planerna blev inställda..

..så jag skaffade nya istället!

eller ja, efter att ha skickat ut lite sms fick jag reda på att ellen inte kunde och att justine hade blivit sjuk(krya på dig sötnos) - så planerna blev inställda, the more the merrier. istället sökte jag upp sanna, sandra och toby och vips så hade jag nya planer, eller så nya blev dem ju inte. samma koncept - andra människor snarare. jag har sprungit runt här i huset och hackat grönsaker, rivit ost, dukat, diskat, bäddat, städat, gått ut med sopor, bakat.. ja, you name it! det enda som är kvar är att fixa kycklingfärsen och kladdkakan ska vara i ugnen, men det tar jag lite senare när det blir dags.

jag är paranoid och inbillar mig att det är någon i huset. aahhh. det negativa med att vara ensam hemma. men nu ska jag ta ut den lilla vovven på en promenix! pusspuss.

aajuste: jag hostar fortfarande, men vågar inte testa på inhalatorn som jag fick utskriven eftersom att doktorn trodde jag var allergisk. eh. jag fick två olika, men alltså. jag vågar inte!!!

kommentarer
Postat av: Linda

har också inhalationer för hosta. vilka fick du?

2008-09-07 @ 17:17:00
URL: http://earthquake.blogg.se/
Postat av: Linda

ehh, *inhalator skulle det vara haha. två stycken jag med.

2008-09-07 @ 17:18:33
URL: http://earthquake.blogg.se/
Postat av: Linda

gaaah, s¨å fel båda blev. men du fattar -.-

2008-09-07 @ 17:19:09
URL: http://earthquake.blogg.se/
Postat av: Sofia

åh, du är precis som mig då. jag inbillar mig också at t det står någon och tittar på mig i huset, elr att det är någon på nedervåningen när jag är uppe :O

Har använt inhalator många gånger, jag tror inte du har något att vara rädd för :D

2008-09-07 @ 21:47:26
URL: http://yellownecklace.blogg.se/

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0