your face is a bit too myspace, for my taste.

skoldagen är slut, tidigare än vanligt - vilket är otroligt skönt!
en ganska passiv dag då jag inte gjorde särskilt mycket.

dagen började med meditation och stresshantering, lämnade in första delen av arbetet, och som vanligt mediterade vi och jag kände mig ganska rastlös. men det är skönt att de lektionerna går förbi ganska fort. sedan var det dags för samhällskunskap, och för andra gången hade vi vikarie - men vi aka tjejligan, hade inte direkt något att jobba med då 4/5 inte har skrivit klart samhällsrapporten och då filmuppgiften inte direkt går att göra i skolan. trevligt var att vi blev tillfrågade att vara jury till att nominera några dokumentärer till skolans filmfestival, så vi satt i ett klassrum och kollade på film och hoppades på att vikarien inte skulle hitta oss.

lunchen blev kortare än vanligt och bara en timma, laxen var god, sen engelskan var ganska värdelös. det pratades om råd till morgondagens nationella prov, och vi fick sätta oss var vi ville för att förbereda oss - alla går hem. känns så himla onödigt att  göra det inför reading + listening, liksom, visst man får reda på upplägget men det är inget man kan förbereda sig på. sen uppstod irritation då det stod på tavlan vilken sal vi skulle vara i och då en mer eller mindre hjärndöd klasskamrat frågade om det var dubbelsal - LÄS förihelvete. och självklart kom det upp två frågor till om vilken dag vi skulle ha naturkunskaps debatten - TISDAG VAFAN, vi har haft naturkunskap på tisdagar i snart två terminer. och det sista, vilken dag idrottsprovet skulle vara - MÅNDAG GADDAMMITTTTtt, vi har haft idrott på måndagar sen ettan.

mitt humör är som en berg-o-dalbana. upp och ner, fast tyvärr inte roligt.

idag blir det nog inte mycket plugg, har däremot planer på att skriva ett par blogginlägg med inspiration från dagens metro.

kommentarer
Postat av: pörsy

kan sätta pengar på att det handlar om de mer normalbyggda skyltdockorna och modellerna? ;)

2008-05-14 @ 15:22:48
URL: http://steplightlystayfree.wordpress.com
Postat av: jessica

haha delvis, inte bara!

2008-05-14 @ 16:39:41
URL: http://jessecupcake.blogg.se

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0