att vissa aldrig ger sig


jo hej tjena vad fake jag är. antar att alla mina vänner är det också?
vissa behöver växa upp och skaffa sig ett eget liv istället för att försöka leva på andras. det är inte mitt fel att de är misslyckade och efterblivna.

the day the earth stood still

typisk amerikansk science fiction-film är väl det första jag skulle säga. någon underliggande tanke om växthuseffekten och hur vi förstör jorden och måste göra något åt det. militära insatser fungerar inte. handlar om hur vi människor inte kan ändra oss, men att vi har en bättre sida. inte särskilt spännande och slutet är väl ingen överraskning. familjedrama. ett tidsfördriv, men inget att slösa sin tid på när det finns andra fantastiska filmer från 2008.

betyg: 2/5

KOMPAKT DIGITALKAMERA


Samsung Digimax L310W - pris: runt 1800 kr, 13,6 megapixlar, 3,6x opt zoom.
Canon Digital IXUS 870 IS - pris: runt 2800 kr, 10 megapixlar, 4,0x optisk zoom.
Canon Digital IXUS 80 IS - pris: runt 1500 kr, 8,0 megapixlar, 3,0x optisk zoom.
Canon Digital IXUS 85 IS - pris: runt 1900 kr, 10 megapixlar, 3x optisk zoom.
Canon PowerShot A2000 IS - pris: runt 2200 kr, 10 megapixlar, 6x optisk zoom.

alla har video, bildstabilisator, ansiktsigenkänning osv. jag vill ha samsung mest på grund av färgen, haha, den har vidvinkel med. annars är jag canon-nörd. det lutar mot ixus 80 eller 85. jag vill ha en videokamera också, en riktig. så att jag kan spela in film. men ja, vad tycker ni att jag ska skaffa? jag har en ixus 60, som jag haft i 2½ år och fortfarande är bra bortsett från batteriet.

det blir en lugn lördag också

jag struntar i lyckohjulsreunion och ligger hemma med film istället. imorgon ska jag plugga och fixa fram lite recept till projektarbetet. jag funderar på att köpa en hårddisk så att jag kan slänga över allt där ifall datorn skulle krascha. en ny kompaktkamera ska införskaffas med.

låt kungen betala bröllopet!

som vanligt klickar jag runt på aftonbladet.se och lyckas hitta en spännande artikel. det handlar om bröllopet som hela sverige är så jävla intresserade av att de spyr på svenska flaggor osv. enligt hovets ekonomichef så räcker inte kungens pengar till bröllopet, för då måste han ta från sin privata förmögenhet. och det kan ju inte vara lätt att röra bland de där nästan 300 miljoner kronorna utan att det svider lite i plånboken. istället ska staten betala med skattepengar tycker man - ja, varför inte? vi har inga pengar till bra sjukvård och andra nödvändigheter men vafan, ett litet bröllop kan vi väl slänga ut några kronor på.

det är väl klart att kungen ska betala. inte ska människor som skiter fullständigt i att kronprinsessan gifter sig i vår lilla monarki, som är så passé, behöva betala för ett bröllop när man inte ens kan få någorlunda sjukvård. eller vad tycker ni?

rachel getting married

jag har inte sett film på jättelänge. men idag hade jag äntligen lite tid. rachel getting married. det handlar om kym - spelas av anne hathaway - som har varit mycket på rehab för alkohol- och drogproblem och får åka hem i några dagar då hennes syster, rachel, ska gifta sig. filmen handlar om familj och kärlek. den var annorlunda, vissa scener tyckte jag var alldeles för långa men det var väl för stämningens skull. ganska mysig och kärleksfull var den i alla fall.

betyg: 4/5

ibland måste man ta det lugnt




here goes nothing





vad har ni för planer i helgen?

det är äntligen helg. fredag. studiebidrag. vila. festa. jag vet inte.
jag har ingenting särskilt planerat, fast jag måste plugga men vi får väl se hur det går! just nu är jag inte så sugen på krogen ikväll. ska nog chilla. äta indisk mat som pappa kommer hem med. snart hoppas jag för annars äter jag upp någon av er.

vad har ni för planer? :)
några tips på saker jag kan göra?

jag sitter i skolan och gör ingenting

kom hit klockan åtta imorse, ingen samhällslärare syntes till, knappt några elever heller. så man kan väl anta att det inte blev någon lektion. så här sitter jag och kollar bloggar och försöker underhålla mig själv i en timma till innan nästa lektion börjar.

jag kan inte koncentrera mig

ADSHAKSDJAKWEMLAWKELAWkeÖAlwed
seriöst jag måste plugga men det GÅR INTE

sleepy head

jag och mamma skulle tränat egentligen, men jag orkade inte. sov i två timmar istället. och det var värt. min säng är varm och mysig och den enda som förstår mig, haha. nu sitter jag och väntar på pappa som skulle varit hemma för en kvart sen, han ska laga mat. jag måste förövrigt plugga både religion och skriva talet som jag ska hålla imorgon om jag lyckas få tag på rebecka.
 

nej jag heter inte gabbi


jag är inte 16 år. jag bor inte i rymden. jag letar inte tjej eller kille. jag skriver inte meej. jag nickar inte xblackdemonx. och jag är verkligen inte medlem på kamrat. bara så att ni vet.

sjukanmäld frånvaro = sjukintyg

våra lärare tycker att vi är helt dumma i huvudet, typ. majoriteten av klassen har väl över 15% frånvaro eller något. och om man sjukanmäler sig nu måste man ha sjukintyg - för dem med hög frånvaro - även om det gäller en förkylning. rektorn skulle kommit och pratat med oss idag. kuratorn är inblandad. kan dem inte bara chilla påre? jag ska iaf skaffa sjukintyg på måndag när jag testar mina lungor. tycker bara att dem överdriver lite och inte tar itu med problemet på riktigt.

på söndag är det hundra dagar kvar till studenten.

jag somnar snart på tangentbordet

jag är så trött att jag nästan svimmar, fast det ska jag ju inte göra för då kanske jag slår i läppen igen. haha. jag är i skolan, helt meningslöst. måste ringa tandläkaren och prata med kuratorn. mamma vill att vi ska träna, jag kommer aldrig orka. jag måste plugga, jag kommer aldrig orka.


jag har gått upp två kg

jag hatar min kropp just nu
önskar att jag kunde fettsuga bort allt
jag borde inte tänka så
ingen borde tänka så

men jag hade inte bangat att gå ner ungefär 10 kg
(bry er inte om det här, ni är perfekta som ni är)

klick klick

var nyss på fotokurs med mamma

24 timmar på ett dygn räcker inte

jag behöver mer om jag ska hinna med allt

vi satt kvar i tre timmar idag, spelade in de sista scenerna till filmen och redigerade klart lite slarvigt. jag kom hem för en halvtimma sen. inte okej. nästa vecka är det äntligen projektarbete, som min lärare sa "klockan åtta! så det är nog ingen idé att du ens går och lägger dig utan kom direkt till skolan" och det känns ganska troligt faktiskt. imorgon har jag redovisning i psykologin, och på fredag är det religionsprov som jag inte har börjat plugga till och hålla ett tal som jag inte skrivit än. fint.

tiden räcker inte till.

kronprinsessan gifter sig

ojojoj världens största nyhet!!111
ska jag vara ärlig så kunde jag inte bry mig mindre
jag förstår mig inte på monarki
känns så passé

kurator

kuratorn från skolan har ringt två gånger den senaste veckan
så dit lär jag väl få gå snart :D

mamma och pappa är hemma :D


svullo


let's get this party started


nu är det tyst i huset

marcus åkte hem imorse
wille åkte hem för en halvtimma sen
vi har varit och handlat iaf
mjölken tar slut fort

det har varit skönt att vara ensam hemma, men jag har faktiskt saknat mamma och pappa som kommer hem imorgon. har inte mått särskilt bra - kallsvettats, känt mig febrig, hostat mer än innan och igår svimmade jag i duschen. fläskläppen är fin, och en bit av min ena framtand saknas.

ska laga mat och skura golvet i köket sen, lägger upp bilder ikväll! puss på er, ni är fina.

jag svimmade nyss i duschen

minns inget från att det blev svart framför ögonen till att sitta skakande på golvet i duschen med en fläskläpp.

gårdagen var ganska kul

trots att jag mådde dåligt
sjukt stökigt var det, men jag fick inte städa
det var fint för de andra städade det mesta åt mig

idag har vi ätit pizza
och ska ha myskväll

det är jättemycket snö ute och mamma skickade sms
"här är det sol och vi hoppas på att få bada"
inte jättepeppad blev jag

ibland vill man bara dö

eller typ skära upp armarna och blöda lite

ät fett och socker tills du spyr

jag bakar kladdkaka just nu
mest för att hålla mig sysselsatt
för att slippa tänka på annat

vi var på sticky. jag gick hem. ångest.
jag vill må bra. det är för mycket begärt.

"jag mår asbraaaaa"

fest

nu blir det sticky
och imorgon blir det fest
feeeeeeeeezt

grattis till pappa som fyller 50 idag <33333

it's fucking freezing outside

i natt när jag kollade på termometern var det minus tio grader, antar att det är ungefär likadant nu. kallt och eländigt och grått och tråkigt och typiskt sverige. hade inte tackat nej till att vara i florida just nu med mamma och pappa. jag har ingenting att göra för tillfället. men jag är i skolan. mitt huvud sprängs.

men nu ska jag sluta vara så negativ!!111
jag har faktiskt hittat bra musik som jag orkar lyssna på.

gissa vem som fortfarande är vaken?

jag jag jag jag jag jag!!1
har städat badrummet, målat naglarna, rakat benen, gjort scones, testat jeans och nu står napoleon dynamite på i bakgrunden. har tagit bort lite musik på ipoden och lagt till lite annat! bäddat har jag också gjort. snart ska jag duscha!!!!

känner på mig att folk kommer få flipp på mig i skolan :D

jag har redan städat allting

känns det som

har dammsugit och skurat lite på mitt golv. ska städa lite i badrummet snart. har plockat undan saker överallt. det är kul att städa!! jag ska dygna. städa. kanske plugga. kolla film. sen gå till skolan - kul? nej, men jag måste. städade lite i kylskåpet med. måla naglarna kanske. duscha men det gör jag innan jag måste dra till skolan. det är fint att vara ensam  hemma :D

det fungerade tillslut

video blog

testade youtube - kass kvalité och jag förstår inte varför, testade tinypic - tog alldeles för lång tid, testade photobucket - filen var för stor. och tillslut fick jag upp den på myspace. den är i bra kvalité på datorn så jag fattar inte varför den inte vill när jag laddar upp den :(

jag gjorde ett videoblogginlägg

men av någon anledning blev det sämst kvalité när jag laddade upp det på youtube :( så jag försöker med något annat!

jag behövde nya leggings

eftersom att de har en tendens att gå sönder direkt. ska laga det paret jag köpte senast men de andra måste jag slänga, världens störst hål i skrevet. fint!! passade på ett köpa en t-shirt när jag ändå var igång.

nudlar & wok


tycker att jag lyckades ganska bra! bortsett från att det blev väldigt mycket mat.

jag tror att dom håller ett extra öga på mig

jag hade svårt för att sova. tog en tablett. vaknade tidigt. somnade om. vaknade tio. har inget minne av mitt alarm. så jag tänkte att det inte var någon idé att åka till skolan. sjukanmälde mig.

och bara några minuter senare ringer privat nummer till min mobil. jag klickar. sen börjar det ringa på hemtelefonen. fast jag svarade inte där heller, där blev dem allt ägda. istället för att vara i skolan sov jag och så har jag börjat städa och annat viktigt! städade lite i två av mina gaderober inatt! börjar redan känna mig självständig haha. fast sen hostar jag som ett as igen, inte kul.

jag har ingen aning om vad jag ska göra

för det första så är det ingenting som står rätt till med min kropp. mamma har beställt tid för allt möjligt, tandläkaren - kanske måste dra ut visdomständer, fungera - måste testa lungorna eftersom att jag inte har lyckats bli frisk än, leder - kanske blir operation för mig med? sen tror jag inte att det var så mycket mer.. än. ska träffa psykiatriern igen om en månad typ och jag står fortfarande i kö för att börja samtalsterapi.

men det som är jobbigast är nog orken. den som inte existerar. jag har ingen ork eller motivation kvar i min kropp. allt bränsle har tagit slut och det är otroligt att jag ens lämnar sängen på morgonen. lust kommer stötvis. ibland är jag jättepepp på något men då försvinner allt annat. jag hatar skolan, jag hatar att behöva gå upp då det är kallt och mörkt för att åka till det mest deprimerande stället på jorden. jag vill bara stanna hemma och kolla på film och tv-serier. få ta det lugnt. slippa stressen om studenten och vilka betyg man kommer få och alla arbeten och prov som ligger samtidigt och som är jätteviktiga. och som jag aldrig lyckas ta itu med. det finns inget som driver mig längre. ett sportlov på en vecka räcker inte för att jag ska lyckas samla krafter och ta nya tag. det går bara inte. och ju mer jag kollar på listan med saker att göra desto mindre lust får jag att göra det.

de säger att jag måste börja vara i skolan mer. undrar hur man ska lösa problemet. jag har inget svar. de har inte dem heller. kan ingen riddare komma i sin rustning och på sin vita springare och fixa det? jag har inte tid att göra allting. jag har inte tid att äta, sova, gå i skolan för att sen komma hem och plugga, tänka, leva, andas, festa, umgås med vänner, träna, fota, kolla på film, laga mat, känslor.. jag har inte tid att finnas.

jag har ingen aning om vad jag ska göra.

fakes är inte alltid så kul


lista på de jobbigaste sakerna med fakes:

- de försöker övertyga mig om att dem är äkta och att jag är fake
- de använder bilder på flera olika tjejer och folk tror på dem
- de lyssnar på något pinsamt band
- de utger sig för att vara yngre

jag är inte jättesugen på att sätta tag på alla mina bilder.

jag hoppas att de kommer hem med detta i väskorna


det här är lite av det som finns med på inköpslistan som mamma och pappa fick!
jag hoppas att åtminstone något följer med hem :D mamma fick låna mitt teleobjektiv och kameraväska. hon hade köpt ett likadant objektiv som jag redan hade. och det känns ju lite onödigt när vi kan dela på objektiven. så det slutade med att vi åkte och köpte ett macro-objektiv! glad tjej blev jag haha.

jag vill inte till skolan

men jag ska på psykologin eftersom att vi måste fixa vår redovisning
åh. jag hatar skolan

hahahahaha jag älskar människor

vissa är ju bara heeeelt bakom flötet.

två dagar kvar till självständighet

vilket betyder att jag kommer behöva laga mat,
så! har ni några bra recept på god mat man kan laga? :D

fick fina kommentarer igår

jag får lyckorus i magen när folk ger mig komplimanger face2face.
igår var det flera som sa att jag var fin och en kille tyckte att jag var snyggaste bruden på festen. jag har så svårt att tro på sånt men när folk säger det till mig på en fest eller så, då blir jag glad som fan. så tack till er som sa snälla saker igår :*


fet fest igår

började med att vi firade pappas 50-årsdag här hemma, folk kom och gick. det var trevligt. tårtan var god och det finns två daimtårtor i frysen som jag ska leva på när de inte är hemma.. hihi. fick träffa min söta mormor och moster och allt var bra! kilade in till stan och började förfesta med jennie och wille hos eddie och hans vänner. utbytte några sms med lali som fick mig att fnissa. sen efter någon timma eller så drog vi till hisingen där festen var.

wille var full redan innan festen. den första jag träffar när vi kommer dit är tjulle som jag inte träffat på aslänge. det gjorde mig fett pepp. toby och lovisa var där. popdaniel, anton, elin, annie och emma, ragna och harry potter.. och många fler! jag var pepp som fan och gladast ever. tack till bella som hade festen :*

bilder kommer sen, fast det blir inte många från mig då min kompaktkamera dör på mig hela tiden. ska köpa en ny snart.. frågan är bara vilken?

happy valentines day

hoppas att ni får en bra dag vare sig ni har någon att spendera den med eller inte :) för er som är ensamma rekommenderar jag film och godis.
själv ska jag bli full med några fina människor. puss!


slutet har just börjat mellan dig och mig


metro station


jag känner mig helt inkompetent

"ska du äta?"
"uhm...jag vet inte"
"ska jag skära upp lite grönsaker åt dig?"
"okejdå"

hur ska jag klara mig i en hel vecka utan mina föräldrar?

fredag den 13:e

inga svarta katter eller mördare med hockeymasker
idag tänker jag inte göra någonting alls
förutom att plugga, eller att tänka på det - för det är tanken som räknas.

vi ska köra ner hennes huvud i en mixer

åhhhhh hon är så jävla äcklig
kan hon inte bara gå och dö?


förresten lyckades jag trycka på massa knappar så nu funkar inte allt som det ska, haha. pluggat något har jag ju inte gjort alls.

b-a-k-i-s

idag var jag bakis för första gången på väldigt länge
men festen var hur rolig som helst och folket var trevligt





är det johan palm eller?


nej det är bara jag och nu är det snart fest

honey, i'm home!

lyckades inte ta mig in på bloggen igår men nu är jag här!

stockholm var jättenaiz för jag fick träffa massa schyssta människor. spelningen var lite sämre, inte på grund av något dåligt ljud eller så utan för att metro station betedde sig som om de vore alldeles för bra för att ens vara där. tappade lite respekt för dem men musiken är ju lika bra som när jag först började lyssna på dem för 1½ år sen. de spelade i typ 35 minuter, inget snack emellan bortsett från "now we're gonna play this song.." - ungefär! men trevligt sällskap hade jag under alla dagar och jag saknar några redan.

idag blir det fest!

idag åker vi till sthlm!!

måste snart åka för tåget går klockan 12
det kommer bli kul, woooh!
vi hörs på tisdag typ

pussspussss

min käke låter konstigt

som om det är metall som gått sönder och knastrar

wille kommer hit snart för imorgon åker vi till stockholm! men innan dess måste jag ju packa och wille ska hjälpa mig att färga utväxten. woho!


igår blev det fest ändå

vid klockan sju skriver wille att han och jennie ska in ändå
så jag skiter i att jag är lite sjuk och gör mig iordning supersnabbt
blev en kväll på sticky, det var trevligt för vi fick höra that's not my name
fast dansgolvet var fullt med konstiga killar som ville dansa med en eller som typ stötte på en och till och med tafsade - inte trevligt!!! vad tänker dom med liksom? du är ful, sluta ta på mig. please.

jag har drömt massor av skumma grejer
blodprov med nålar i foten, battle med träningsvideo, corrupted politiker som vill ha mig död och en sån grön magisk alv som försöker rädda mig. fick färga håret också. drömde om kompakt blåbärspaj och grädde med kladdkaka i. och hatten fanns i bra storlek åhhh. fest här hemma och fyra glömda plånböcker...


ikväll blir det inte fest

det var ju planerat, men alla verkar sjuka eller fattiga. och så även jag - sjuk då. ligga hemma och se film och äta godis låter som en underbar idé. egentligen borde man ju plugga men någon ork till det har inte synts till på några år. hoppas att er dag har varit naiiiz :)

australia

jag måste bara börja med att konstatera att filmåret har fått en grym start. pride & glory, changeling, benjamin button och australia. filmen var slut efter nästan tre timmar, vilket var ganska jobbigt för jag har varit otålig idag. men den var så jävla bra. bortsett från två saker - onödiga kissing-scenes, kändes inte som om de var jätterelevanta hela tiden. och så trodde jag att filmen skulle ta slut vid ett flertal tillfällen då scenerna kändes som slutscener. men allting annat var ju perfekt. skådespelarna, story, miljön.. sorg blandat med humor. ännu ett måste att se. missa den inte!

betyg: 5/5 (utan tvekan)

okej jag har ont i halsen och det är inte kul

nu håller jag på att bli sjuk igen.. eller vänta.. jag har ju aldrig blivit frisk. för jag har virus i kroppen "som kommer att gå över" - hellooo? jag har väntat sen i juni.. det är bara att knacka så släpper jag ut dig asap. för jag njuter inte av det här zombietillståndet. svid i halsen. osv.

jag tror att läxförhöret gick superbra. fast man vet aldrig. ska skriva om vad jag tyckte om australia snart. pussen!!


skolan är långt ifrån party

folk är antingen jobbiga eller på dåligt humör
och det är för mycket ljud för att kunna koncentrera sig
och vi kan inte börja filma för vi behöver material
och den här uppgiften är så onödig att det knappt finns

dessutom måste jag sitta kvar, för klockan tre ska jag befinna mig i bamba och göra läxförhöret i psykologi a som jag missade förra terminen. så jag kan inte gå hem heller. nej, denna dagen hade jag nog hellre velat ligga kvar i sängen. bio ikväll med mamma och pappa.

jag har en jävla huvudvärk men det är lugnt

det mesta verkar ha löst sig. jag kan andas ut.
fast nu måste jag plugga på om minnet. prov imorgon.

changeling

tur att man har internet och människor som mer än gärna fildelar. såg nyss klart changeling, och åh, så bra var den. angelina jolie är snyggast som vanligt, särskilt i 20-talsstil. de flesta av er kanske vet vad den handlar om - christine collins son försvinner och efter några månader har polisen hittat honom. men hon tror inte att det är samma pojke. anyway. sjukt bra, måste ses av alla.

betyg: 5/5

jag orkar inte människor ibland

 
jag känner mig ledsen

pushing daisies & dirty sexy money

ska läggas ner! :( jävla abc
precis som de la ner big shots och cashmere mafia

kyle xy ska också läggas ner, fast det gör inte så mycket


tabletter har sin baksida

om jag brukade bli bakfull, vilket jag typ aldrig blir,
så skulle det nog kännas så här.
mitt huvud sprängs nästan.

funderar på om jag ska smita iväg till gymmet nu, jag gillar när det är så lite folk som möjligt. eller om jag ska vänta tills mamma kommer hem och plugga istället. känns som om inte gymmet kommer bli av då. vi får se. puss så länge.


bolt

igår såg jag bolt och mina förväntningar var inte höga någonstans. men jag blev överraskad. jag brukar mest skratta inombords när jag ser filmer, men nu sprack den bubblan. jag tyckte att den var svinrolig. duvorna och hamstern var bäst. bra film! bortsett från det klyschiga som alltid ska vara med i filmer.

betyg: 4/5


kollektivt skolk

det är fler än jag som har planer på att inte gå till skolan imorgon.
jag känner inte att det är värt att åka dit för att göra saker som jag lika gärna kan göra hemma, inte för att jag antagligen kommer göra så mycket hemma, men ändå. det gör jag ju inte i skolan heller.

nu ska jag snart se på bolt, woh!

och dom undrar varför vi är stressade


lovet kommer ju inte existera

jag gör aldrig något vettigt

inte idag iaf
bestämt mig för att skriva om apartheid i historian
sen har jag bara sovit och kollat private practice
blir väl en film och sen läsa lite innan jag sover

igår var det fest

 
 
fest med fina människor
lånat bilder av sandra och lovisa 
puss!

RSS 2.0