i thought you meant that you were falling apart


mamma ringde till psykiatrin och pratade med chefen som sa att läkaren som jag hade inte kommer vara kvar särskilt länge till. det känns skönt. jag är arg på henne. sämst läkare ever.

kommentarer
Postat av: Sandra

Min läkare/sjuksköterska/"psykolog"/vad-hon-nu-vill-kalla-sig brydde sig inte om ifall jag skulle ta livet av mig. Hon erkände det och skickade iväg mig under en kraftig ångestattack (precis i närheten finns en tågstation), så nog finns det nötter inom psykiatrin. Ge inte upp hoppet bara för att det är fullt av idioter bara! Skönt att din mamma ställde upp för dig! :)

2009-05-09 @ 10:02:29
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad gjorde hon :O

om du vill säga

2009-05-09 @ 16:41:11
Postat av: jessica

sandra: oj, det är sjukt att sådana människor får jobba inom psykiatrin..anonym: hon sa väl lite olika saker men en av dem var "du kommer ju gå ut med knappt godkända betyg" - kanske inte låter så hemskt men jag blev jävligt arg då hon inte vet någonting om mina betyg. har inte fått några ångestdämpande heller trots att det är det som jag behöver mest. istället ska jag fortsätta med tabletter som inte fungerar.

2009-05-09 @ 17:04:27
URL: http://jessecupcake.blogg.se/
Postat av: A

Fattar inte vad grejen är med psykiatriker, verkar som om alla är helt jävla pantade. Min psykolog (som har slutat nu) var sjukt bra, men min psykiatriker fattar inte ett jävla dugg. Har pratat med min pappa om det och han har tydligen samma erfarenheter som jag.

2009-05-10 @ 11:34:02
Postat av: jessica

jag förstår inte hur såna människor kan få jobba inom vården överhuvudtaget. särskilt inom psykiatrin där man verkligen behöver någon som förstår. sjukt är det.

2009-05-10 @ 17:45:42
URL: http://jessecupcake.blogg.se/

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0