ju vara så att jag har tröttnat bara för att jag inte har något att skriva om, för mitt liv är så sjukt jävla tråkigt just nu. särskilt den här veckan, sjuk är jag och hade mitt livs värsta morgon, visste inte om jag skulle svimma eller spy eller vad jag skulle göra. låg i fosterställning i någon timma.. jaja.

hur känner ni? läser ni bloggar längre? de enda jag läser är beautybloggar faktiskt.
har fastnat för tumblr. tycker ni att jag ska uppdatera mera även om mitt liv är tråkigt? saknar ni filmrecensioner? talk to me!

svar på fråga

Hej! Jag är fruktansvärt intresserad av dina kind piercings. Hur döljer du dem när du jobbar? Och hur mkt kostar det och göra båda på samma gång? :P Är jätte intrsserad av dem så gör gärna ett inlägg om dem :) Ha d bra, kram michelle

när jag jobbar tar jag av kulorna och sätter på o-ringar - det är genomskinliga minigummiband som gör att stavarna sitter kvar, och med tanke på att mina stavar är i genomskinlig plast är det inte såååå synligt. men det är väl enda sättet att dölja kindpiercingar. det kostade 800 kr för båda :)

sen kan jag väl nämna att de är rätt svårläkta och det är många som får problem med dom. jag har inte haft så mycket problem bortsett från att de har blivit lite irriterade ibland när jag har tagit ut stavarna för en kort stund (hos tandläkaren typ) och så har det börjat blöda, det går liksom inte lika smidigt att sätta in staven som det gör i resten av mina piercingar, det är mycket kött där emellan haha!

RSS 2.0