jag borde gråta

men samtidigt är det ändå som att "hår växer" och "jag ska ju ändå sätta löshår i" - men det är klart att det är surt att jag antagligen kommer behöva klippa av typ 15 cm, eftersom att det är så slitet. och jag menar, till och med audrey kitching har ganska kort hår. men åh. jag gillade mitt hyfsat långa hår, saknar det :( saknar det svarta också. men, det löser sig nog. får väl satsa på något sånt här innan jag sätter i löshår:


kommentarer
Postat av: Elin

Jag tror att du skulle bli skit snygg i page, för det passar när man vill vara lite "finare" och annars kan man ju bara sätta i löshår när man inte vill vara så snygg^^

2008-08-24 @ 10:31:28
Postat av: Anonym

Audreys frilla på bilden va sjukt snygg :D

2008-08-24 @ 13:58:56
Postat av: Anneli

gosh, undrar hur du skulle se ut i rött hår eller en annan lika intensiv färg och sen klipper du upp håret jättefluffigt :D ah, men kör på kort hår! håret växer nog snabbare ifall den mår bra. det är bara jobbigt efter ett tag med långt hår ändå. :/

2008-08-24 @ 18:32:16
Postat av: emma

jag har typ sådär långt hår, och det funkar faktist rätt bra i väntan på att det ska växa ut. ta bara bra hand om det så löser det sig nog :)

2008-08-24 @ 19:02:07
URL: http://jakerkladhest.blogspot.com/
Postat av: jessica

ska se om någon kompis kan klippa det snart. efter att jag har varit blond ett tag ska jag testa lite snygga färger i håret - vänta bara!

2008-08-24 @ 21:16:19
URL: http://jessecupcake.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag fattar verkligen inte varför du färgade håret blont. du har ju slitit det som fan och ändå är håret inte blont, massa gult överallt. ganska misslyckad alltså! därför rösta jag på att du färga det i någon mörkare färg igen, då när du hade svart hår va det finaste jag nånsin sett. du va den enda som va så himla söt i svart!

2008-08-27 @ 21:37:33
Postat av: jessica

ska jag räkna upp alla anledningar? för det första hade jag funderat på att bli blond sen slutet på 2006, kände att det kunde vara dags. jag är naturligt ljus i håret, och utväxten som kom efter två-tre veckor såg förjävlig ut. var tvungen att färga det ofta, eftersom att det blev brunt. jag är medveten att jag har slitit det, men det spelar ingen roll. håret är mer gult på bild än i verkligheten, jag har inte kört vittoning eller silverschampo än. jag låter mitt hår vila emellan för att inte bli mer slitet. sen är det ganska enformigt att ha svart hår i 2 år.

2008-08-27 @ 21:51:02
URL: http://jessecupcake.blogg.se/
Postat av: Joss

Okej. Jag fattar vad du menar med att det är jobbigt att ha svart. Jag har det och kan inte färga någon annan färg. Det ända jag kan göra är att fortsätta bleka den lilla turkosa biten i min lugg! Tro mig, jag har velat bleka det så JÄVLA många gånger. Men jag har ju som sagt två ton extenions i mitt hår, så det skulle bara miffat ut om jag ens försökte.

Men. till ditt problem. De flesta med snygga extensions har kort hår. Som du säger Audrey, Raquel har det ju också. Det är bara att gå till frissan med det korta håret, dina extensions i och be henne klippa in dom i håret, så har jag gjort. Iof så är inte den korta frisyren under speciellt vacker att se på, men vem bryr sig om det ser fierce ut med extensions i? Och faktiskt så växer det ut igen. fortare än man tror.

Och bästa frisören och Safi på salong Diva i GBG. Hahaha :>

Hoppas du löser det!

2008-08-28 @ 00:20:10
URL: http://dirtypop.blogg.se/
Postat av: Ninni

nice brudar!

2008-08-28 @ 21:58:17
URL: http://pleasecureme.blogg.se/

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0