SÅHÄR PEPP ÄR VI


har ont i magen men pepp ändå

eclipse ikväll ju!!!


köpte en ny stav

den var lite lång, hihi. ska klippa ner den. kinden är fortfarande svullen, men nu behöver jag inte ha den åt andra hållet och ha plåster över. wie.


varför ska du göra olika tester? :)

det är en del av utredningen som jag gör på mölndals sjukhus. ska göra ännu mer tester hos psykologen. har tagit blodprover, har svarat fyllt i andra papper hos sjuksköterskan och sen ska jag till en läkare i augusti. :)

minnestester och annat kul.

var hos psykologen idag. fick börja med lite tester. typ "vad förknippar du med -det här ordet-?" och "vad har -de här två orden- för likheter?" - det var inte jättesvårt, förutom några ord som jag inte förstod. sen fick jag lösa matteproblem genom huvudräkning, tappade lite koncentration där. fast han frågade sen om jag gillade matte, och när jag sa att jag hatade matte blev han lite förvånad. gjorde tydligen rätt bra ifrån mig där.

sen var det minnestester. "säg -de här siffrorna- efter mig" - först två, sen tre, fyra, fem, sex.. sedan skulle jag göra det baklänges också. och sen var det både siffror och bokstäver som skulle kommas ihåg och sen sättas i rätt ordning. typ "3G1A8S" så skulle jag säga "138AGS" - inte jättelätt när det kom upp i sex stycken.

fick en ny tid nästa vecka då jag ska fortsätta göra lite andra tester.

pretend. relive. regret.

dagen var lång. den gick fort. var svintrött. kom hem. kollat supernatural och entourage. kul kul kul. ska till en psykolog på mölndals sjukhus imorgon. sen ska jag shoppa. orkar inte skriva mer. bläh.

supernatural

jag är mycket tacksam till de som föreslog att jag skulle börja kolla på supernatural.
hur bra som helst plus att det finns ögongodis. mhmm!!! loves it. har sett fram till mitten av säsong fyra ungefär.. på sisådär en månad kanske. me likey.


mitt liv är tråkigt. jag erkänner.

jobba fem dagar i veckan. varav de flesta är långa och sena pass. som man blir svintrött av. hinner inte göra något innan jobbet, och sällan något efter heller. men snart är det onsdag!!!! det betyder ju bara en awesome grej... ECLIPSE!!!!!

men innan dess ska jag jobba imorgon, 10.45-20.30. och sen kanske dra på tjejkväll med några jobbarkompisar. vilket jag tycker är jättetrevligt! att ens bli inbjuden till något sånt är fint, har för det mesta en känsla att alla inte gillar mig direkt, haha. på tisdag ska jag till en psykolog på mölndals sjukhus. fortsätta utredningen. spännande.


det är jobbigt att jobba


jävla helvete

varför får man ångest när det verkligen inte passar?
ska åka till jobbet om en kvart och sitter här och lipar.
försöker sluta. jävla skit.

uppe med tuppen.. ne.

vaknade vid tio, tvingade mig själv att ligga kvar till elva. satt ute i en timma och läste. och nu har jag suttit här ett bra tag. mamma och pappa måste komma hem snart så att vi kan äta midsommarmat innan jag ska iväg och jobba. det borde vara lika mycket folk idag som igår.. hmm.

vem går till liseberg på midsommar????

alla tydligen. för sen jag började vid tre så var det inte en enda lugn stund förrän vid kvart i elva. helt galet. i dumle slog vi bästa genom tiderna. fick in sisådär 175 000. antagligen bara för att jag stod där. hihi. imorgon jobbar jag 15.00-23.30. jaja. det är gött med 50% ob.

jobba 15.00-23.15


kärleksmums

jag bakade kärleksmums igår, så nu äter jag en till frukost!
här är receptet. BAKA.

imdb top 250

hur gåre med alla filmerna på den där listan av dom "man ska se"?
haha det går väl sådär. tror jag var uppe i 165/250. men nu krånglar appen på facebook, så jag har ingen aning om hur det ligger till. men ska väl försöka klämma in någon film här och där. gudfadern och once upon a time in america har legat och väntat i några månader. jag är inte jätteförtjust i att kolla på gamla filmer.. så det kommer bli kämpigt.

planet 51

helt okej underhållning

betyg: 3/5


svullis i kinden

av någon anledning har min ena kind bestämt sig för att bråka lite. plattan skavde på insidan så jag bestämde mig för att ta ut den en stund, sen sätta in den åt fel håll. sen svullnade kinden upp lite för att jag pillade där tror jag. råkade svälja ännu en kula från tungan. har endast att göra med att de som jag köpte i london inte sitter särskilt bra.

sen kom jag på något asbra. satte i min gamla tungstav i kinden, den enda staven som är längre. så nu får jag ha den där ett tag och hoppas att svullnaden lägger sig så att jag kan sätta i plaststaven igen när jag ska jobba imorgon.

sälja och sen köpa nya?

beställde de här för ett jävla bra tag sen, fick dom och så var storleken lame. så jag tänkte skicka tillbaka dem, men sen blev det ju inte av.. så nu funderar jag på om jag ska slänga upp de på tradera och sen beställa nya..


ge mig energi

har supertråkigt. behöver egentligen städa lite. bädda. dammsuga. städa gaderoben.. men jag orkar inte. solen har varit borta hela dagen så jag har suttit här istället för att vara ute. inte gjort något vettigt. fail.

det är snart dags för lite internetshopping.

frågan är väl var man ska börja. det här är första sidan.


mind your own damn business


youth in revolt

jag gillar michael cera, men tyvärr så föll filmen lite grann.
trodde den skulle vara roligare, det fanns en del roliga stunder men det var inte riktigt tillräckligt. längden på filmen är bra, gillar animationerna.. yeye. den dög.
någon annan som har sett den?

betyg: 3/5


fick ont i huvudet och gick hem


jag gillar att klaga

jag har inget liv och orkar inte med allt jobb.

gårdagen såg ut såhär:
11.45-18.30 jobb
19.00-02.30 fest
02.30-03.30 äta och gå till bella

idag
10.30 gå upp
12.45-22.30 jobba

imorgon
07.30 gå upp, duscha, fixa sig.
08.52 ta bussen till jobbet
10.00 spelsamtal
12.45-21.00 jobba

sen är jag ledig onsdag och torsdag. kul liv.

ett jävla ståhej för prinsessans bröllop

har inte sett något av det, har ju jobbat hela dagen.
men jag tycker att monarki är lagom gammalmodigt.
låt folket rösta fram en person som kan representera sverige.

vad är grejen med att man ska födas in i rikedom och kändisskap osv? särskilt när det handlar om något sånt här. det är inte så att kungen och hans familj gör ett bättre jobb än vad jag och min familj hade kunnat åstadkomma. hade inte behövt ha x antal slott och bilar och tjohejsan heller. hade varit billigare för skattebetalarna. så hade man ju kunnat betala sitt egna bröllop och folk kunde betala för bröllopspresenter ur egen ficka. jag hade varit rätt awesome som president över sverige, det får ni kanske se i framtiden.

men nä. nej till att ha titel endast för att man är född in i det. lite ska man väl ändå kämpa. jag är precis lika mycket värd som prinsessan. och som ett barn i kina. eller en eskimå. demokrati åt folket. jämställdhet och rättvisa, ta hand om varandra, satsa på sjukvården.. osv. utan hälsa är det svårt att få något gjort.

josh beech for drop dead?

tydligen! deras sommarkollektion har kommit ut.


work it

vad ska man göra? 10.45-21.30 var det idag.
imorgon är det 11.45-18.30, sen kaninparty. sova hos bella.
sen upp och jobba 12.45-22.00 typ.


pretty little liars

efter att ha blivit tipsad av jen, så kollade jag in den här serien!
och den verkar lagom grym. kolla in den!


FINAST


gilla


dom ville inte släppa in mig på sticky

det var en annan vakt där. först visade jag mitt leg, där jag ser ut som en 14-årig kines typ. "har du några andra kort?" drar fram bankkortet. "några andra kort?" drar fram mitt eu-sjukkort. "något annat?" ehhhh... drar fram mitt h&m-kort.. sen ba "okej"

liksom seriöööööst. hur många kort tror han att jag har egentligen? hade ju visserligen mitt personalkort men kom igen. de flesta som drar ut har med sig leg och bankkort. inget mer.

tar det visserligen som en komplimang då jag hatar mitt leg.

eftergegg

först gjorde hon klart linjerna på högra sidan. sen skuggade båda. sen färg på den vänstra. nu är det banden och andra pippin kvar. det blir en sittning den 23e juli. långt kvar. :( men fint blir det. satt tre timmar.


thumbs up för tatuering kl 15


dagens shopping - 100616

finaste pennfacket i hela världen kanske? fick i present av sophie <3
tänkte ha lite smink och sånt där i, asbra att ha i väskan!

det var extrapris på lindex.. don't hit me. hårspray är alltid bra.
och mascara också. sen behövde jag faktiskt nipple covers!!

utnyttjade presentkortet på bokia

köpte ett svart linne på h&m. 79,50 kr. funderar på ett likadant i gult..


cupcake wars

i usa hittar dom på allt möjligt och visar det sen på tv. när vi var där i höstas såg jag bland annat ace of cakes, ett program där de gör galna tårtor. och av en slump hittade jag häromdan cupcake wars, som sänds på food network. i cupcake wars tävlar fyra bakers i olika moment - TASTE och PRESENTATION.. på tid såklart. det är underhållande!

inget ryggvätskeprov!

inte idag iaf! idag tog dom bara blod från mig.
sen vandrade jag runt på stan ett tag. köpte nödvändiga saker.
kanske ska gå ut en stund, lägga mig och chilla. fast det blåser.
inte okej. men solen är ju framme iaf. woho.

before work today


två frågor!

kan du inte berätta hur du fixar dina ögonbryn? they are perfection
det finns en video på youtube :)

vet du om dom är hårda på åldersgränsen (20) på rockbaren nu för tiden? eller är det som förra året? haha
har ingen aning, har aldrig varit där. jag kör på sticky!

nu har jag äntligen jobbat klart!

dagarna flyter ihop när man jobbar på liseberg. vet aldrig vilken dag det är. men idag kom bella förbi en sväng <3 fick hem mitt slutbetyg på posten och även en lapp om pensionssparing - åldersnojja någon?

ska till mölndals sjukhus imorgon igen, antagligen ta blodprover och sånt. kanske ryggvätskeprov. vill inte, det kommer göra ont :( man får lokalbedövning.. men seriöst. AJ. blodprov är lugnt.. men ryggvätskeprov? näe.

lol dör lite

anledningen till att min blogg blev lösenordsskyddad var för att jag hade publicerat en ip-adress. seriöst, LOL. och så stod det att inlägget kunde betraktas som förtal. men hur ska jag annars kunna svara på personen i fråga som kallar mig för idiot osv?

åh, jag borde fan styra den här världen. då hade allt varit chill.

sleepy time

jobba imorgon igen, sen är jag äntligen ledig!


vad fan hände?

fattar ingenting. någon kommenterade om min blogg. den var lösenordsskyddad och grejer.. vafan? jag har inte rört den. nu blir jag orolig. damn.

the human centipede (first sequence)


"Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren."

så enkelt är det. inget komplicerat i storyn direkt. nu kan det ju vara så att jag är jävligt badass, men jag tyckte inte att den var så äcklig som andra tycker. hörde att några spydde och inte klarade av att se hela. förstår inte varför. är man så äckelmagad så ser man ju inte en sån här film. någon skräckfilm är den inte heller. det som är bra med filmen är väl doktorn som är ganska välspelad, och att det är en originell idé.

det kommer en uppföljare nästa år som ska vara mycket mer extrem och vidrig. enligt regissören är den här som my little pony i jämförelse.

betyg: 1,5/5

like OMG, baby

See more funny videos and TBT Videos at Today's Big Thing.

lagom trött tjej


10.45-21.30

sviiiiinlång dag. men jag stod med helena för det mesta, hon är rolig. sen hade jag rast med en del gullungar. värsta var väl att jag mådde illa de första timmarna, kändes som om jag skulle spy. nu är jag trött! imorgon jobbar jag bara sex timmar. segt väder har det varit hela veckan.

vill shoppa

har hur mycket som helst på "vill ha"-listan
minst två par skor och en miljard klädesplagg och smink

:( i wanna be a billionaire, so fucking bad

lönespec <3

älskar att jobba, för när man får lön är det fucking awesome.
lagom saftig lön blev det denna månad till skillnad från förra.. vilket iofs bara var två dagar. nu blev det lite mer cash. fucking awesome. sen har jag två biljetter till eclipse! yay.

hahahahahahahahahahahahahahaha.... ha

"Du är seriöst helt jävla dum i huvudet. Tänk på all skit du har under naglarna, all skit som du har på dina festivalband och dina smycken. Tänk på alla jävla blodsmittor. Du har garanterat inte ens spritat av händerna.. Dessutom kör du helvetes för djupt.

Om du gör detta igen så hoppas jag att du får Hepatit C, om du nu inte redan fått det jävla altruistiska kretin."


"Tummen upp .... inga handskar, vinklar inte maskinen.
Jävla hemmapulare."


borde nästan ha en ny kategori där jag berättar om idioter, för såna är det inte brist på. jag är inte tatuerare, jag tror inte att jag är tatuerare. det är min kompis som tatuerar och han gör det seriöst. han ville att jag skulle göra det på honom. så fuck you, jag vet väl fan inte hur man tatuerar? och tro det eller ej men jag vet att man måste ha jävligt rena händer, har ju själv blivit gaddad. så jag tvättade OCH spritade händerna. sen att jag inte hade handskar.. soooo? det är inte jag som är tatuerare. hade det spelat så stor roll hade han väl fixat handskar till mig. dumbass.

hahahahaha


date night

jag gillar både steve carell och tina fey, så det var en del höga förväntningar på filmen. den kanske inte levde upp till alla, men en helt okej film var det ändå. det finns en del roliga tillfällen och karaktärerna fungerar bra. så den får en svag trea.

betyg: 3/5


nya bilder från eclipse!

bilder finns på imdb och lion & lamb love
imorgon ska jag hämta ut biljetterna! :D


persons unknown

"revolves around strangers who are imprisoned inside a small ghost town"

en ny serie från nbc! har sett första avsnittet och det verkar grymt!


good charlotte gästar pink på ullevi!

men det är mer bud på att dra till sthlm och se dem spela där!
är riktigt sugen på att se dem igen. spelar i sthlm i slutet på juli!


godisbild av elsa


mätt som en plätt

nu är jag mätt och nöjd
åt en asgod pastasallad
fick 1800 kr sammanlagt
och 200 kr på bokia

fint äre

random fråga

en liten random fråga kanske men jag funderar... varför umgås du inte med martin och fanny och alla dom där längre? har dom gjort nånting eller har ni bara glidit ifrån varandra så att säga?

vi har väl glidit ifrån varandra. men det är ju mest martin och fanny som jag inte umgås med alls. en viss person har snackat en del skit om mig så den personen vill jag inte hänga med. men dennis försöker jag ju träffa så ofta som det går - vilket är rätt sällan tyvärr, annars umgås jag väl med ungefär samma människor.

släktkalas på gång

mat och tårta och paket
woho

slutbetyg

nu är det äntligen klart
200 poäng i ig men resten ser bra ut!
jag är kickass.

outbreak

har fått världens outbreak på min rygg, där tatueringen är såklart. undrar om det är salvan eller något annat. har nyss börjat äta ny medicin som kan ge utslag - och då måste man sluta med den. ahhh. fast det känns mer troligt att det är salvan eller att jag inte tvättat den ordentligt. vad tror ni?

eh


TACK ALLIHOPA <3

tack för alla grattis jag har fått, det betyder massa. inte nog med att jag fick en del inatt, men när jag öppnar facebook så har jag fått ca 40 nya och sedan 40 till. så över hundra grattis har jag fått skulle jag tro. det är grymt. min födelsedag har varit okej, hade några fina vänner här iaf. <3

fick världens grymmaste säl av elsa, en pacmanspöke-sparbössa av toby, lite bubbelvin av bella och så har jag fått nagellack av sophie. sen fick jag body lotion och duschkräm som luktar smultron av mamma imorse. fick ju flygbiljetterna till london som födelsedagspresent.

ska ha minitårtkalas


inte tonåring längre


opepp

orkar inteeeee :(

utan plast

linjerna till höger är inte helt klara än som man kan se.
sen ska det bli en massa färg också. har en sittning den 17 juni.
men kommer nog behöva en till tror jag.


dear john

en besvikelse till film måste jag erkänna. visst, jag hade inte så höga förväntningar från början, men lite bättre kunde den väl ha varit. ganska segt tempo, karaktärerna får man bara se på ytan.. det enda som var riktigt bra var scenen med john och hans pappa. och slutet? nä. tycker att den kunde ha gjorts djupare och med mer känslor. se hellre the notebook.

betyg: 2,5/5


SÅ JÄVLA FINT BLIR DET


videoblogg - 10/06/04


vuxna på facebook

så himla roligt "kramiz"


lisebergstornets dagar är över

fick aldrig ta någon sista åktur heller. det ska byggas om till ett slags fritt fall. högsta i europa eller något sånt. drömde om det häromdan!


aspeppad tjej faktiskt


daybreakers

en helt okej film, inte jättebra, inte jättedålig.
vampyrer, blod och ganska typisk amerikansk.

betyg: 3/5


<3


LONDON SHOPPING


på fredag!!!11111


bilder från london kommer


borta bra men hemma bäst?

vet inte riktigt om det där stämmer. tror jag ska flytta till london.
antingen det eller usa liksom.

nu är jag iaf hemma, jag och jenny klarade oss bra i london med hjälp av underbara michelle. ska slänga upp bilder och sånt snart. har bara varit borta i sex dagar men har mycket att ta igen. mest glo på avsnitt av tv-serier. sen ta bilder på det jag köpte i london. maila min tatuerare. maila slam dunk och skälla ut dom. duscha hade varit trevligt.

och imorgon jobbar jag. kan nämna att min syster bor här tillfälligt. kul.

going home today

:(

RSS 2.0