beslutsångesten,

äter upp mig på insidan.
om det mesta tror jag. hur många kilon man ska gå ner och om man överhuvudtaget ska gå ner alls, eller om man ska satsa på mental träning och byta inställning. om man ska ta en macka nu eller vänta i två timmar tills pappa kommer med mat. om vad man ska bli när man blir stor, om man ska satsa på att bli modell eller om man ska nöja sig med något annat. om man ska fortsätta plugga eller jobba istället efter studenten. om man ska byta stil, inte för att man vill vara en annan person utan för att man har utvecklats och växt ifrån saker. om man ska pierca sig i näsan eller monroe. eller både och. om man ska gå upp tidigare i helgen för att gå till gymmet eller gå ut och jogga lite. om man sedan ska plugga så att man kommer igång och kanske blir klar med samhällsrapporten. om det mesta tror jag.

fast det som stör mig just nu, det som ligger och gräver hål i magen och i hjärnan på mig, är om jag ska färga håret eller inte. jag har haft svart hår i två år nu, jag har haft önskningar om att vara blond i ett och ett halft ungefär. man har funderat på många olika saker. det har aldrig blivit av. jag tror att det handlar om en trygghet, man vet att svart hår funkar - man vet att det passar till de flesta kläder som ligger i gaderoben - man vet att man ser helt okej ut i det, och lite andra saker. samtidigt vet man att det blir obehagligt på sommaren, man svettas lite extra mycket, när utväxten börjar leta sig fram efter två till tre veckor ser det allt annat än fint ut. sen är det väl faktorn att det kommer slita på mitt hår, om jag nu väljer att bli blond. kommer behöva avfärga det och bleka det x antal gånger och antagligen använda silvershampo - det kommer att kosta. sen vet jag inte hur jag kommer se ut i det, senast jag var någorlunda blont var 2005.

jag vill ha svart och blont och turkost i håret, det vet jag att jag vill. sen om det är bäst att köra på svart och sen köpa löshår och färga, sen sätta i.. det är en annan sak. jag har varit sugen på det så länge, just nu känns det som "vad har jag att förlora?", svar: ingenting direkt, kanske lite hårtussar. blont överhår fungerar inte med löshår. åååhhh, jag vet inte vad jag ska göra. förändring är bra. perioden emellan blir väl lite ångestfylld. hm, jag har ingen aning faktiskt.

får fundera vidare på det lite. få folks åsikter och sånt.
sen kommer nog ett blogginlägg om att rädda världen.

kommentarer
Postat av: Kajsa

Jag tror att du skulle passa bra i hel långt blont här med ljus turkosa slingor elelr toppar om du hade haft kortare hår=)

2008-04-26 @ 16:21:48
URL: http://kajsanordin.blogg.se

give me some love:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0