life's simple pleasures.

när man har riktigt dåliga dagar så kan det ändå finnas småsaker som gör att man inte riktigt kan hålla sig från att le. vad finns det för enkla saker som gör er glada?

några som jag kommer på:
- lukten av regn mot varm asfalt på sommaren.
- när jag får brev från fina människor.
- min vovve som alltid är lika knäpp.
- komplimanger, främst om de är personliga och genomtänkta.

kommentarer
Postat av: Anonym

Mina knäppa katter. Haha. Den ena är snart 11 år och den andra är inte ens 1 år. Så himla kul att se dem tillsammans =D Helt adorable.Att kunna vakna av dagens första solstrålar utan att ha sovit bort hela dagen (att den faktiskt går upp numera alltså:P)

2010-03-16 @ 16:40:26
Postat av: Emma

Att åka första spårvagnen hem en sommarmorgon, det finns alltid någon lite konstig som ska sätta sig bredvid och prata. Jag tycker om när mina vänner är fina, jag är inte så fin själv så jag kan drunkna i deras fina ögon istället. Jag tycker om att bli kliad lite försiktigt på handleden, man slappnar av och glömmer allt. Men det största lyckopillret är väl att föreviga ett ögonblick, jag tycker om att veta att jag kan skriva ut bilder på mina vänner och vad jag har gjort och ta fram dem om 50 år och minnas min ungdom. Det är en fin känsla.

2010-03-16 @ 18:31:18
URL: http://photosbyemma.blogg.se/
Postat av: Erik

finns så mkt!!! det är trots allt de små sakerna som gör livet värt att leva. Jag menar det kan vara allt från lukter till synintryck eller känslor man får av viss musik då man är i ett visst sinnestillstånd. Att bli masserad på ryggen, fy fän va det får mig att må bra. Kroppskontakt överlag är helande:)

2010-03-16 @ 21:28:03

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0