sverigedemokraternas valfilm 2010

nå, vad anser ni om den här? rasistisk eller inte?
tv4 kommer inte att visa den - thank god.


kommentarer
Postat av: emma

rasistisk om något, men hela deras politik skriker ju av rasism. sträva efter inavel, way to go! ehhh

2010-09-01 @ 22:32:11
URL: http://twitter.com/ifeellikepdiddy
Postat av: Anonym

tv4:s censurerade version är ju värre då de länkar till sd:s hemsida osv. de borde visa den riktiga, för de flesta tycker den är skit ändå.

2010-09-01 @ 22:50:51
Postat av: stephanie

"thank god"? jag delar knappast deras åsikt men enligt mig är sverige - eller ska åtminstone föreställa - en demokrati och med demokrati kommer yttrandefrihet. de har åtminstone rätten att uttrycka sin åsikt. rasistisk eller avspeglande verkligheten.. det går väl att diskutera, men den borde få sändas. nu blir det snarare orättvist på det hållet att de TJÄNAR på det. hela uppståmdelsen, alltså.

2010-09-02 @ 01:07:18
Postat av: Anonym

som spär ju på (dom sanna) "ryktena" om att dom är rasistiska! riktigt dum film!

dock går det emot demokratin men man borde inte låta dessa få en chans ändå.

2010-09-02 @ 07:05:11
Postat av: Anonym

Sverigedemokraterna är inte rasister, kan folk sluta säga det eller?! Däremot är det dom enda som vågar ta upp frågan. Ingen i Sverige vågar säga någonting om invandrare då dom är rädda för att bli kallade just rasister. Massinvandringen ÄR ett problem, så är det bara. Dessutom så finns det till och med utlänningar som röstar på SD.

2010-09-02 @ 08:00:16
Postat av: mich

sjukaste jag sett på länge

2010-09-02 @ 09:33:26
URL: http://michmichmichmich.blogspot.com
Postat av: ellinor

hehe, fröken/herr anonym som postade sitt inlägg ca precis kl 08.00.

Att SD är de enda som vågar ta upp frågan är ett lögn, SD vill bli martyrer, oja sig över att de är de enda som vågar ta upp frågan när flera andra politiker redan gjort samma sak, som exempel kan vi ta den SVARTA (omg, en svart politiker i regeringen) jämnställdighetsministern Nyamko Sabuni.

Invandringen är inget problem, vi behöver den för att växa samt att majoriteten av alla invandrare kommer ifrån europeiska länder. Sug på den du!

Är franska, spanska, norska invandrare också ett problem eller är det bara de hemska muslimerna? För det ligger ju i turkars gener att stjäla? :))

IMO borde vi fokusera på att få in invandrarna mer i samhället, inte förakta utan hjälpa. Problemet ligger i samhällsklasser och det är i den lägsta samhällsklassen invandrare från just mellanöstern har hamnat tillsammans med lågutbildade. Det är den lägre samhällsklassen som är ett problem, inte hur många flyktingar vi tar in.Och jag tycker det är rätt av TV4 att stoppa skiten, vi må ha yttrandefrihet men att hoppa på människor med denna smaklösa reklamfilm i en av våra största tvkanaler är idioti men dom fick ju som de ville.

2010-09-02 @ 13:14:55
URL: http://hittaclownfisken.webblogg.se/
Postat av: Linda

HAHA herregud. tror jag dog lite x)

2010-09-02 @ 14:36:01
URL: http://lindaigglund.blogg.se/
Postat av: Emma

löjligaste jag sett.

2010-09-02 @ 18:20:59
URL: http://classicreeboks.blogg.se/
Postat av: paulina

man har yttrandefrihet och tryckfrihet, ja, men så länge det inte är hets mot folkgrupp, vilket detta är

2010-09-02 @ 19:03:21
Postat av: Anonym

precis, som paulina säger, så har vi i sverige yttrandefrihet och tryckfrihet MEN denna film bryter mot lagen då det är hets mot folkgrupp eftersom filmen visar en sida av muslimska kvinnor som inte alls stämmer.Partiet SD är ett rasistiskt parti. Dom kategoriserar människor utifrån ursprung, religion med mera och anser att den ena är bättre än den andra. DOCK så är alla sverigedemokrater inte rasister, vilket är viktigt att komma ihåg. Dom har bara varit dumma nog att glida in i partiet för att "det inte finns något annat val".Jag kommer rösta på Rättvisepartiet Socialisterna i valet eftersom det bland annat är det enda kämpande parti mot rasismen.

2010-09-02 @ 22:28:56
Postat av: Annie

så jävla hemsk.

2010-09-02 @ 22:51:19
URL: http://anniebrandelid.blogg.se/
Postat av: victoria

dom får det att se ut som att invandrare (eller bara muslimer kanske?) är som nån insektsinvasion... fruktansvärt fult gjort.

2010-09-02 @ 23:51:44
URL: http://farfromafairytale.blogg.se/
Postat av: Anonym

bara för att man inte gillar att invandrare kommer hit och förstör och tar över vårat land är man inte rasist. man måste väl för i helvete få vilja ha ett eget land. Sverigedemokraterna har 100 % rätt så sluta snacka skit i din fula blogg

2010-09-04 @ 01:26:47
Postat av: Anonym

Jag är inte sverigedemokrat, men deras rätt att yttra sig tänker jag försvara. Ryssland, Norge, Danmark och fler länder har fördömt Sverige och kallat oss ett U-land när det gäller demokrati. Reinfeldt: "Vi har tillräcklig demokrati i det här landet". Det finns inget som heter TILLRÄCKLIG demokrati. Antingen har man full demokrati eller så lever man i en sluten, kontrollerat "demokratur" om du så vill kalla där regering och media bestämmer vem eller vilka som får synas och höras. Jag är själv socialdemokrat, men det är farligt att tysta ner såhär, dels vinner SD på det, och folket i det här landet börjar undra vad i helvete det är som är fel.

2010-09-04 @ 09:41:26
Postat av: jeanette

Invandring är absolut inget fel. MEN krav måste ställas! Det ska inte bli 2 olika samhällen i landet, invandrarnas och svenskarnas. Vi alla bor i 1 samhälle! Alla ska kunna prata med varandra. Så länge invandrare inte är intresserade av sverige, inte vill lära sig svenska osv så kommer det finnas rasism, från båda hållen!! Jag är inte för SD, men för ett enat samhälle! Titta bara på norge. Alla måste lära sig norska för att bo kvar. Och jag som själv bor i norge för tillfället har märkt att det är mycket trevligare och fientligheten är inte alls lika stor.2010-09-05 @ 23:05:58
Postat av: Anonym

alltså fy fan vad äckligt. usch jag blir så arg. OCH det är skillnad på att yttra sig fritt och att kränka! yttrandefrihet innebär inte att man får gå runt och kalla folk för jävla neger om man har lust med det, och den innebär inte heller att man får visa kränkande filmer som jag faktiskt tycker att den här är. det är stor skillnad.

och vad är det för jävla snack om "vårat land" hela tiden, VADÅ VÅRAT LAND, är det inte allas jord vi lever på längre? vad är det för jävla fientlighet? varför varför varför kan inte alla hålla ihop och hjälpas åt istället för att stänga ute varandra? blir så trött.

2010-09-08 @ 23:24:18

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0