får flipp på sverige

på aftonbladet.se "ett år sedan victoria sa - ja, ja, ja!"
alltså, come oooooon. vem fan bryr sig om att hon ska gifta sig? och varför är det så jävla nödvändigt att spendera en massa pengar för att städa i någon liten by där bröllopet ska vara? seriöööööst. avskaffa monarkin, tack.

och vinter os. REALLY? varför är det en sån big deal om sverige tar någon medalj borta i snön? alltså visst ja skitkul för idrottarna att vinna men att alla svenskar blir typ lyckliga... REALLLYYYY?

och melodifestivalen. sååååååå 90-tal. kanske bara är jag som är trött på schlager och idol-ettor och tvåor som försöker få lite uppmärksamhet och en push i karriären som inte gick så grymt som de trodde i idol.

visserligen är det aftonbladet jag snackar om, så det gäller ju inte hela sverige. men ändå. finns det ingenting som är mer intressant än allt det här? så himla trött på att allting ska vara lagom. ingenting kul händer. what's up with that? ja jag har min ORKAR-INTE-MED-SVERIGE-JUST-NU-FLIPP idag.

kommentarer
Postat av: Kristìn

Kom till mig i Narvik då!

2010-02-25 @ 00:40:19
URL: http://xoxomassacre.blogg.no
Postat av: Anonym

håller med dig. och ja, avskaffa monarkin tack!

2010-02-25 @ 08:49:28
Postat av: Anonym

håller med dig förutom att jag älskar vinter-os! haha, trodde det skulle bli skittråkigt först men när man sitter och kollar på typ skidstafett (som var igår) är det faktiskt jättespännande. tro det eller ej :)

2010-02-25 @ 10:24:34
Postat av: Steph

Haha, håller med dig! Speciellt OS har jag verkligen ingenting till övers för.

2010-02-25 @ 16:02:43
URL: http://cidien.blogspot.com

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0