it's sunday once again

och jag måste äta något innan jag drar till jobbet
sen när jag kommer hem lär jag inte sätta på datorn
ska nog sitta med psykologin.

imorgon tänkte jag köpa ett månadskort på friskis, om jag nu har motivationen till det vilket jag aldrig har typ. ge mig motivation please. ska göra mitt bästa att gå till skolan denna veckan också. och plugga. i don't like it. jag hostar också btw. så en hel natts sömn känns långt borta.

nej jag ska nog ta och sova lite faktiskt

har gjort allt som finns att göra, förutom bilddagboken
för sidan vill inte öppna sig av någon anledning

imorgon ska nog jag och mamma baka lussekatter innan jag ska till jobbet.
pussochgodnatt.

göttans, asnajs, osv.

nu är jag hemma och har bytt om till varmare kläder.
för det är faktiskt svinkallt ute, typ två grader.
och mina skor läcker in så jag blir blöt om fötterna,
plus att det luktar. ewww.

har jobbat från tre till tio ungefär, kan väl inte påstå att jag var på bästa humör, men jag försökte så gott jag kunde. det var sviiiiinmycket folk trots att det regnade hela dagen. men sen var det äntligen över, och då åkte jag in och mötte sandra och tobbe. sandra är för övrigt bäst. men sen bestämde jag mig för att åka hem. och nu sitter jag här med en mugg varm oboy som är för varm, och en burk cola som pappa var snäll nog att hämta in.

puss

köpa mjölk blind

Jag stänger dörren, och vrider om nyckeln. Hör hur låset klickar till. Det är kallt ute, kylan biter tag i kinderna och jag hör hur vinden sliter i träden. Det märks att hösten har kommit. Jag drar den stickade halsduken lite tätare runt halsen och drar ner mössan över öronen. Tar ett vant tag om trappräcket i trä, det känns strävt mot handen, och tar mig ner för de tre trappstegen.


Jag går i lugnt takt över gruset som knastrar under mina skor och jag hör hur blindkäppen rör sig över de små stenarna. Käppen slår i brevlådan av stål som ger ifrån sig ett klingande läte och sekunder senare nuddar den staketet i trä. Doften av oljat trä ligger kvar i luften sen början av hösten och jag stannar upp någon minut för att bara existera. Framför mig ligger asfalten jämn och min käpp säger till när jag når trottoarkanten. Ett brummande läte kommer närmre och närmre och jag stannar upp tills jag hör ljudet försvinna i fjärran och försäkrar mig om att ingen mer bil är på väg mot mitt håll.

- där är början av den iaf. så långt jag har kommit.
det är svårt att beskriva saker utan att se dem.
har rättat rödluvan-texten iaf. alltid något.


jag behöver en paus

för jag orkar verkligen inte med allting längre
kan knappt ta mig upp ur sängen på morgonen,
och om jag väl gör det och går till skolan så ligger ångesten kvar.

just nu behöver jag göra det här:
svenska b: skriva om tre dikter, skriva anteckningar till provet som är snart.
samhäll c: jobba med demokrati/usa, ska vara klart v.51
historia a: fixa redovisningen som jag skulle haft idag, skriva anteckningar till provet som jag borde gjort i oktober eller när det nu var. sen har vi tydligen något om släkt och sånt?
religion: hemtenta som ska vara klar vecka 50 tror jag.
kreativt skrivande: fixa rödluvan-texten, skriva mer utkast till köpa mjölk blind och göra den nya uppgiften där vi måste beskriva med hjälp av lukt och sånt.
psykologi: svara på några frågor
övrigt: fixa klart de två sista caseloggarna 

plus att jag borde fixa artikeln, men det kommer aldrig att hända. vet inte om jag orkar bry mig om jag får ig på den uppgiften faktiskt. jag gör hellre komplettering till våren istället. har missat väldigt mycket i english certificate också, men där gör vi bara diagnoser hela tiden.

jag har ingen motivation någonstans i kroppen.

jag var i skolan idag

fast bara två av fyra lektioner, mådde illa,
tyckte att det var anledning nog. plus att jag inte hade fixat inför redovisning.

åkte in till stan och tittade lite, fortfarande ingen framgång på vinterskofronten, hittade ett par mysbyxor. sen åkte jag till allum och hittade en kappa som var fin och som var för halva priset, så jag tyckte att det var helt okej och köpte den. plus ett par träningsbyxor och ett skitsött linne typ. bild kommer senare.

dagen har inte varit så givande

lyckades bränna rostbrödet imorse
varit nere på allum med mamma och syster
köpte inget, hittade inga skor idag heller, inga vinterskor iaf.
bara massor av andra underbart fina skor.

nu sitter jag här med pingvinlakrits, mjölk och pushing daisies.
living life...

animal planet

i love it!

kollade på tv igår, första gången på ett riktigt bra tag då jag verkligen satt framför tv:n längre än en timma. åh. såg på djurpolisen och sånt. skulle vara kul att jobba med djur, ta hand om djur osv. mordutredare eller kriminaltekniker och sånt är också coolt. jag vill åka till afrika i alla fall. det har jag bestämt.

för att vara lite självgod..

"Jesse you are the hottest Swedish girl i no x] you could be a brilliant model,
iv known your for long time to :)<3"
"Jesse - You're so gorgeous! I love your face"
"Jesse (cupcalke) - i still cant get over how beautiful she is..."
"Jesse - I think you can pull off any hairstyle. -jealousy-"
"i just wish we can talk privately, you were always one of the few ppl i consider hot in , someone i like to see in pd, someone who's too original and too unique, someone who i can relate to, ive always wanted to say hi, but appropriate time never came, yet!"
"jessecupcake- your gorgeous xD"
"Jessicsca Cupcake - an awsome sense of style!"
"jessy cupcake - super cute huhh make me melt haha"
"Jessecupcaake- ohgirl, i fuckin love your face it's so delicate lookingg."
"Jess- just getting to know you better, but you're really cute and I like talking to you a lot"
"jessecupcake: you're so beautiful i wish you lived closer so we could be buddys"
"Jessica Cupcake- sweetheart! ur so down to earth i member we use to talk on stickam, u were always very nice :]"

idag låg jag i sängen hela dagen

ungefär. måste sluta med det.

drömde att jag färgade håret brunt. och att jag kom försent till skolan hela tiden. nu sitter jag här och ruttnar. ska försöka plugga lite idag. har glömt av hur man gör. längtar till lördag då jag äntligen får jobba. imorgon är vi lediga. awesome.

projektarbete - and i need help!

jag tänkte att det var lugnt när vi fick pappret om projektarbetet när vi började skolan, tänkte att den 28 november är ju evigheter bort. och.. ja. det är på fredag. och det är inte så många evigheter dit. jag har ingen aning om vad jag ska göra.

vi får välja mellan: praktikplats, teoretiskt arbete eller praktiskt arbete i grupp, som ska ha med it/media/samhäll att göra.

känns som om praktikplats är uteslutet, så antingen blir det något teoretiskt eller praktiskt. men vad? kom med förslag. om jag inte hittar något värt så blir det antagligen att göra programfilmer eller något liknande till hulebäck, eftersom att det tydligen efterfrågades. fanns fler saker som lärarna hade som förslag, men jag vet inte vad.

"några exempel på projektarbeten:
- teoretiska undersökande arbeten med eller utan studiebesök
- hemsida, film, broschyr på uppdrag
- radioprogram
- fotofördjupning
- fördjupning i skrivandets konst"

GE MIG FÖRSLAG TACK

jag behöver ett liv.

och pengar.

just nu följer jag: californication, dexter, desperate housewives, entourage, heroes, prison break, how i met your mother, gossip girl, pushing daisies, dirty sexy money, grey's anatomy, paris hilton's my new bff, la ink.. och i brist på serier att se har jag börjat följa samantha who också.

sen antar jag att det inte kommer några fler avsnitt av big shots och cashmere mafia, som ligger tillsammans med the oc, sex and the city, jericho och little britain usa. där det inte blir mer. sen väntar jag på en ny säsong av americas next top model, fast det lär nog dröja. kyle xy, skins och nip/tuck kommer inte förrän 2009 om jag har sett rätt.

om någon har ett liv att erbjuda så är jag här.

framtiden är skrämmande nära

var nere på allum tillsammans med mamma och åt, plus att hon köpte två böcker till mig. woho. pratade om framtiden. jeez. till sommaren tar jag studenten. sen är livet som en blank canvas, blir antagligen att jobba på liseberg på sommaren igen. sen kanske hitta något annant jobb, jobba på liseberg till julen igen. sen funderar jag på att åka som au pair år 2010, och plugga några kurser samtidigt.. sen får vi se. ahhh.

she paints me blue


idag var det svinkallare

ännu kallare än igår faktiskt, tror jag.

mamma och pappa har kommit hem. med 800 gram pingvinlakrits och 400 gram m&m's. och tre flak coca cola. någon försöker göda mig.

jobb 16.00-20:15

 

jag drömde om en avhuggen hand

tre killar med knivar, börjar bråka, en blir av med handen.. eh. sen är det inte bråk längre. mamma tyckte inte att vi skulle ringa efter ambulans, sen var det jag som hade en konstig hand. och sen blev det lite manikyr, och igår drömde jag att vi blev jagade i england fast det var sverige egentligen, på en skola. sprang upp och ner för trappor som aldrig tog slut. och så drömde jag om den snygga killen som tog studenten i somras. haha. fan. och så drömde jag att jag blev dissad av en annan person, det var inte så roligt, sen blev jag och toby fulla och jag letade efter sprite på ica så att jag kunde blanda vin, men det fanns bara spriteflaskor som var fyllda typ en fjärdedel..

nu ska jag duscha.

det är svinkallt ute

har jobbat hela dagen typ
med en väldans massa kläder på

och så shoppingen såklart


another day in this boring thing called life

jag var inte i skolan idag, men jag tycker att fyra av fem dagar ändå var rätt bra presterat av mig. och sen var dagen helt onödig egentligen, utvärdering, film och sen skulle vi få omdömen från allt vi har jobbat med. och jag är ju inte ens klar med det. snön är fortfarande kvar </3 åkte in till stan och sprang runt och letade efter vinterskor, men det gick inte så bra. får ta upp jakten någon annan dag. istället köpte jag soundtracket till mamma mia, tänkte ge den till min mormor eftersom att hon är bäst. knästrumpor och en klänning som jag blev kär i direkt. ska nog ha den på nyår. woho. passade på att köpa kortare stavar till både läpp och tunga med.

jag är hungrig

 
 

jag gillar kontrast och skylines och sånt


sitter och sjunger för mig själv, är ensam hemma för tillfället. det är skönt.

what to do, what to do?

jag orkade inte åka in till stan
jag tänkte gå ner till allum istället, men jag orkade inte det heller. jag vill ha lakritssnören eller choklad. jag drömde om det inatt. jag drömde att jag spydde också. att vi hade ett badkar. jag drömde mycket konstiga saker. som vanligt.

jag tror att diskussionen gick bra idag

jag är trött på världen

så jag stänger av datorn snart.
jag hatar när band och artister blir för kända,
då man inte får känna det personliga längre.

hey, give me space so i can breathe

nu är jag klar med min caselogg till slutseminariet imorgon, skönt att få sovmorgon. efter ska jag nog in till stan och leta vinterskor - det är dags. och förhoppningsvis spendera pengar i allmänhet. om någon vill träffas får ni gärna säga till.

i övrigt lyssnar jag på bland annat something corporate, taking back sunday, sugarcult och jimmy eat world. det är nostalgi det.


jag har ont i hela kroppen

nästan, och jag vet inte varför
men jag tog och sov i två timmar ungefär
hur skönt som helst eftersom att jag höll på att somna på bussen

alltså det här känns helt meningslöst

jag instämmer med justine

vi sitter i skolan och ska skriva vår sista caselogg om muhammedkarikatyrerna. jag orkar verkligen inte. lyckades vakna kvart i tre inatt, inte så kul. men jag somnade om och släpade mig ur sängen klockan kvart i sju. vi provade studentmössor på morgonen, det var roligt. helt sjukt att vi snart ska ta studenten. jag flippar lite.

nu vill jag egentligen hem och sova. men ska väl skriva lite på caseloggen nu, kanske resten hemma. vi får se.

min största rädsla

är att jag kommer vara sjuk hela livet

att jag kommer behöva ta antidepressiva varje dag i resten av mitt liv, bara för att inte må helt åt helvete utan någon riktig anledning. jag glömde att ta dem imorse, kanske är därför jag mår så förbannat dålgit just nu. kanske inte. jag vill inte gråta. jag vill må bra. jag vill vara normal. som alla andra. jag vill må dåligt när jag ska må dåligt, när något har hänt, inte varje dag. inte utan anledningar. jag vill inte ha ett liv fullt av tabletter bara för att slippa oroa mig för att inte kollapsa i all min ångest. jag vill inte sticka ner fingrarna i  halsen och hoppas på att ångesten följer med. jag vill inte känna mig hjälplös. jag vill inte känna mig värdelös. jag vill kunna andas utan att hela jordens tyngd ligger och trycker över bröstet.

jag vill inte vara fast i denna regniga håla som kallas för sverige.
jag vill må bra. och veta att det kommer hålla i sig, åtminstone en dag eller två.
jag vill inte vara rädd för mig själv. för att må dåligt när jag inte kan kontrollera det.

jag vill bara vara fri från all min ångest

jag har så mycket ångest

att det känns som om hela jag ska explodera

jag behöver en kram


idag är ångest, eller?

jag gick upp imorse, gjorde iordning mig och tänkte käka frukost innan jag tog bussen till ungdomsmottagningen, trodde jag skulle vara där 9:55 men mamma hade skrivit 9:30, så jag fick lite bråttom. skippade frukosten och tog första bästa skorna och ett paraply ut i regn och rusk. skyndade mig ner, på vägen hann vatten läcka in lagom mycket och inte en enda millimeter av varken strumpor eller skor var torrt. hann dit i alla fall, sen gick jag hem i regnet, mest för att jag inte orkade vänta på bussen. bytte skor och strumpor och käkade frukost innan jag drog till skolan.

sen har vi mest stått i gatan med våra kampanjer, roligast var en kille som kom fram och skulle diskutera. tydligen så har media ingenting att göra med fördomar utan det är nerver och sånt som styr fördomar.. eh. och så försökte vi förklara att islam och al-qaida inte hade något med varandra att göra.

nu sitter jag här och borde göra viktigare saker men jag har varken ork eller motivation. ska eventuellt spela in ännu en proof video eftersom att folk har svårt att tro på de två som redan finns. ehm.


the way you want me more than i want you


så sjukt spännande att jag typ dör


s05e08

everybody's changing

idag har jag varit i skolan, good job.
vi har mest klippt och klistrat faktiskt. men kampanjen är så gott som klar. imorgon ska det sättas upp och sen ska vi stå där hela dagen och låtsas vara viktiga och intressanta.

drömde massa skumma saker inatt, som vanligt. och sen fick jag ångesten när jag skulle till skolan. mest för att jag inte hade med mig min systemkamera och för att allting var så fint. frosten låg tätt på gräset och kåsjön vad spegelblank. får se om jag har tur någon annan dag. det var minusgrader imorse. vintern är påväg. ska ta en varm dusch snart och se om blodcirkulationen vill hitta sin väg tillbaka till mina iskalla fingrar.

oj, rubrik skulle jag ju ha med

"jag såg dig när du jobbade, du är tillochmed finare i verkligheten (: "

sånt blir man glad av! och glad har jag varit hela dagen. det är mysigt att jobba. trots att infravärmen kunde suttit lite längre ner så att man faktiskt kände av den. men nästa helg blir det på med alla kläder som finns. imorgon blir dagen inte så lång tror jag, vi ska mest skriva ut och fixa lite grejer. har ingen aning om vad jag ska göra när klockan har hunnit bli halv elva. för då får jag inte sitta här längre.

dags att jobba idag igen

och jag är på bra humör!

streetcar


jul på liseberg

det är redan jul i göteborg

i nordstan har de satt upp julpynt och megagranen, på ica maxi är det julpynt och hela liseberg bara skriker jul. och hjul. för där står jag, i lyckohjulen, åter igen. och det är så härligt. var inte på bäst humör när jag kom dit, men det tog inte lång tid förrän hela jag var i extas - ungefär. särskilt när det börjar bli mörkt, julmusik i bakgrunden, tusentals lampor i träd och buskar och you name it, och en ren traskar förbi. och man känner sig som jultomten när man delar ut chips. haha. man blir glad av att komma tillbaka dit, och att träffa alla.

tummen upp säger jag bara. stängningspass imorgon.

vart är alla?

ute och feztar antagligen

jag har verkligen ingenting att göra. ska nog ta lite fler bilder, lägger nog upp det imorgon efter jobbet. först ska vi på kunskap och framtidsmässan - för att se om jag ens har något av det. haha. och sen blir det jobb 14-22, får se om jag hinner svänga förbi barbarella eller nåt och köpa retainer till läppen och ny stav till tungan.

blir väl film eller läsa bok innan jag ska sova.

i stared into oblivion and found my own reflection there

gårdagen slutade bra i alla fall

vi drog oss iväg till brew house och stod och frös i en halvtimma och lite till innan de till slut öppnade dörrarna en kvart senare än menat. sen väntade vi, jag var på bråkhumör så toby fick lite stryk. men det var roligt. union square var okej, cancer bats var eländigt och funeral for a friend var underbart, trots en del nya låtar. det var mysigt. sen lyckades jag fiska fram fyra av fem autografer och en bild, med hjälp av björnen. man känner sig som en fangirl på fjorton bast som vill ha idol-måns autograf. ungefär.

tog bussen hem, och läste innan jag lyckades sova. har ju det där förbudet, vilket är helt okej. det gäller ju inte idag dock, men eftersom att jag äntligen börjar jobba imorgon så blir det väl inte allt för sent.

dagen var väldigt produktiv, what happens in the soprum, stays in the soprum. vi skulle vara kreativa men vår estetiska sida nådde inte ända fram, så efter ett bra tag med sprayburkar och målarfärg så gav vi upp, målade vitt på väggen och begravde tyget långt borta. sen målade vi tre papper, tog väl knappt en halvtimma. asgött.


funeral for a friend @ brew house


idag ska jag se funeral for a friend för andra gången.
jag kan inga av de nya låtarna. men det är pepp ändå.

jag tar åt mig

vare sig jag vill eller inte

genom hela mitt liv har jag fått kommentarer,
om diverse saker, precis som de flesta av oss.
vissa saker känns mer än andra. och vissa känns inte alls.

mitt självförtroende är lika pålitligt som vädret under en svensk sommar. ibland är det regn och ibland är det solsken. jag försöker acceptera mig själv, insida som utsida. vissa dagar känner jag mig snyggast i världen och andra dagar vill jag bara gråta när jag möts av min spegelbild. jag klankar ner på mig själv alldeles för mycket. och när jag ser mig själv i spegeln, ser jag allting som kan förbättras. jag kan inte se mig själv i spegeln och säga att jag duger som jag är - för så är det verkligen inte. jag ställer höga krav på mig själv, jag har alldeles för många saker som kan bli bättre. jag duger aldrig. jag räcker aldrig till.

och ibland får min omgivning mig att känna detsamma. vilket bara stärker alla tankar om hur värdelös och oduglig jag faktiskt är.

jag väger för mycket. jag är för lång. jag är för kort. jag har för stora fötter. jag har för små bröst. jag har för breda höfter och för mycket fett på rumpa och lår. jag har påsar under ögonen. jag har för tjocka kinder. jag har inte tillräckligt vita tänder. jag har för mycket fräknar. jag har ojämn hy. jag har dubbelhaka. jag har för små öron. jag har fult hår. jag är för blek. jag har putmage. jag har celluliter. jag duger inte.

jag vet inte hur folk uppfattar mig. vissa antar att jag är kaxig och dryg. andra att jag är världens snällast. några tycker att jagär smal och några tycker att jag är tjock. några tycker att jag är snygg och några tycker att jag är ful. några tycker att jag är rolig och några tycker at jag är tråkig. somliga utan att ens känna mig, vissa har inte sagt ett enda ord till mig men de har mage nog att säga ett dussin om mig. och ändå tar jag åt mig.

jag tar åt mig av deras löjliga och urdumma kommentarer. trots att jag tycker att de är patetiska som inte har något bättre för sig än att bry sig om vad jag gör och inte gör, och sen klanka ner på mig och andra människor som de inte känner. typiska mobbare. varför? många för att de är avundsjuka, det vet jag själv. det har de själva sagt. andra? jag vet inte, de har väl inget roligare för sig än att sparka på någon som redan ligger, bara för att själva höja sin status.

jag kommer aldrig att komma ifrån sådana människor. det kommer ingen av oss, om inte någon väljer att bli eremit och bosätta sig i en grotta i ett land långt borta. men det är inte min framtid. vi kommer alltid att stöta på sådana idioter. och det enda man kan göra är att hoppas på att de växer upp till sist. eller att karma hinner upp i deras fotspår.

jag måste sluta se ner på mig själv. jag måste lära mig att inte ta åt mig av patetiska kommentarer. men hur gör man för att bygga upp ett självförtroende som ständigt rasar samman? när kommer man känna att man faktiskt duger, att man är bra nog som man är, att utsidan inte spelar roll, att man duger som dotter, som vän, som klasskompis, som elev och som medmänniska? när får man den bekräftelsen? för jag behöver bekräftelse. det behöver alla. ett litet bevis på att man existerar och att någon annan vet om det. jag behöver bli uppskattad för att känna att jag duger. vem ska visa den uppskattningen?
 
alla är för upptagna med sin egna liv och sig själva, för att hinna bry sig. trots alla positiva kommentarer som jag får, så ändrar det inte på mycket. det mesta känns som bull shit när man själv inte tror på det och när alla skriver du är snygg - till resten av världen, det som jag uppskattar är genomtänkta kommentarer, en kommentar som visar på att man är speciell, att man är något extra för den personen. något som känns ärligt och äkta, för då tar jag åt mig.

samtidigt kan en enda negativ kommentar från en anonym idiot förstöra hela min dag, och trots att ett tjugotal andra tycker motsatsen så kan jag inte vifta bort det. för det negativa väger hundra gånger tyngre än det positiva. och jag önskar att det vore tvärtom.

jag har alltid och kommer alltid att stöta på idioter i mitt liv, och det finns ingenting man kan göra åt det. jag behöver arbeta på att bygga upp en stabil självbild, lära mig att trivas med mig själv. jag behöver inse att jag duger. men jag vet inte hur man gör.

you can't mess around with salivaidag känns mew ganska rätt

godnatt

om en månad är jag förhoppningsvis tusen kronor rikare
(fast det blir jag ju ändå med tanke på studiebidraget)

jag hör att folk pratar om mig i uppehållsrummet på schillerska


min mamma mutade mig med money

yez, morgonen började med att mamma kom in och väckte mig och tyckte att jag skulle gå upp. sen sa hon "du får hundra kronor om du går upp nu" - och jag gick upp! what can i say, i love money. och sen har hon mutat mig med tusen kronor om jag stänger av datorn innan halv elva sön-tors i en hel månad. jag är rätt sugen på det! mest för att jag ska sova bättre.

det är regnigt och eländigt.
och inte ens adam tensta kunde få mig att stanna kvar i skolan.


i think i need some sleep


justine är bäst

fast det är hon egentligen inte, bara lite
men det var hon som sa det

jag har inte sovit någonting alls för det gick inte. begav mig ut i regnet i morse. fyfan. jävla skitsverige är en enda stor vattenpöl och jag har hål i skorna och det läcker in. onaiiiz. måste tydligen skriva en till caselogg för annars kan jag inte få g. och så idag ska vi skriva aktörsgrejer. snart äre utvecklingssamtal. jag kommer döööööööööööö.

när klockan är halv 4

känns det onödigt att sova
för jag ska upp om senast tre timmar

klockan är snart halv 3 och jag sover inte

obviously
och jag har tagit atarax 1 av 10 dagar som jag skulle ta det
awesome, klart jag inte sover då. eller?

the view from empire state building


man lär sig något nytt varje dag

idag lärde jag mig vad ordet rågad betyder

det är nog sant att man lär sig något nytt varje dag. för innan trodde jag att sydafrika låg längst upp i afrika - alltså, jag och väderstreck har aldrig varit en bra kombination.. inte geografi heller för den delen. norr är inte ner utan upp. så tänker jag. och värmland ligger inte neråt i landet, som jag trodde. fast det låter som om det gör det.

nu ska jag äta popcorn och se på en till film. imorgon är det skola.
och på tisdag kommer adam tensta dit. wowoowoo.

ny vecka, nya tag. ellörrrr?

jag har dammsugit
och rensat bort typ 90 msn-kontakter


kärlek är jobbigt

och jag vill bara komma över allting

kvällen var rätt fest till slut. först var det spelning som vi knappt såg utan låg mest i ett hörn med kuddar fast egentligen var det inte ett hörn men det var kuddar men ändå. sen stack vi därifrån utan att ha sett bandet vi skulle se. drog till sävedalen och förfestade typ med vin och sprite som var rätt gott tillsammans ändå. sen missade vi bussen och tog en taxi, det var galet. in till stan där vi skulle till gretas fast vi kom inte in, så jag åkte hem för jag ville ha choklad.

sverige är alldeles förjävla litet kom jag fram till idag fast jag visste det innan, men seriöst. två tjejer som vi träffade som jag aldrig träffat förut tror jag, kände två av mina gamla klasskompisar som jag har känt i evigheter. och en kille som jag träffade kände min syrra och kände igen mig för att vi var så lika tydligen. aja.

new york, i miss it.


mina bilder

tacos, räkor och godis. fredag. mhm.

fast jag har ont i magen.
ska röntgas någon dag.

video on trial

 

 
roligt? ja

jag gjorde ingenting av det som stod på listan

för jag gick inte ens till skolan idag
jag lämnade nyss min varma säng

jag kan bara konstatera: jag har varken ork eller motivation kvar i min kropp. jag minns inte när jag kände mig pigg senast. och jag vet inte om det har med tabletterna att göra. isåfall hoppas jag att den dubbla dosen kickar in snart. för allt känns bara meningslöst. det känns meningslöst att lämna sängen och gå till skolan. det känns meningslöst att göra något alls. vet inte riktigt vad jag ska göra. jag vill bara leva lite för mig själv ett tag. hoppas på att allt kommer tillbaka till mig så småningom.

jag vill bara vakna upp en dag och känna att det faktiskt är värt att kliva upp ur sängen innan klockan tre eller fyra på eftermiddagen.

saker som borde göras imorgon

men som antagligen inte kommer bli av:
- gå till banken och få in mina pengar på kontot
- dammsuga på mitt rum
- städa badrummet (igen - sluta smutsa ner!!11)
- bli klar med den tredje caseloggen för veckan
- skaffa gymkort och gymma någon timma
- åka in till stan och köpa vinterskor, varm tröja och annat man kan ha glädje av
- färga håret för att jag är så extremt trött på att vara blond
- gå upp så att jag hinner fixa håret OCH äta frukost
- komma i tid (antingen är jag där kvart i åtta eller halv nio, vi börjar halv nio)
- göra något med klädhögen som ligger på golvet

saker som jag antagligen lär göra istället:
- hitta kläder på internet som jag måste beställa

nu ska jag fortsätta hosta och försöka sova. så får vi se om jag väljer att komma i tid eftersom att det var så viktigt, eller om jag chillar påre. peace out. god natt.

step brothers & tropic thunder

såg nyss klart filmen. den var helt okej. en typisk komedi som vanligt när will ferrell är med. rolig ibland, men för det mesta bara sjuk humor. ska man se någon film med honom så är det väl blades of glory. aja, han och john c reilly spelar i alla fall styvbröder - no kidding? - som först inte tycker om varandra, och sen.. ja, kan väl inte precis säga att det var något överraskande slut. se den om ni gillar will ferrell och hans filmer, annars kan ni nästan se någon annan komedi.
betyg? 2/5

såg även tropic thunder nu när jag har tid att se film och det inte finns några nya avsnitt att se. den var lite bättre än step brothers. ett filmteam ska göra en krigsfilm och sen hamnar dem i riktigt krig, kort sammanfattning av filmen. men ja, den var rolig vissa stunder. lite förutsägbar den med, men det är många filmer these days. rätt så mycket action och explosioner och sån shit.
betyg? 3/5

jag får väl skriva något då

var i skolan idag. tråkigt. seminariet var helt okej. jag är väldigt trött och seg i övrigt. egentligen borde jag vara på väg till julintro på liseberg men jag har ingen lust alls, jag orkar ändå inte. skaffa kläder kan jag göra när jag börjar. tror jag ska se lite film, lär ju somna.

jag tog ut löshåret ur luggen igår, det var jobbigt. färgar hellere. egentligen vill jag färga allt. sjukt hur mycket jag saknar mitt svarta, långa och lagom icke-slitna hår. sugen på gaddning och mer piercingar med. åh. jag är så ofullständig. om det nu ens är ett ord. varför kan ingen klippa mitt hår som jag vill ha det? tror jag cuttar luggen lite till inom snar framtid. kanske kladdar i rosa i luggen.. vem vet. jag vill bara göra något.


ingen rubrik alls fast nu blev det ju en ändå


jag har inte så mycket att skriva just nu.
så jag bjuder på en bild från festen.

OBAMA! OBAMA! OBAMA!

jag funderade på att valvaka eftersom att jag inte kunde sova, men sen så somnade jag. så det blev ingenting med det. hann inte kolla på tv eller lyssna på radio eller någonting imorse, så här sitter jag i skolan och är asglad för att obama har vunnit. det är fan historiskt. den första svarta presidenten i usa, det är sjukt underbart. det är förändring.

jag ryser lite.

bara bra avsnitt denna veckan


save the drama for obama.


usa behöver en ny president. någon som inte är en gammal och grå krigsveteran som tycker att kriget i irak ska fortsätta trots att pengarna skulle kunna gå till sjukförsäkringar och annat som usa är i större behov av.
jag hoppas på obama, för jag hoppas på förändring.

idag gick jag inte till skolan

men det var inte mitt fel
för min skitmobil laddade ur under natten
och alarmen ringde aldrig, sådeså.

i övrigt har jag drömt väldigt konstigt.
men nu ska jag skriva min caselogg.

what is symmetry?

 

today, i'm a train wreck.

kunde knappt ta mig upp ur sängen imorse, men gjorde det ändå. ska försöka klara av det så mycket som möjligt de kommande veckorna. vilket kan vara bra eftersom att jag har utvecklingssamtal nästa vecka och kan väl gissa lite att min frånvaro kommer att nämnas åtminstone lite.

i övrigt började vi med case idag, blev muhammed-karikatyrerna som publicerades i jyllands-posten för några år sen. helt okej ämne. man märker ju vilka som är totalt bakom flötet och har vrickade åsikter om både det ena och det andra. nej, sådana människor kan stoppa upp något där bak. andra människor behöver bara växa upp och sluta vara så dubbelmoraliska.

jag är trött på att bli utnyttjad

och trött på att folk beter sig som as
jag tycker att vissa behöver växa upp
och ta lite mer ansvar och visa respekt

annars har jag mest ångest över att börja skolan igen

this is passion, it's not love,


igår var det fest, idag är det inte fest.

festen igår var helt okej, hade inte chans att göra vad jag ville eftersom jag var tvungen att hålla koll på alla. folk tog med sig andra människor utan att ha frågat, vilket gjorde mig rätt arg. men vi slängde ut några. synd för dem. jag bryr mig inte.

RSS 2.0