SISTA CHANSEN ATT PÅVERKA

idag gäller det! alla som får rösta ska gå och rösta!
RÖSTA RÖDGRÖNT för ett bättre sverige, rösta blått för plånbokspolitik.
och rösta inte på sverigedemokraterna som vill förstöra!

har varit i vallokalen i tre timmar, delat ut kuvert, räknat förtidsröster och sorterat. det är jättekul :) om 2½ timma är jag tillbaka igen och fortsätter! i vårt distrikt hade 580 stycken redan förtidsröstat, det är underbart! det blir en spännande dag!!

kommentarer
Postat av: Kristìn

Norge är ju rödgrönt redan, hoppas Sverige också är det nu!

2010-09-19 @ 13:16:16
URL: http://xoxomassacre.blogg.no
Postat av: Natalie

ja klart att människan går före pengar! :)

2010-09-19 @ 14:34:44
Postat av: Sandra

Hoppas på att vakna till ett rödgrönt Sverige imorgon!!

2010-09-19 @ 15:49:34
URL: http://messydiary.blogg.se/
Postat av: Anonym

rösta nlått för en stadig svensk ekonomi

2010-09-19 @ 17:20:25
Postat av: Anonym

varför rösta rödgrönt? vill ni att de svenska folket ska vara som parasiter och vara beroende av bidrag och ha de som ett val ist för att arbeta. ska vi höja skatten ännu mer, vi har redan näst högsta skatten i världen, och vart går våra skattepengar? har vi de bästa landet i världen? nej. och varför rösta in så att vänsterpartiet får komma in, ett kommunist parti med en partiledare som ångrar allt han säger och har inte tagit avstånd från Stalin tänkande. varför ska alla i Sverige ha de lika dåligt? förtjänar inte de personer som jobbat arslet av sig att ha sin lön? ska de behöva skatta mer för att de slitit för sin lön? Bra att alliansen fick 4 år till att visa va de går för. och blir de sämre, visst rösta på sossarna nästa val då. ge dem en chans!

2010-09-20 @ 00:58:15
Postat av: svar till kommentaren ovan

Du verkar inte särkilt medveten om att alliansen kommer utföra massa saker som är omöjliga att ta tillbaka, dels för människor personligen, dels i form av utförsäljning etc.De vill sedan att man ska bestämma sig tidigt för man vill bli, och misslyckas man med sina studier är man rätt körd. Om du själv är inne på rätt bana och har ett bra liv, god ekonomi, så rör det inte dig. Men för andra blir det en kallare värld att leva i, kallare och tuffare. Och sedan förstår jag inte hur du kan stödja hela alliansen med t.ex KD - som inte vill tala på pride-festivalen - men inte de rödgröna pga Vp.

2010-09-20 @ 12:21:22
Postat av: Svar

självklart har du rätt i de du säger. alliansen är inte perfekt. dom har mycket som de är fel på.. tex om vården.. den är helt sjuk och drabbar många. tex. min mamma.. MEN jag röstar hellre blått än rödgrönt. kanske om Sahlin hoppar av, och att dom ändrar sig lite.. och sen att Lars Ohly hoppar av.. han är kommunist och jag kan inte rösta på rödgrönt om han är kvar. sen är de mycket som är skevt i alla partier, och de gör de sjukt svårt att rösta. det är intressant att höra vad andra tycker, och jag kanske låter som någon moderat, vilket jag inte är! jag röstade på centern, och jag tycker att alliansen borde få 4 år till på sig, hela 90 talet så regerade sossarna, vi behöver en lite förändring

2010-09-23 @ 20:40:38

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0