ett år har gått

sedan min kusin lämnade oss. jag hoppas att hon har det bättre nu. saknar henne jättemycket. hon lovade att hon skulle vara med och fixa maten på min student, men nu går inte det.

samtidigt så mår jag inte särskilt bra, det känns som om jag inte betyder något för den personen som jag borde betyda mest för. det spelar liksom ingen roll att jag håller det som jag har lovat. för den personen försöker inte ens.. jag betyder ingenting.

kommentarer
Postat av: Anonym

du förtjänar SÅ himla mycket bättre än det sätt du verkar bli behandlad på. det enda som är bra nog för människor som dig är någon som verkligen förstår hur bra du är och lägger ner all sin tid och hela sitt hjärta på att du ska må bra. DET förtjänar du. snälla, tänk på det. <3

2009-05-31 @ 18:53:03
Postat av: jessica

jag försöker tro det. att jag faktiskt förtjänar bättre. jag trodde att den personen var villig att förstå och kunde bry sig om mig, men det visar sig att det inte riktigt är så. jag har inte bett personen att ge upp allting för min skull.. men att personen inte ens försöker trösta mig när allting är som sämst.. jag vet inte. det skulle inte bli såhär. han sa att det inte skulle bli såhär. just nu känner jag för att bryta mitt löfte.

2009-05-31 @ 21:34:30
URL: http://jessecupcake.blogg.se/
Postat av: s

Jag trodde inte han var sån...

inte för jag känner han och sånt..

men han verkade inte så. Och ja du förtjärnar bättre, alla som är i samma sits som du gör de. Prata med han, säg allt du känner, om han inte fattar va du pratar om så kommer han väll aldrig göra de, och då borde du inte slösa tid på någon som han, allt han kommer göra är att få dig må dåligare då.

2009-05-31 @ 22:39:59
Postat av: Emelie nl

kärleksproblem?

då är vi två!

Så sjukt hemskt :(( , det värsta är att jag får nog skylla mig själv eftersom jag kväft mig pojkvän, något som jag kommit på försent...

2009-06-03 @ 23:23:06
URL: http://bortajavel.blogg.se/

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0