step brothers & tropic thunder

såg nyss klart filmen. den var helt okej. en typisk komedi som vanligt när will ferrell är med. rolig ibland, men för det mesta bara sjuk humor. ska man se någon film med honom så är det väl blades of glory. aja, han och john c reilly spelar i alla fall styvbröder - no kidding? - som först inte tycker om varandra, och sen.. ja, kan väl inte precis säga att det var något överraskande slut. se den om ni gillar will ferrell och hans filmer, annars kan ni nästan se någon annan komedi.
betyg? 2/5

såg även tropic thunder nu när jag har tid att se film och det inte finns några nya avsnitt att se. den var lite bättre än step brothers. ett filmteam ska göra en krigsfilm och sen hamnar dem i riktigt krig, kort sammanfattning av filmen. men ja, den var rolig vissa stunder. lite förutsägbar den med, men det är många filmer these days. rätt så mycket action och explosioner och sån shit.
betyg? 3/5

kommentarer
Postat av: Indie

Anchorman och Old school är bra Farrel filmer. A Night at the Roxbury är rolig på sitt sätt och får inte glömmas bort.

2008-11-06 @ 12:39:26
Postat av: jessica

anchorman är rolig ja :) de andra två har jag faktiskt inte sett.

2008-11-06 @ 16:09:38
URL: http://jessecupcake.blogg.se/
Postat av: Jocke

Njae alltså stepbrothers är ju iaf lätt en stark jävla 3a nästan 4a.. tropic thunder är en svag trea.. nästan en 2a.. POW!

2008-11-09 @ 14:53:25
URL: http://utanklader.blogspot.com
Postat av: Oskar da man

Nä, men nääe, nä, nä nä. usch pyttsan! Jag skulle nog faktiskt vilja kalla mig för en Will Ferrell expert och Stepbrothers är den bästa filmen han gjort och då är ändå Anchorman en av världens bästa filmer. POW! Jocke du är dum som säger att Stepbrothers bara är en stark 3a och nästan en 4a. Stepbrothers är en stark 4a nästan en 5a. Fy på getkalaset!

2008-11-09 @ 15:43:15
URL: http://utanklader.blogspot.com

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0