magiskt, men tragiskt.

jag antar att det är dags att byta status på alla sidor man är medlem på. nu när man är singel. när man är ensam. när man har blivit dumpad och sårad. och allt känns så himla overkligt. som om det inte har gått in i huvudet än att det faktiskt är så. det kom helt out of nowhere. som en smäll på käften.

det känns som om allting som hänt de senaste månaderna bara varit inbillning. det har inte varit verkligt. för plötsligt spelar det inte längre någon roll vad man gör. för allt är redan krossat, som en spegel med sju års olycka som konsekvens. en knytnäve i magen och en kniv i ryggen. så mycket svek och så mycket som inte kommer läka på ett bra tag. fem månader och åtta dagar är ändå en ganska lång tid. nästan ett halvt år, det var det strecket som jag hoppades att vi skulle passera. du och jag. men det verkar inte som om det någonsin kommer att hända. jag kan inte göra mycket annat än att gråta.

jag vet att du är ledsen
jag är ledsen med
för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va


och håkan hellström verkar vara det enda som fungerar. som vid alla tillfällen. när man är glad och dansar till kom igen lena, eller när man är ledsen och helt förstörd med gårdakvarnar och skit. det är som göteborgs postens recensent daniel claeson skrev "de talar ditt språk, de sjunger om och till dig". om ändå allt blev så vackert. ska jag vara ärlig har jag ingen aning om vad jag ska skriva. känner mig nollställd. överrumplad. chockad.

jag har aldrig upplevt någon kärlek som denna. den som vi hade. hade. för den finns inte längre. du krossade allt som hade med den att göra när du valde att komma ner hit och förstöra både min dag och mycket annat. fyfan vad jag är ledsen. och det du brukade säga om att det enda du vill är att jag ska må bra, det verkar inte vara något annat än ord. allt känns så genomskinligt. allt som du någonsin har sagt känns som bortblåst. jag vet inte vad jag ska ta mig till. mitt hjärta var i dina händer men du tappade det någonstans på vägen.

andra gången jag var kär på riktigt. andra gången då jag faktiskt älskade någon. jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskade dig. jag trodde att vi hade något. att det kunde hålla längre än vad något annat har gjort och att jag skulle bli lycklig tillsammans med dig. du och jag. det var vi. var. jag kunde prata om vad som helst med dig, timmarna flög förbi den första månaden innan vi äntligen träffades. jag väntade på att du skulle logga in. inget annat spelade någon roll, ingen annan spelade någon roll. och timmarna kändes som minuter. och plötsligt började fåglarna kvittra utanför och solen höll på att gå upp från en tidigare nattsvart himmel. tusentals fjärilar flög runt i magen.

och jag var så nervös första gången. när du kom med tåget. och jag stod och väntade och letade efter en röd kalufs i folkmassorna som strömmade ut. och det pirrade till när jag fick syn på dig. och jag var så nervös, och visste inte vad jag skulle säga eller göra. men det kändes naturligt med dig. det har alltid känts naturligt med dig. och vi la oss i sängen och kollade på film. första kyssen. de dagarna var de bästa på länge. du stannade till och med längre. vi gick på bio. spenderade tid tillsammans och jag saknade dig redan innan du klev på tåget.

you're my something
you are my everything
you're the one that makes me feel alive


du skrev brev som fick mig att börja gråta av glädje. och jag skrev brev som fick mig att gråta innan de ens var klara. kladdiga, handskrivna och minst fem sidor långa. med utdrag från låttexter. såna som jag kunde känna igen mig i. texter som tillhörde dig och mig. jag gjorde en skiva speciellt till dig. valde ut låtarna med omsorg. läste igenom varenda rad. och ändå fick alla låtar inte plats på skivan. hade tänkt överraska dig med en till, men det blir väl inte av. jag hade så mycket planer för oss. så många mer överraskningar som skulle komma i framtiden.

många gånger sa du att du inte visste vad du hade gjort för att förtjäna mig. att jag kunde vara med någon annan, någon bättre. och gång på gång svarade jag att det var tvärtom och att jag bara ville vara med dig för du var den bästa för mig. men nu vet jag inte längre. jag vet inte vad jag ska göra. det kändes som om pusselbitarna började falla på plats. allt var så rätt och allt stämde så bra. du och jag blev vi. och jag flög runt på rosa moln och hjärtat dunkade alltid lite fortare när det vibrerade i fickan och sms:et var från dig. jag trodde att jag var bra nog, att jag gjorde allt för dig. stöttade dig när du behövde det och lyssnade. när jag sa jag älskar dig för första gången till dig kändes det äntligen rätt.

jag saknar det vi hade. det som var i början. när allt var bra. när man var nykär och pirrig. när allting bara var nerförsbacke. en dans på rosor. jag var din och du var min. sen kom uppförsbackarna. lådan med lyckopiller står i bokhyllan, och jag vet inte vad jag ska göra med den. bränna upp varje liten lapp, gömma undan den i gaderoben eller slänga den i soporna. liksom mitt hjärta blev. rensa mobilen på alla sms jag fått från dig blir väl av när jag känner mig redo. och alla sms. alla bilder på min dator. men ändå, hur ofta håller ett förhållande hela livet? förväntade vi oss verkligen att leva lyckliga i alla våra dagar och skaffa villa, volvo och vovve?

vi är inte såna som i slutet får varann

du säger att du vill försöka igen.
men jag vet inte om jag kan. inte när du sårat mig så.

livet går vidare. tror jag.

kommentarer
Postat av: Fanny

på myspace skrev du väll att du inte längre var kär i honom?

känns det inte lite bra att det var han som gjorde slut så du slapp...?

det skulle jag tycka iaf :(

2008-07-30 @ 13:43:00
URL: http://troublewhore.blogg.se/
Postat av: moni

nej, det är inte många som får varandra i slutet. och det gör så ont när man litar på någon så blir allt bara blä... hoppas du mår bättre snart.

2008-07-30 @ 15:17:50
URL: http://mewni.blogspot.com/
Postat av: Emm

Läser alltid din blogg för du är så bra på att skriva. Denna text var ruggigt rörande :( Kanske inte hjälper dig ett dugg men ja tycker synd om dig och jag hoppas innerligt att det blir bättre! Hoppas verkligen.Sommarn snurrar fort

när vi bara snöar bort

2008-07-30 @ 16:32:50
Postat av: Sandra

Gumman, på något sätt löser det sig. Jag tror inte du kommer bli 50 år och sitta och sakna honom utan mer minnas den tiden ni hade. Det är alltid jobbigt i början ett tag, sitt inte hemma ensam och lyssna på era låtar, det gör det bara värre, träffa folk, gör saker och gilla dig själv! Jag ställer alltid upp om du vill ta en fika och prata ut :)<3

2008-07-30 @ 17:33:42
URL: http://nogg.se/babyfuckingdoll
Postat av: Mathilda

http://forum.myspace.com/index.cfm?fuseaction=messageboard.viewThread&entryID=66552376&categoryID=0&IsSticky=0&groupID=106159450&Mytoken=1E302542-653E-4A9E-BA2D9B331EF1832E93129768Vad förväntar du dig när du startar en tråd på myspace där det står "i just don't feel in love anymore" vilket innebär "jag känner mig inte kär längre"

utan att säga de till din honom.Förlåt att de blev fel på den över.

2008-07-30 @ 19:28:15
Postat av: Caroline

Håller med Fanny. Du öppnade ett eget forum på Myspace och startade en tråd där det stod bland annat "i just don't feel in love anymore"

Såg inlägget i din gästbok från Charlies syster i förrigår. Han visste ju inte om att du inte var kär i honom längre så som jag uppfatta de visste han inte om det, då förstår jag varför han blev ledsen.. Var det inte lika bra att han gjorde slut. Så du slapp?Nu verkar forumet vara borttaget dock. Undra varför?

2008-07-30 @ 21:15:05
Postat av: Itzy/ Julia

Jag vet inte vad jag ska skriva eller varför, jag vill bara veta att jag önskar dig det bästa du kan få. Du känner inte mig och jag känner inte dig men din blogg är svår att inte följa, likaså din bdb.

Menee hoppas du mår bättre snart <3

2008-07-30 @ 21:47:49
Postat av: hata mig för att jag säger det jag tycker,I don't care

har läst både din och hans blogg och jag vet nästan inte vad jag ska säga. egentligen borde jag skita i det eftersom att du antagligen inte bryr dig men ni verkar höra ihop ,både du och han verkar fortfarande vara kära och att försöka igen tycker inte jag är en dum ide' för man måste ge det en andra chans. du kanske inte orkar just nu men tänk på vad du känner i hjärtat innan du bestämmer dig . jag hoppas verkligen att det löser sig..jag såg er i v-ås (ja,jag bor här och nej jag är ingen stalker XD) och ni gjorde mig glad vet du varför? för ni passar så bra ihop och ni visade verkligen att äkta kärlek finns.

2008-07-31 @ 16:45:40
Postat av: jessica

för att göra det tydligare och rätta ni med fel info:1. jag har inte startat ett eget forum, dock startade jag ett topic för att kunna få råd av folk som förstår och som jag litar på och finns till hands när ingen annan gör det. och varför forumet inte funkar just nu vet jag inte, myspace brukar krångla. inget som jag styr iaf.

2. "i just don't feel in love anymore" betyder inte "jag är inte kär längre" utan menas att pirret som fanns tidigare när man är nykär och allt var underbart har mer eller mindre försvunnit.

3. jag och charlie har pratat lite om det, innan jag skrev mitt topic.

2008-07-31 @ 18:55:10
URL: http://jessecupcake.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det går alltid över. Pirret, det stannar aldrig länge. Max en sisådär 6 månader. Sen gäller det att få det där pirret att övergå till något djupare.Under tiden hitills har ni varit förblindade av kärleken så som man brukar säga. Nu när de små rosa molnen börjar lägga sig och man kanske ser varandras flaws och fel, då är det nu ni ska bevisa om ni verkligen hör ihop, det är nu förälskelsen övergår i något djupare. I kärlek.oj, vad poetiskt det där lät. :-)

2008-08-01 @ 00:11:53
Postat av: Neda

Det ar just exakt det ar! sista kommentarden, det ar var jag skrivit till charlie. Fan att nan atligen fattar vad jag menar.

2008-08-01 @ 15:18:46
Postat av: Charlie

Jag har skrivit vad det var som gjorde att jag gjorde slut i min blogg. Ni som kommenterat om myspace kan väl ta och läsa de jag skrivit?! Så ni inte skyller allt på Jessica eller får för er att de var jessicas fel alltihoppa.jag älskar jessica och jag är kär i jessica och precis som en ovanför skrev

"Under tiden hitills har ni varit förblindade av kärleken så som man brukar säga. Nu när de små rosa molnen börjar lägga sig och man kanske ser varandras flaws och fel, då är det nu ni ska bevisa om ni verkligen hör ihop, det är nu förälskelsen övergår i något djupare. I kärlek. "jag vill det, jag ångrar jag gjorde slut med jessica. Jag vill att förälskelsen övergår till något djupare i kärlek. om jag får den chansen.

2008-08-02 @ 17:44:47
URL: http://redandblack.blogg.se/
Postat av: Sabina

Sorgligt :/ Kärlek är svårt och har alltid varit det... ni verkade ha det bra tillsammans...

2008-08-06 @ 02:48:53
URL: http://rudefuck.blogg.se/
Postat av: Sandra

varför vill du inte försöka igen? han verkar ju ha ångrat sig efter att ha läst hans blogg... :/

2008-08-13 @ 01:53:07
URL: http://famousgirlfriend.blogg.se/
Postat av: jessica

finns många anledningar. känns fel att skriva dom här. men ja, det var jobbigt redan innan - så det är knappast lättare nu.

2008-08-13 @ 02:01:52
URL: http://jessecupcake.blogg.se/

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0